Merhabalar, Elbette karışırım. Hele kalpli, alevli, dallı, çiçekli, böcekli emojiler atan karşı cins varsa😑 efendi gibi olanlara karışmam tabi. Peki siz, Sevgilinizin sosyal medyadaki takip listesine karışır mısınız?
Sevgilinizin sosyal medyadaki takip listesine karışır mısınız?
Bana ne. Ne karışırım demek biraz geniş olmakla alakalı bence. Bu sitede bile bir sevdiğim olsa takip ettikleri bir yana takipçi kabul etmesi veya takiplere izin vermesi bile büyük sorun demektir. Haaa bu arada karışırım deyip de kendine karışılması konusunda aynı hassasiyeti taşımayanlara ne demeli onu sormak lazım.
Sevgilim olmasa da listemdeki hiçbir karşı cins arkadaşım bana seviyesiz mesaj , emoji atmaz. Atamaz. Ona göre seçerim arkadaşmarımı. Ve evet, elbette bu tarz şeyler karşılıklı olmalı. Ben hassassam onun da hassasiyetine dokunacak bir durum yaşatmam.
Özellikle son cümlenize bende imza atarım. Nedense bazılarında hassasiyet sadece kendilerinin karşıdan beklediği bir şey oluyor. Mesaj atılmasa bile sorularda gördüğümüz öyle vıcık vıcık ve seviyesiz mesajlar oluyor ki. Sorsan (varsa) karşı tarafın aynı şeyi yapmasına demedikleri kalmaz.
Benim sosyal medya hesaplarıma takılan kadına kahkaha atarım net. Eğer çok zibidi varsa ve her resmin altında varlarsa ve seri mesajları varsa karışırım
Bazı absurd sayfalar ve hesaplar var onlardan varsa aşırı rahatsız olurum. Tanımadığı insanları da takip etmesini garip karşılarım ünlü biri yoksa. Yine de kendi bilir