Birkaç saat önce annemle tartışmamıza sebep oldu bu durum. Veteriner olmayı çok istiyordum. 10. sınıfta alan seçecekken annem veteriner olacağım dersen okutmam dedi, kadınlara uygun bir meslek değilmiş. Bir sürü insanı konuşturdu benimle, yok gece yarısı köye doğuma gidersen görürsün, veterinerlik kedi köpekten ibaret değil vs neyse lanet gelsin tamam dedim gittim eşit ağırlık seçtim. Üniversite 3. Sınıfta falandım, anne ya dedim veterinerlik kazansam okutmaz mıydın? Okuturdum tabi dedi, oturdu içime. 14 yaşındaydım kazansam mecbur okuturlar diye düşünemedim, hoş zaten hep aileme karşı itaatkar biriydim. Neyse işte içimde kaldı öyle. Bu yaşıma kadar hayvan sevgimi gören herkes sen neden veteriner olmadın dedi mesela... birkaç saat önce de anneme şimdiki aklım olsa veteriner olurdum dedim, kıyametler koptu, okudum dedin de okutmadık mı falan diye🙄 öyle işte...
Beni lisede ilk kez bir kız sevmişti çok şey yaptı sevgili olmak için ben de onu seviyordum ama o zaman saçma sapan bir cemaatdeydim ve onlar resmen beynimi yıkamıştı kızlarla konuşmayın felan bende hiç konuşmamıştım sonra aklım başıma geldi 1 yıl sonra ben onunla konuşmaya başladım sürekli onunla muhabbet etmeye çalıştım fakat olmadı başkada beni kimse sevmedi hiç sevgilim olmadı gerçekten içimde kaldı o acaba ilerletseydik ne olurdu