Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
Hayır kimse aklımı çelemez benim çünkü benim her zaman için kendi kararlarım vardır zaten kimsenin aklı ile de hareket etmem. kimsenin de hayatımı karışmasını istemem hatta biri beni manilüple ettiği zaman bunu fark ediyorum ve o kişi ile artık konuşmuyorum hiç bir şekilde. zaten insanların aklımı çelmeye çalıştığını da fark ediyorum
Galiba evet.. Eski sevgili diye tabir etmekten bile üzüntü duyduğum, o sıfatı kendisine uygun gördüğüm zat-ı müptezel bana istediğim herkesi kandırabilecek bir havam olduğunu söylemişti, ya da böyle bir şey hatırlamıyorum tam. 😄 Çok böyle güvenilir gelmişim, hani böyle yalan bile söylesem insanlar bana güvenirmiş. Ettiği lafa bak Allasen, neden böyle bir konu durduk yere? 😂 Ben olacaklardan habersiz konuşmuşum tabiki. Bana öyle güzel yalanlar söylemiş kii kendisini tebrik edemedim, Allah var iyi yalancıymış, çok temiz oyalamış beni. 😀
Görmediğim* olacaktı. Tebrik ya da kötü sözü bile hiç bir koşul altında kabul etmiyor bence. Birisini kötü anmak hoş değil, kim ya da ne olursa olsun olayları mümkün olan en az zararda atlatmak varken böyle aşağılık durumlara çekmesi falan ama dünyanın en kötü sözlerini bile hak etmiyor. Ağzım zaten bozuk değil, onun için hiç bozamam. Dengini bulmasını canı gönülden diliyorum ancak. 😅
Duruma göre değişebilir. Adamına göre de değişebilir. Gardımın olmadığı insanlara karşı aşırı kolay çeliniyor ama sınırlarıma henüz girmeyi başaramamış biri için zorlayıcı olabilirim sanırım.