Yaranın derinliğine bağlı. Gerçekten çok derinden sarsıldıysan iki gülüyorsun ama sonra yine devam ediyorsun depresyona. Ama hafifse gülüp kalıyorsun orada. Aklına saçma başka şeyleri de getirip gülerek başa çıkıyorsun bununla
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ben yalnızca atlatmış gibi görünüyorum ve sürekli acılarım ile mizah yaparım. İçten içe asla atlatamadım. Bana göre gerçeklik payı yok kendimim en büyük kanıt
İyisin iyi kızım baksana şükret haline bu kadar kötü halde depresyonda erkekler var sizin gibiler tarafından reddedilen elinizdekinin değerini bilmezsiniz elinizdekindende olursunuz kb
Depresyon öyle sandığınız gibi kolay oluşmaz ve kolay da geçmez. Psikolojik destek alınması gerekiyor sorunları halının altına süpürmek onları görünmez yapar ama yok etmez.
Depresyon bir hastalıktır. Eğer burada bahsedilen depresyon şu popüler kültürün diline düşmüş “hoşlandığım çocuk beni reddetti depresyondayım yha” gibi anlık mutsuzluk halleri değilse, klinik düzeyde bir patolojiyse mizahla falan yenemezsiniz. Mizah sadece bir destekleyici olabilir.