Özel diyalog ozel yerde olur ulu orta kışının tavrı ve davrnısını bılmeden bu sekılde konsumak dogru olmayabılır.,
Kızların bır naıf lıgı bır kıbarlıgı ve bı ıncelıgı olur dusuncesındeyım. Özel kısı ıle ozal zamanda ne yaparsan yaparsın sorun yok ama ulu orta mk kelımesı bıle agırdır.
Aıle ıcınde bu kelımelerı kullanıyorsan varsın olsun dısarda da kullan ne olacak agız senın kulak senın
Bence kızlara yakışmıyor. Nedenini sorman hata sana doğal gelebilir. Ama kadın dediğin ağır başlı olacak. Adı üstünde kadın. Narin bir varligin küfürler etmesi hiç yakisi kalmıyor
Bizim gibi düşünen birçok insanda Senin yapacağın argo konuşmalı cümleler beyin tutulmasına neden olur Kısaca hoş bulunmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yakın cevrende kullandığında kimse sorun etmez de toplumun içinde kullanmamalısın. Bende öyle biriyim yakınlarımın yanında "Hay babasını s*ktiğim" diye düz gittiğimi bilirim 😂😂😂
Yaram falan yok dediğin hiç bir şey ciddiye almadim bile açıkçası üzüldüm seninle insan gibi konuşan bırisi bile hakaret eden birisi neden bu hale gelmiş diye!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Özel diyalog ozel yerde olur ulu orta kışının tavrı ve davrnısını bılmeden bu sekılde konsumak dogru olmayabılır.,
Kızların bır naıf lıgı bır kıbarlıgı ve bı ıncelıgı olur dusuncesındeyım. Özel kısı ıle ozal zamanda ne yaparsan yaparsın sorun yok ama ulu orta mk kelımesı bıle agırdır.
Aıle ıcınde bu kelımelerı kullanıyorsan varsın olsun dısarda da kullan ne olacak agız senın kulak senın
Bence kızlara yakışmıyor. Nedenini sorman hata sana doğal gelebilir. Ama kadın dediğin ağır başlı olacak. Adı üstünde kadın. Narin bir varligin küfürler etmesi hiç yakisi kalmıyor
Çünkü kadınlar doğası gereği naif varlıklardır erkekler gibi kaba öküz odun değilsiniz o yüzden kaba konuşan kadın irite edici oluyo
Konuşulacak ortam var ayıba kaçacak yer var toplum içinde her yerde yapıyorsan bu hoş karşılanmaz
Bizim gibi düşünen birçok insanda Senin yapacağın argo konuşmalı cümleler beyin tutulmasına neden olur Kısaca hoş bulunmaz
Yakın cevrende kullandığında kimse sorun etmez de toplumun içinde kullanmamalısın. Bende öyle biriyim yakınlarımın yanında "Hay babasını s*ktiğim" diye düz gittiğimi bilirim 😂😂😂
bizim adanada da genelde A'mına goyduğumun topuna bağ derler genelde , napüyün lan bilocann derler :D
öyle alışkanlık olmuş ki şiveyi yazıda da kullanıyorum
Konuş nolcak cevrendekiler senin tanrin mi her seyine karisiyorlar
Nasıl bir ortamda yaşayıp büyüdüğünle alakalı içinde varsa konuşursun eğer seviyorsan bu durumda olmayı çevreni ona göre seç herkes hoş karşılamaz
bayılırım argo konuşan kıza. özellikle altımdayken.
yok ya nasıl istiyorsan öyle konuş kafana göre baba
helal be , hak edene hakkını verecen
Ya milletin emine koyasin boş ver bende seviom
Argo konuşmak candır
Gel la anasını belleyek argonun ya 🤣🤣🤣
Bir Adanalı olarak 🤣
Sen argo konuşmamışın ki bildiğin küfür etmişin.
Herks konuşabilirde yerine göre
Yok sende değil
Konuşmazsan hımmına koyam
Soğurum yaa o ne öyle...
İğrenç bence toplum içinde argo ve küfür konusmak
Ennnnnnnnnnn nefret ettiğim şey küfür etmek
Bende konuşurum valla farkmaz
Ben argoyu gerçek anlamında seviyorum. Sekste
Bana denk gelmez ki koya koya dururduk :)))
Gel koy nasıl koyacaksin
Konuş, yürü be
Buyur konuşalım 😁😁
İtici
By tipsiz sende pek iç açıcı sayılmazsin kusmaya gidiyorum aammmk
Teşekkür ederim iltifatın için ndjdjd
Adama bak herşeyi iltifat olarak alıyor ppiic
Düzgün konuş varoş
Ne oldu lan o. c iltifat ettim işte
Üzülüyorum sadece sana
Ah bende sana üzülüyorum ppiic olmak çok Zor çok yazık
Şansını fazla zorlama bence
Kusmaya gidiyorum tipin o kadar varoş ki ogjhh 🤮
Eminim sen çok güzelsindir (:::
Her kıza böyle mi yürüyorsun ben yemem tipim değilsin maalesef amca
Hshsjbdjd
Filtrenin aaammk koymuşsun yinede olmamış aammmk 😂
Sadece Allah'a havale ediyorum iyi günler sana
Asıl seni aallaha havale etmek lazım maymun 🐒
Peki
Neden piic kelimesinden hoşlanmadın merak ettim bı yaran mi var 😂😂 bence var 😂😂
Asmmk deyince kızmıyor ppiic deyince 😂😂 yazık amcama ya üzüldüm 😅😅
Yaram falan yok dediğin hiç bir şey ciddiye almadim bile açıkçası üzüldüm seninle insan gibi konuşan bırisi bile hakaret eden birisi neden bu hale gelmiş diye!
He he kesin öyledir bende inandım amcacjm çok yaşlı duruyorsun söylemeden edeicem
Tamam
bende