ilk dikkat çektiğin şey...
Güzel / Yakışıklı olmasına..
Giyim kuşamına..
Karakterine..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk dikkat çektiğin şey...
Aslında çoğumuz hep ilk başta derizde,
Bazen hiçbir şeyi farketmeden tutulur gideriz...
Ah o karakter yok mu o karakter...
Hep iç güzellik diyenler...
Görünüşünü beğenmediğiniz kimseyi tanımaya çalışmaz insan...
bu çok NET aksini söyleyenler kendini kandıranlardı asıl karaktersizlik burada başlar.
Görünüş etkiliyorsa ondan sonra geliyor düşüncelerinide beğeniyorsanız devam ediyor...
Sevmeye başlıyorsunuz
Burdan sonra dış görünüşün önemini yitirdiğini söyleyebiliriz işte...
ama başlarda kesinlikle görünüş..
Benim için gözler önemli o duyguyu alabilmeliyim
...
Karakterin yüze vurduğu ifade de önemli...
Karakter diyenler külliyen yalan söylüyor. İlk karaktere bakman imkansız kimsenin X ışını gözlükleri yok. Hadi giyim neyse de karakteri tanıyarak görürsün ve bu da zaman alan bir şey. Hekesin zamanı değerli bu yüzden kimse dış görünüşünü beğenmediği kişilerle zaman kaybetmek istemiyor. 50/50 bir risk, alınacak bir risk değil, karakteri bozuk da çıkabilir. Herkes direkt kafadan eliyor böyle gördüğü kişileri.
Ne kadar güzel olursa olsun zor bir insanla yaşamak hiç güzel bir şey değil. Eski iş yerinde güzel bir kız vardı ama kıskançın tekiydi. Yani iş yerinde çalışmaktan artık lanet etmiştim. Onunla aynı ortamda bulunmak istemiyordum. O yüzden güzellik veya giyim kuşam değil karakteri çok önemli.
Önce görünüş sonra karakter
İlk bakışta
Hoşlanmadığım karşı cinsin karakterini de merak etmiyorum
Genel anlamda sorduysan arkadaş olarak falan önce karakteri ilgimi çeker davranışlarına bakarım eğer saygılı dürüst biriyse arkadaş olmak isterim ileriye doğru belki başka şeylerde olabilir hemcinsimse dostum sırdaşım karşı cinse arkadaş eş olabilir...
Cevap
52Cevap
Zeka, duruş, duygu ve bunları harmanlayabilecek yetenek.. Keyifli geceler..
İyi geceler abla ben bir insanda en çok karakterine dikkat ediyorum çünkü bir insan ne kadar güzel olursa olsun kalbi çirkin olduktan sonra o insanı sevemiyorum zaten. bu yüzden de kişiliği nasıl bir insan olduğu benim için çok daha fazla önemlidir. bakımlı olması ve giyimi de önemlidir tabi ki de
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim😇🙏🏻
Karakterli olması benim için daha önemli gadası
Güzellik geçicidir. Belki yanıltıcı olarak insanı kendine çekebilir. Fakat karakter her zaman baki kalır. Bir insan gençken nasılsa. Yaşlılığında bile aynı karaktere sahip olur. Çünkü karakter bir dünyadır. O dünyanın içinde mutlu ya da mutsuz olmak bizim elimde olan bir şeydir.
Ne kadar yalancı bir millet 😂 karakter ve önür sahibi kim varsa şu an yalnız. Nerede şerefsiz, uğursuz, haysiyetsiz varsa 3 4 tane sevgilisi var 😂
En yakın arkadaşımın bile çıktığı çocuğun bir sevgilisi daha var. Arkadaşıma söylüyorum. Biliyorum o şerefsizi ben onun parasını yiyorum diyor 😑
Bir insanla tanışmadan onun sohbet etmeden önce kıyafetine bakarsınız.
Az çok fikir sahibi olursunuz.
Pis kokan biriyle oturup sohbet edip zaman gecirirmsnz.
Hayır. Tabi ki o nedenle kıyafet önemli.
Kimsenin giyimine karışmam fakat bir kıyafetin giyilecegi yer olduğu gibi giyilmeyecegi yerler var.
Dedim ya insanın kıyafeti genelde kişilik ve karakter analizi yapmak için size çoğu kez yardımcı oluyor.
Tabi siz bunu görebildiğiniz sürece önemli.
