Hayır hayır, yemek olarak değil. Öfke, huzursuzluk, tahammülsüzlük; huzur, anlayış gibi şeyleri kastediyorum.

Hayır hayır, yemek olarak değil. Öfke, huzursuzluk, tahammülsüzlük; huzur, anlayış gibi şeyleri kastediyorum.
Son günlerde kendimi daha çok bir konudan dolayı üzgün hissediyorum. Hayal kırıklığı yaşadım bir konudan dolayı ama geçecek. Sadece kendime bir süre izin verdim. Biraz üzgün halimi çekip sonra yine eski moduma dönücem..
Bu konuyu en kısa zamanda konuşalım mı
Tamam 🌾🌾 seversin
Evet 😬 geceye florasan lambalı emojini bırak daha da bereketlensin 😬
😂😂😂 tutmadın dimi ağzını illa söyleyecen hahaha
Bazı tahammülsüzlüklerim var evet bazı kırgınlıklarım hatta içimde biriktirdiğim kıskançlıklarım var yeter ulen yapma gözümün önünde dememek için zor tutuyorum kendimi düşünsene ilk kez sövüyorum ve içimde tabiki..😀neyse gelelim içimde biriktirdiğim ve bu biriktirdiklerimle kendimde gördüklerime... Var oldum bu hayatta hayallerim, hayal kırıklıklarım, acılarım, hedeflerim, düşüşlerim, kaygılarım modemde kelebeklerim, kalbimde korkularım, dostlarım, dost sandıklarım, güldüklerim, içime attıklarım, denediklerim, denemeye bile cesaret edemediklerim oldu bu hayatta. Ayak izimi bıraktım bu dünyaya, kokum sindi, bakışlarım, söylediklerim sindi farklı biriyim şimdi biraz yoruldum, sırttım ağrıyor 😜 vücudum ağırlaştı. Birazcık büyüdüm yol aldım dönüştüm gerçekleri görmeye alıştım insanların arkalarındaki gerçeklerle tanıştım. Yani velhasıl bu dünyada bir doğa var, bir ben varım, "ben" olarak yaşadım yaşıyorum ve bekliyorum daha ne günler yaşayacağımı..
Kitap ismi: "BİR KUZUNUN YAŞAMI" olsun bari. Kitap gibi anlatmışsın. 😃
😂😂 iyi geceler sen
Ben içine ata ata bitenlerden değil genelde dışarı ata ata gidenlerdenim. Canımı o an ne sıkıyorsa keyfimi ne kaçırıyorsa huzurumu kim hal ve hareketleri ile bozmaya çalışıyorsa genelde o kişiye patlar rahatlarım böylelikle dışa ata ata giderim. Ahahah 😂
ıssız bir sahil kasabası ki öyle bir yerdeyim orada sabah suyu ile balığa çıkardım başımda hasır şapkam köpeğim yanımda, tuttuğum balıkların fazlasını dağıtırdım, oradan bahçe ağaçlarımla ilgilenirdim, tavukla keçiler kazlarımı besler köpeklerim kedim ve ben sağlam bir kahvaltı yapardık, biraz hep beraber yürüyüşten sonra öğle uykusu, artık öğleden sonra uyanınca yakın köy kahvesinin bahçesinde bezik domino oynardım akşam suyunda yine balığa çıkardım yine fazla balıkları dağıtır akşam yemeğimi yavaştan hazırlardım, yemek sonrası kısa koşu bir yürüyüşten sonra kahvem pipom kitabım gece tamamlanırdı büyük ihtimal
hayallerini zımpara taşı ile törpüleme
Cevap
10Cevap
Tüm olumsuzluklara rağmen umut birikti, enerji birikti, yaşama sevinci birikti.
Hepsinden sote var içimde. Çok biriken şeyler bulunuyor. Halbuki ağzıma geleni de söyleyen biriyim ama bana yetmiyorsa demek
Benim içim de en çok anılar birikti iyi veya kötü anılarım birde şu an hissettiğim güncel olarak duygularım birikti. yani yaşamadığım baskıladığım her türlü duygu birikti bende şu an
Hayal kırıklığı, umutsuzluk, hüzün, karamsarlık..
İyi bir şey koy iyi bir şey
Kömür 🐈⬛
Kömür kırmızı çizgimiz
Şu sıra inanılmaz bir öfke var içimde. Kafasına göre insanları hedef tahtası belleyip kıranları kesme tahtasına çevirip lime lime edesim var..
Ramazan diye sinirler bi canlandı bence. Bende de var.
Bir baba olarak sadece çocuklarıma hastalıklarımdan dolayı yetemiyorum üzüntüsü birikti.
Geçmiş olsun ✨
Sağ olun, sizden de
Kendimi ispatmala çabası fena birikti ve yoruyor
O iş seni yoruyor avuko yoruyor. Çoğu iş böyle gerçi de. Kuş tutsan bunu mu tuttun derler.
Derler valla 😭
Başka işler bak avuko mutlu olmadığın yerde durma derim. İllaki başka işler bulunur 😶
Doğru diyorsun müvo, düşünüyorum da bakalım
Hadi hayırlısı avuko ✨
Öfke, tahammülsüzlük, nefret ama yinede herşeye rağmen umut.
