Düşünün ki bir değişiklik istiyorsunuz ancak yapacağınız bu değişiklik sonrasında var olanı, eskiyi özleyebilme ihtimaliniz de var.
Her şeye rağmen "eskiye devam!" mı dersiniz gelenekçi olup yoksa "yenilik ve değişiklik iyidir yap gitsin!" mi?

Düşünün ki bir değişiklik istiyorsunuz ancak yapacağınız bu değişiklik sonrasında var olanı, eskiyi özleyebilme ihtimaliniz de var.
Her şeye rağmen "eskiye devam!" mı dersiniz gelenekçi olup yoksa "yenilik ve değişiklik iyidir yap gitsin!" mi?

Eskiye bağlı kalmayı severim. Hayatımda yenilikleri sevmiyorum, bir düzen tutturunca aynı şekilde devam etsin istiyorum çünkü o hale getirene kadar alnımın derisi çatlamıştır deyim yerindeyse. Hani bundan sonrası için, yeniliklere pek açık olduğum söylenemez
Ben gelenekçi değilim hiç bir şekilde yani kim ne yapıyorsa yapsın bu durum beni ilgilendirmiyor :) aynı şekilde yenilikçi de değilim çünkü sırf yeni akım oldu diye herkes yapıyor diye yapmam. bu yüzde de kendim neyi uygun görürsem ya da seversem onu yapıyorum daha çok. zaten olması gereken bu bence. yani bir insan geçmişe takılı kalıp onların yaptıklarını devam ettirmek zorunda değildir.
özgür olmalı ve kendi düşünceleri ile hareket etmelidir her zaman diye düşünüyorum ben.
Ben bu konularda aslında biraz cesaretliyim. Daha doğrusu yeni yeni kendimi cesaretlendirmeye başladım. Eskiyi özlerim diye diye yapmadığım şeyleri bir karşıma aldım. Baktım ki bir arpa boyu yol alamamışım. Sonra cesaretlenip değiştirdiğim durumlara baktım ve aslında geçmişi hiç özlemediğimi aksine şu an kendimle gurur duyduğumu fark ettim.
O yüzden bir şey değiştirelecekse mantıklıca oturur düşünür ona göre değiştiririm. Geçmişe takılı kalmak insanın ayağını bağlıyor
Çok haklısın ya. Ben de bunu düşündüm bugün. Sonuçta yarının bile garantisi olmayan şu dünyada neden yeni şeyler için adım atmayalım ki? Değişiklik iyidirr ✨️
Teşekkür ederiimm
Rica ederimm💖
Var olanı özleyecek olsam yenilik arayışına girecek ruh halinde olmam düşüncesiyle, durumu daha da karmasik hale getirmeden yeniliğe açarım kapımı..
Güzel bakış 😄
Cevap
1Cevap
Konfor alanından çıkmaktan korkan bir insanım. Ama bir tarafım da çılgın ve eğlenceli olabiliyor. Sanırım duruma ve o anki hissiyatıma bağlı :) Ama genel olarak değişikliği seven ve hemen benimseyen birisiyim.
Geçmişi hatirlatmayacak geçmişe götürmeyecek olanı yaparım aynı hatayı tekrarlamak istemem. Geçmişi hatırlayıp aynı acının tekrarını yaşamak istemem..
Yap gitsin derim ya ne olacak😅 ama tabii o eskiye bi daha hiç dönememe ihtimalim varsa demem tabii.
Yeniliği severim. Yeni şeyler denerim, eskiyle de bağımı koparmam
Yenilikçi biriyim ve değişimi de çok severim.
Hayatımın son zamanlarında hep bunu sorguladım. Ve insan birşeyleri deneyimledikten sonra kaybetmekten korkuyor.
Yeniliki davranırım yap gitsin beee derim :)
Benim de hayat mottom aslında bu ama... Bi sormak istedim. Teşekkürler. 😄🌸
Yenikçiyim aileme inat
Yenilik herzmn iyidir
Seçimle alakalı gibi geldi yorum yok
Seçimlerle bir ilgisi yok sorunun.
Değişikliği isteyip ismemek te seçim sade parti değil. Yeni bi heyecan arama eğiliminde olurum genelde
Anladım, ben yanlış anlamışım o halde.
Yok kasten yaptım iki anlamada geliyo diye gurgır olsun diye
Yenilikçi bir insanım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?