Ya bende öyle bir şey var ki iyi mi kötü mü bilemedim. Mesela karşıma çok yakışıklı / güzel birisi çıksa bile karakterini beğenmedikten sonra bana çöp gibi geliyorlar, soğuyorum
İnsanda önce ahlâka bakarım, sonra karekter huy ve mizaç gibi vasıflara bakarım. Zîra insan karekterinin temel esası ahlâkıdır. Ahlâkı bozuk veya ahlaksız olan insan, belki insan suretinde bir hayvan hükmündedir.
Ezcümle, şuda bir hakîkattir ki her insanın kendine göre bir ahlak anlayışı vardır. Bazen olur ki bazı insanlar şeytanları dahi utandıracak vaziyetleri ve davranışları ve tavırları ve halleri güzel ahlak olarak karşılar ve öyle kabul ederler...
İlkin gözler sonra vakur olup olmadığına bakarım bu ikisini geçerse diğerleri kolay
Karakter yoksa diğerleri de yok oluyor otomatik olarak
Hepsi önemlidir ancak dış görünüş zamanla değişir kalıcı olan ve değişmeyecek olan karakterdir
Bir bütün olarak tam olmalı. Bu en güzel, en yakışıklı, en düzgün insan olması gerek anlamında değil. Bir bütün olarak eksi ve fazlarıyla hitap etmeli.
Bir insan önce kişiliği ile öne çakmalı, karakteri, sadakati, dürüstlüğü ve daha sonra tipi, fiziği, kılık kıyafet v. s gibi özellikleri değerlendirilmeli.
Gerçekten insan mı diye bakarım.. 😄
İki ayaklı hayvanlar yok mu..
Eğitimli olanları da var demek ki.. 😅
Cinsiyet fark etmiyor tabi..
İnsanlara değilde kendime bakarım ben ne istiyorum diye , insanın karakteri yüzüne ve giyimine etki eder zaten
Temizliğine çünkü bir insan temiz ise bedenide, karakteride her şeyiyle temiz oluyor o yüzden temiz olan her şeyi seviyorum.
Önce dış güzellik beni etkilemesi gerekir sonrasında karakteri tabii ki. Yani dış güzellik önemli dedik de içi boş çıktıktan sonra hiç bir anlamı yok
İlk anda konuşma üslubuna sonras dış görünüş daha sonra karakteri
içinede ama bir sir6ası var;
karakter
yakışıklılık
giyim kuşam
Karakterine
Arkadaş sevgili akraba vs vs çevremdeki tüm insanarı karakterine bakarım
Beni ilk güzelliği etkiler sonra karakteri ve giyinişine dikkat ederim
Kesinlikle önce karakter sonra yakışıklılk sonra giyim kuşağı
Genelde hep bana olan saygısına önem veririm
Çoğu kişi kqrekter diyor ama bence öyle değil insanalr ilk tipe bakar yani aramızda dünyaya gönderilmiş bir melek vardq haberimizmi yoo millet
Karaktersiz %20 kim acaba:)
Senin gibi kaliteli bakımlı
İnstagramdan
En ama en çok biriyle yola çıktımı sonuna kadar gitmeli ölene kadar, acısıyla çilesiyle, eziyetiyle tatlılığıyla yani ölüm var dönmek yok. Benim için en önemli şey bu
Karakterine tabi
Görünüm Giyim Kuşam Gelip Geçici Şeyler
Önemli Olan Sonsuz Beraberlik Buda Karaktere Bağlı Bir Durum
Karakterine bakarım. İsterse çok yakışlıklı olsun ama eğer karaktersizse o yakışıklılığını alıp götürür
İlk giyim kulağına bakarım sonra karakterine
Karakteri yoksa eyvah eyvah
Diğer şeyler bol karakter kalıcıdır ya
karakterine önem veririm.
Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı şehvetli
Yalanmi ama
Olgunluk ve fizik
Zeka mizah olgun karakter
Yakışıklı da olsun üzerine temiz kıyafetler de giysin, karakter ruhun aynasıdır
Karakteri gerçekten önemli
Karakterine tabii ki ☺️
Edep, karakter, kalp ve ruh ‽
insanlığına diğerleri gelip geçici şeyler
Karakter ve kafa denkliği
Karakter, temizlik, kıyafet, tip.
Karakterden sonra giyim tarzına
Vicdanlı ve adil olmasına
insanlığına köpekten farkına
Karakteri bozuksa isterse Best model olsun
Giysi kumaşdır karakter insan olmaktır zor olsada?
İyi karakterli olmasına
Kafa denkligidenkligi
Karakterine
Karakter çok önemli
Karakteri
Sende var oyuzden senle ugrastim demin
Karakter
Hepsine
Beynine
Duruşuna
Karakter
Kişilik