Selamm🥳🥳
Her insanın bakış açısı farklı o sebepten kadınların ve erkeklerin dişil enerji denildiği zaman aklına genel olarak ne geliyor merak ettim 🦋

Selamm🥳🥳
Her insanın bakış açısı farklı o sebepten kadınların ve erkeklerin dişil enerji denildiği zaman aklına genel olarak ne geliyor merak ettim 🦋

Doğan görünümlü Şahin gibi bir şeyler geliyor. hava civa işte ne diyim çok konuşan kendisini sosyal olarak tanıtan çok bilgili külştürlü olduğunu söyleyen göstermeye çalışan falanlar filanlar.
Cevap
23Cevap
Cinsiyetinin farkında olan dişi yanını ortaya çıkaran hal ve tavırlar içinde, bunu giyimine de yansıtan güleç bir kadın geliyor aklıma
Dişil enerji dendiği zaman aklıma direk kadın geliyor, cilve yapması geliyor
Zekası duruşu kültürü. Hani bazilarin da vardır ya böyle bi farklı hava herkeste olmayan tam olarak o
Toyken ben bunu cinsellikle bağdaştırıyordum isminden ötürü. Sonra bir araştırayım dedim, halbuki alakası yokmuş.
fizik ses tonu sonra zeka hal tavır ancak o zaman ben nikah masasına otururum hanım köylü olurum
Cıvıl cıvıllık geliyor
Vallahi hiçbir şey gelmiyor yani pişirenler için iyiymiş saçma sapan saçma sapan Bilmiyorum bana hani böyle dişi enerjiye erkek erkek ile enerji falan
Kadınların sezgileriyle aldığı enerjidir. Bu enerji kadından kadına değişmekle birlikte bazılarında kuvvetlidir
meme ve gt geliyor en büyük enerji odur
Türk kızlarında pek göremedim özellik.
dışardan varmış gibi ama içine girince haydar abi.
Daha kadınsı davranışlar ve tavırlar. Daha çok enerji ⚡️ dolu.
Aleyküm selam. Mutfak geldi aklıma ‽
Gülşen geliyor aahjsjsjs ve şarkılarının bende uyandırdığı hisler
Merhamet, şefkat, yaratıcılık, bencil olmama (verici olma), duygusallık
Eril enerji ise yönetir, hükmeder, plan program yapar, bencildir, daima almak ister, istediğini almak için yakıp yıkabilir, savaşır. Her iki kavramın da cinsellikle ilgisi yok.
Dişilik özelliklerini kullanan cilveli bir bacım geliyor aklıma
Duruşu vardır bazı kadınların maskülen değil ama aşko kuşko da değil yani işte o
Klitorisine doğru anda doğru şekilde temas ettiğim de karşı cinsin suratında gördüklerim ve sonrasında içinden çıkan o cenever dişil enerji sanırım kdjfjdkdjf
Esra ezmeci 🤦♀️🤦♀️
Puhahahhahaha kahka attım hee 😂😂
Zekası gülüşü ve totişi dürüst olalım bir kere de. :D
İlişkilerde Alıcı durumda olan. Sakin. Özgüvenli.
Valla söylemek istemiyorum 😎
Işve cilve asko kosko kizlar
Sanırım sevgi ve cilve
Yumuşak ve ince ses tonuyla konuşmak
Bordo oje geliyor benim aklıma ilk olarak
Sevgi 🥰 geliyor akla
Güzel ve etkileyici bir fizik.
Mika raun ajdjjd
Yav onun ki mide bulandırıyor
Ahhahahaha olabilir evet ama sonradan cinsiyet değiştiren birine göre fazla dişil bence 😂 o yüzden aklıma ilk o geldi
O bir tık eskort ayarı be
Bende kalsın
Söylemem olmaz ayıp
Dkfkff çünkü söylenmemesi gereken biri
Dkfkf bilmem
Tehlikelisin sen dnjf
Ayıp yatakta olur
Cilve aklıma geliyor
Kadın ruhunun mükemmel tadı
Vrarvvvv🦁
seksi karılar
Dişlerin çıkması asdfg