Soru yukarıda
Evet, tamamen istediğim gibi
Hayır, eksik şeyler var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru yukarıda
Kaç tane yoruma baktım yani çoğu psikolojik sorunum var demiş. Abi cidden bu ülkenin de etkisi var yani. Avrupa'da gençler falan böyle değil. En basitinden bizde araba almak bile bir dert ama onlar için bu gibi şeyler sorun değil. Her şey çok pahalı işsizlik oranı çok yüksek gibi gibi bir çok şey bizi hayattan soğutuyor daha da fazla
Avrupada psikolojik sorun yaşayan yok mu sanıyosun?
@Belkideyanlıstı Ne alaka? Ben öyle mi demişim? Araba almak hatta artık daha çok düşüyorum telefon almak bile çok pahalı olduğu için bu ülkede psikolojik sorun olması daha muhtemel. Yani bak bir araba almak onlar için sorun değilken sen anca kaç yıl taksitle bir araba taksidini ödüyorsun anca. Kısacası böyle onlara göre küçücük hatta dert bile olamayacak şeyler bizim için sorunsa bizde psikolojik sorunların daha çok olması normal değil mi?
Avrupada gençler böyle değil yazıp noktayı koymuşsun ondan sordum kardeşim tamam relax biraz
Cevap
12Cevap
Evet hayatımı istediğim gibi yaşıyorum
Hayır maalesef yaşayamıyorum
Eğer Sakıp sabancı, Ali koç, Cem uzan değilseniz hayatınızı istediğiniz gibi yaşayamazsınız yavrularım kimse kimseyi kandırmasın :)
En iyi yorum 👍🏼
Evet ve kendimi bazı konularda frenlemem gerekiyor ‽
Hayatımızda eksik hep olucaktır bitmeyen bir arayış olarak?
hayır... hayal ettiğim ve yaşadığım arasında uçurumlar kanyonlar var
Bişeyler eksik olsa da gönlümce yaşamaya çalışıyorum evet.
Cok güzelim ama piskolojik sorunlarim var ailem kötü
Geçer inşallah
hep bir eksiklik oluyor. tam herseyim var derken yine bir sey oluyor ve eksiklik hissediyorum. herseye ragmen sükretmeliyiz.
Bir hayat arkadaşı eksik onu da bulursak birgün daha da güzel olacak.
Evet istediğim gibi yaşıyorum.
Kanki işte idare eder bir şekilde yaşıyoruz
Hyr eksik şeyler var
Piskolojik sorunlar yaşıyorum son 4-5 aydır
Geçmiş olsun
Büyük ölçüde evet.
Yaşıyorum valla ya
Evet, ve eksik şeyler var.
Evet yaşıyorum
Yaşayamıyorum
Evet
Yaşamaya çalışıyorum