Umut olmalı be ponçik
Neyseki hala var
Hayatımdan çıkmış bazı insanlara söylemek isteyip de söyleyemediklerim..
Söylesen de bir şey değişmeyeceği için içinde birikenleri dışarı başka türlü at derim suvee
Evet doğru, bir şey değişmeyecek. Yine de yediremediğim bazı davranışlar oldu yengeç. Bana istedikleri gibi davrandıkları zaman kırılmasınlar diye sesimi çıkarmadığımı bilirim. Bir noktadan sonra ben onlara aynı şekilde davranmaya başladığımda suçlu ve 'tavır' yapan yine ben oldum. Sadece bunları gün yüzüne çıkaramamak içimde kaldı.
Çıkarsan da seni haklı göreceklerini zannetmiyorum
Öfke ama öyle böyle değil. İmlanım olsa dünyayı yakarım.
Hayal kırıklıgı bir de içine içine ağlama ne bok oluyorsa o
Özlem birikti. Bu özlemde özüme gidince son bulacak inşallah 😊
Valla birnyere çıkıp bağırmak istiyorum bazen
Gözümle görüp söyleyemediklerim birikmisti... Artık attım çöpe
Aptal ve çirkef insanlara karşı tahammülüm kalmadı. Düştüğümüz duruma geldiğimiz hale bak...
Hangi birini desem ki
Stresli zamanda mutluluğu düşünün, çaba göstern derim.
Hayalini gerçekleştirmek için farklı yollar dene. Olmuyor ise sabır derim
Bu konuda bir yol önerisi yapamam açıkçası. Herkesin yolu farklı yani
Bu sorudaki insanlara baksana hangisi mutlu? Dışarda gördüklerin anın mutluluğunu yaşıyor, evlerinde mutsuzlar çoğu. Buradaki insanlardan evlerinden ya da iş yerinden mutsuzluklarını dile getiriyorlar. Cafe de oturur iken KS'ye girenler görüyor musun hiç?
Sinir, toprağa bassam bütün mahalle aydınlanır😀😀
Beton şehirlerde yaşadığımızdan toprağa basamaz olduk bee ablacığım. Toprağa bassak bu kadar sinir olamazdık hee
Hayatımı daha güzel yaşıya bilecekken şimdi hiç yaşamamış olmanın verdiği hayal kırıklığı ve hüzün
Bir şey yok bu sıralar fkfkg.
Beyaz pamuk gibi bulutların üzerindeyim
Tahammülsüzlük birikti bende
Her geçen gün geçmiş birikti
tahammülsüzlük diyebiliriz...
Öfke fazlasıyla birikti. 😁
zaten belirtmesen kimse yemek olarak algılamazdı
Stres ani sinirr
Öfkem
Kalp kırıklarım
Görsel aşırı samimi
Kendime öfkeliyim , kırgınım , prensiplerimi nasıl bu kadar alay konusu haline getirdim bilmiyorum. Düzelmek istiyorum yine aynı bataklık. Çıkar yol Yok gibi
Bende de oldu bu. Çıkar yol var mutlaka. Şöyle böyle diyemem herkesin çıkış kapısı aynı olamıyor. Bu duruma bir kapıdan girmişsek, bir kapıda da mutlaka çıkış vardır değil mi?
İllaki var fakat bana denk gelmedi henüz çok doluyum herkesten şüphe ediyorum kendimden şüphe ediyorum
Ne istediğimi gerçekten bilmiyorum kendimde istediğim şeyin gerçekleşmesine katkıda bulunan bir özgüven görmüyorum
Biraz içimizdeki şüpheyi bir kenara bıraksak nasıl olur? Elbette herkese gözü kapalı güvenmeyeceğiz ama bu kadar şüpheye de gerek yok başkalarına ya da kendimize karşı. Bunun dengesi var; bize zarar verecek bilgiler ya da düşünceler içine girmeyerek bence.
Neyi isteme konusu daha zor bir konu. Burada size iyi gelen şeyi bulmak için deneme yanılma yönü ile yılmadan çaba göstermek gerekir. Geçmiş zamanda ne kadar çaba gösterdiniz bilmiyorum ama yeterince çaba sarf etmemiş olmamız daha yüksek ihtimal. Sizce yeterince çaba gösterdiniz mi?
Genel olarak çok bir çabam yok kendime az buçuk yatırım yapmış olabilirim ama altyapımı sağlaştıravak az şeye sahibim
Büyük insanlar, birden büyük olmadılar. Altyapı endişesi yaşıyorsunuz ama altyapı için çaba sarf etmez isek hep şikayet ederiz. 1 sene önceki ben ile şu anki ben arasında farklar var. Daha çok çaba sarf gösterir isem gösterdiğim çaba kadar fark olur.
Yani demek istediğim, şikayet etmek ile ya da olumsuzu düşünmek ile olumlu bir insan olamayız. Kendinize ne katmak istiyor iseniz ona doğru gidin. 1 adım daha gitseniz yenilik katmış olursunuz.
Teşekkür ederim fikirlerin için
Ben de teşekkür ederim sohbet için
Öfke Tahammülsüzlük
Yağlar
Dert
Tecrübee
Tatlı yine çok kilo aldım.
Öfke çok yoğun
Olgunluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?