Kişilik & Karakter İnsanı değerli yapan şeyi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilenle Dc oynayacagım Güncellemeler+1 yıl @Gizli Üye ve Cirkin kalpli insan kısmen yaklaştı dogru cevaba. Güncellemeler+1 yıl Dosdoğru olmasıdır. İnsanı değerli yapan şeyi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Takvası. Tabii bu dini bir cavap 2 14 Yorumla Soran +1 yıl Takva nedir bunu aç Yorumla ztrmax +1 yıl Kötü olan her şey den kaçınmak Yorumla ztrmax +1 yıl Doğru ve yanlışlar karşısında irade sahibi kişi Yorumla ztrmax +1 yıl Merhameti Yorumla Soran +1 yıl Kazandın Dc oynayabiliriz istersen Yorumla ztrmax +1 yıl Aşkı Yorumla ztrmax +1 yıl Böyle tek kelime arıyorsan senin cevapta yanlış çıkabilir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kabın kadar anlarsın aklı olana bir cümle yeter. Yorumla ztrmax +1 yıl Sonra oynasak oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır vaktim yok Yorumla ztrmax +1 yıl şu an vaktim yok Yorumla Soran +1 yıl Oynayacagim demistim yav Napsak ki simdi Yorumla ztrmax +1 yıl İftardan sonra ya da 6 dan sonra iftara kadar bu aralarda müsait olursan yaz. Yoksa kalsın önemli değil Yorumla Soran +1 yıl tamam yazamayacagim hayirli iftarlar Yorumla
Batemann Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dürüst güvenilir samimi anlayışlı olması herkeste olmayan bir şey 0 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. İnsan olması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takvası. Tabii bu dini bir cavap
Takva nedir bunu aç
Kötü olan her şey den kaçınmak
Doğru ve yanlışlar karşısında irade sahibi kişi
Merhameti
Kazandın Dc oynayabiliriz istersen
Aşkı
Böyle tek kelime arıyorsan senin cevapta yanlış çıkabilir 😅
Kabın kadar anlarsın aklı olana bir cümle yeter.
Sonra oynasak oluyor mu
Hayır vaktim yok
şu an vaktim yok
Oynayacagim demistim yav
Napsak ki simdi
İftardan sonra ya da 6 dan sonra iftara kadar bu aralarda müsait olursan yaz. Yoksa kalsın önemli değil
tamam yazamayacagim hayirli iftarlar
Dürüst güvenilir samimi anlayışlı olması herkeste olmayan bir şey
İnsan olması
Düşünme ve anlama yeteneği bence