Her günüm çok kötü geçiyor ne yapıcam?

6 yıldır sevmediğim bir iş yerinde psikolojimin bozulmasına rağmen çalışıyorum. çünkü kimseden ne destek aldım ne de kimse gerçek anlam da yanımda oldu. evde sıkıntımı bile anlatamıyorum. lafı ağzıma tıkıyorlar iş yerinde olmuş bir olayı bile paylaşamıyorum. çalışıyorum para geliyor nasılsa o gözle bakıyorlar herhalde. benim babam esnaf iş olmuyor dükkanı kapatıcam gidicem köye diyip duruyor. evde de huzur yok. babam sürekli bizden memnun olmadığını dile getiriyor. ona rağmen kimsenin kolay kolay yapamacağı sorumlulukları küçüklüğümzden beri aldık üstümüze. ne doğru düzgün çocukluk yaşadık ne de istediğimizi aldık. Allah razı olsun yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızdaydı ama başka şeylerden çok mahrum yarım kaldık. çok mutsuzum. sürekli stres içerisindeyim. dün bir sıkıntı yaşadım iş yerinde eve gittim geldim hala diken üstündeyim. kafama takmaktan başım ağrıyor. acaba ne diyecek patron ne söyleyecek diye düşünmekten çok kötüyüm. başka iş bul diyenler olacak bu kadr sabretme sebebim de tazminat çünkü artık belli bir yaşa geldim ve evlenme durumum olursa ailemin kenarıya ayırdığı bir para yok. tazminatımla düğünü yaparım diye düşünüyorum ve ayrılmak istediğim de çok oldu ama başta söylediğim gibi evden destek göremedim

Her günüm çok kötü geçiyor ne yapıcam?