Selamlar. Sıradan arkadaşım dediğin insanların takip listesine karışacak kadar kompleksli misin yoksa banane, ben bana gelişine bakarım modunda mısın? 😂 Keyifli günler..😏🥂
Kimin kimi takip ettiği zerre umurumda olmaz herkesin kendi tercihidir ama ezelinden beridir beni takip eden üyeleri uyaran bir gurug kesim var bu gerçek ya sevgilisini kıskanıp elinde tutamayıp sözünü geçiremeyen takipten çıkarttiran erkek müsveddeleri. ya da buna eşlik eden taze poka çabuk sinek konar misali buldumcuk bulmuş gibi davranan kezbanlarda yok değil tabiki sonra sonuç bir birlerinin kıçına tekmeyi vurur bitirirler böylece o büyük aşklar kızlar soruyorun hatıralarına gömülür kalır sonra birbirlerini kıskandırma çabaları yapılan rezillikler unutulur gündeme yine gecekusu sevgilisini aldatmışa döner o yüzden kim. Kimi takip etmiş kim kimi takipten çıkartmış umurumda bile olmaz keyifli günler
Evet benim de zerre umurumda olmuyor mesela bazı kezbanlar da takipten çıkınca kendini parçalayıp sitede soru üstüne soru sordu zamanında :D mesela biri beni takipten çıksa umurumda olmaz sallamam geçerim ama nedense bazı insanlar kendilerine ve sıfatlarına bakmadan açıklama bekliyebiliyorlar :D Maalesef buldumçuklar da oldukça fazla, hakaretleri yalayıp yutan da, tükürdüğünü yalamayı geçtim s. çtığı ağzı öpenler bile var daha neler neler ahaha :D bu arada bir de her haltı yiyip sonra da kendini namus timsali gibi gösterenler var :D Değil takip, kim kimi düzmüş o bile benim umurumda değil :D kim kimi ne niyetle yanında tutuyor her şeyin farkındayım ama o da umurumda değil mesela :D sahtelik akan kokuşmuş sanallıklarında boğulabilir herkes benden ötede 😎 şimdi çok keyifli geceler..
Aynen katılıyorum size birde sitede iki yüzlü insanlar gerçekten çok mesela son zamanlarda kulağıma gelen birseyi soyluyeyim size bu discort denen yerde sitenin ne kadar yalakası ne kadar iki yüzlüsü varsa bir gurup olusturmuslar orada toplanmışlar milletin dedikodusunu yapıyorlar ya tamam dedikoduyu anlarım ondan beslenen aciz varlıklar varda be arkadaşım. Sen o gurubun içindesin milleti cekistiriyorsun sonra cekistirdigin insanlara gidiyorsun ss leri gönderiyorsun bak sitede seni cekistitiyor lar diyorsun altılı masa gibi madem toplanıyorsun toplandığını arkadaşlarını niye satıyorsun bende buna bir anlam veremiyorum sizinde kurduğunuz bir gurup varmış gerçi ama ben zannetmiyorum bu kadar aşağılık insanların sizin gurubunuzun içinde olabileceğine çünkü siz her yönü ile seçici biri olduğunuz için mutlaka böyle kişileri bu gurubun içinde barindirmazsiniz buna eminim şimdi aynı temennileri ben size diliyorum çok keyifli geceler
Evet grubumuz var ve aynen seçkin insanları davet ediyorum :D Tabi bu grubun içerisinde olamayan ve davet edilmeye tenezzül edilmemiş insanların kaba etlerinden uydurdukları brezilya dizisi tadındaki yalanları dinlerken aşırı eğleniyorum.. :D Karnı ağrıyanlar lütfen ellerinde belgeleriyle muhatap kişilerle iletişime geçsinler. Aksi takdirde boş atıp dolu tutmaya çalışan hadsiz insanlar mutlaka olacaktır. :D Fakat dedikodu işlerini yapmak için odaya ihtiyaç duyacaklarını sanmam insanların zira buradakiler daha beterler :D Size bu kadar dert olduğuna göre sanırım sizi konuşmuşlar :D ahah o da sizden başka malzeme bulamayacak kadar çapsız olanların sorunu.. Keyifli geceler..
Ben neden karisayim arkadaşımın hesabına kendisi istiyor ekliyor beni ne alakadar eder? Fikrimi sorarsa söylerim onun dışında kendi bileceği bir şey...
Sevgilim olsa ağzına sicarim 1 tane kızı bile eklese o ayrı 😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Arkadaşımın takip listesine dünya ahiret düşmanım olanı eklemediyse hayır 😅 bunu sorarım yani bana kötülük eden birini kendine yaver mi etti diye merak ederim şahsen
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Hayır arkadaşlarımın takip listelerine asla karışmam zaten onlarında bana karışmalarını istemezdim hiç bir zaman. çünkü ben zaten kimin kimi takip ettiklerine bakmıyorum bende aynı şekilde birilerini takip ediyorsam zaten güveniyorum demektir ya da o kişileri takip etmek için bir nedenim var demektir benim arkadaşım olduğu için takip ediyorumdur. yani ben sevgilimin bile kimi takip ettiğini karışmam çünkü güvenirim
Arkadaşlarımın takip listesi beni hiç ilgilendirmez. İstedikleri kişileri takip eder ve arkadaş olurlar. Kimseye de o kadar karışmak gibi bir haddim yok.
Bebeğimm bu sitede en yakın olduğum kişi sensin senin bile takip listene karışmam. Açıkcası şu an sitede gözüme takılan kimse yokki okadar büyütmüyorum burasını. İnsanlarda takılı kalmayı sevmiyorum