1_ takıntılı ve saplantılı erkekten gerçekten çok korkarım. erkekler...
2_ Ağzından çıkan lafla yaptığı davranışları birbirini tutmayan erkekler...
3_ Öfke kontrolü olmayan piskopat ve şiddet eğilimli erkekler...
Sorumu görsel ya da fiziksel olarak değil davranış , kişilik , karekter olarak soruyorum
Senin dediklerinin tamamına katılıyorum. Dediğim dedik tipi başkalarının dolduruşa çabuk gelen onlardan aldığı taktigi uygulamaya çalışan birden patlayıp inatlasan, erkeği olduğu gibi kabul mesi gerekirken onu ipleri elinde maymuna çevirmeye çalışan kişiliklerden kaçınmak gerekir güzel arkadaşım bu iki taraf içinde geçerlidir. Selam ve sevgilerimle
Aynen öyle gülüm çok haklısın bu tip insanlar hem kendine hem karsindindaki insana zarar verir
Yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık gülüm 🙏🙏
Sadece karşı cinste değil, insanlarda korktuğum birkaç karakter var. İki yüzlü, yalancı ve ciddi insanlar. İki yüzlülerden korkuyorum çünkü gerçek yüzlerini çözmem uzun sürebilir. Yalancılardan zaten yalanlarına kanarım diye ürküyorum. Ve ciddi insanlar.. Seri katil soğukkanlılığına sahipler ve bir insanda mizah yoksa insani de değil gibi geliyor bana
1 yalan konuşulması
2 güvenin sarsılması
3 her zaman kendini haklı çıkarması
4 yaşantısı ve söylediği birbirini tutmaması
5 kuzenlerinin çok olması
6 kendi yaptığını başkasının üzerine yıkması
7 Şüpheci davranılması
Teşekkür ederim genç bayan 😊
Rica ederim genç adam 🙋🙋
Bilgisiz cahil kadından. Sorumsuzlugu elbise edinmiş kadından. Ağzının ayarı olmayan kadından uzak dururum
Çok geçerliliği olan bir korku bunlar aslında bu konuda da çok haklısınız... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
Rica ederim ben teşekkür ederim bihter 🤣
🙋🙋🙋
Bihter ziyagil de olduk sayende 😂😂
Bihter e selam
Teşekkür ederim bihter
Rica ederim 🙋🙋🙋
Cevap
35Cevap
Diliyle beyni arasında bağlantı koğukluğu olan kadınlar diyor ve susuyorum
Korktuğum kişi yok
Saplantılı ve aşırı kıskanç biri olması.
Paracı olması, ki bilirsin hatun, bazı insanların tek derdi paraya konmak ve nafaka yemek olabiliyor.
Hayatını yaşamadığının farkına varıp kaçıp gitmesi.
Küçük göğüsleri?
Bu saydığın özellikler bende gerçekten yok oyuzden benden korkmana gerek yok
Sana hayran olduğumu unutmuş gibisin. 🙄
Ya teşekkür ederim 🙏 ama bunu simiywtimle söyledim ben televizyonlarda da görüyorum mesela Esra Erol'da çıkan kadınlar vss yemin ederim ben bile yuh diyorum gerçekten var mı böyle kadınlar car çar konuşanlar mi dersin , yüzsüzlukleri arşa degimislermi dersin , kadın olmuş sorumluluklarını bilmeyen mi dersin , giöz göre göre adama seni sevmiyorum çocuk başkasından vs diye mi dersin , ağzı bozuk kadınlarmu dersin say say bitmez sana bir şey diyimmi trabbim herşeyin en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏 cümlemize ahlaksız , kendini bilmez insanla uğraşmak zor
Onlar da el üstünde tutulan insanlar şaşırtıcı şekilde.
Ben senin kalitenin farkındayım, rahat olabilirsin genç kadın. 🌸
Gerçekten öyle biz onların gördügi değerin çeyreğini görmedik yemin ederim hiç bir kiymetimizde olmazdı
Teşekkür ederim 🙏
Göreceksin. 🌸
Neyi görücem 🤣🤣
El üstünde tutulduğunu, pamuklara sarıldığını. 😋
1 saplantılı olması
2 bencil sürekli ben ben diyen
3 baskı kurmaya çalışan düşüncelerime saygılı olmayan
Kesinlikle öyle gülüm rabbim herşeyin en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏
Amin ablam senin de insallah 💗🌸
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Söyledikleri ile yaptıkları bir olmayan
Yalancı olan
Bide böyle çok laubali olan
Tiksiniyorumm
Aynen öyle çok haklısın bu iki cins içinde geçerli bir kavram aslında
Sır saklamayan kadından korkarım.
İlgisiz kadından korkarım.
Bilgisiz kadından korkarım.
Şüpheci kadını çekemem.
Kesinlikle öyle bu tip kadınlar gerçekten hem sana hayatı zehir ettiği gibi hem millete de reklam eder rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Ben teşekkür ederim. Saygı bizden.
Aman efendim estafurullah o saygı bize ait 🙋🙋
Evlenmek boşanmak ve nafaka ödemek üçlüsünden çok çekindiğim için sadakatsiz ve saldırgan bir karşı cinsten çok korkarım.
Bu şu an bekar erkekler için gerçekten tedirginlik veriyor çünkü kadın kötü niyetli bir insan çıkarsa evlenip 3 5 ay sonra bosansa her türlü hak sahibi oluyor birde üstüne çocuk yapmışsa ömür boyu nafaka ödeyecek hale geliyorsun ya da kadın çok edepsiz bir kadın olursa boşanmak istersin bosanamazsin kadın boşanmaya yaklaşmaz oyuzden mahkeme uzar zorlu bir süreç başlar yeni birisini hayatıma alayım ya da evleneyim desen yapamazsın evlenmek , ya da boşanmak değilde asıl en kötüsü arada kalmak bana göre
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
Aynen öyle rabbim en güzelini degul en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏
ani öfke patlamaları ve şiddete meylinin olması, bir de dürtüsel olması mesela seçkisiz cinsel ilişki yaşaması korunmadan etmeden dikkatsiz hijyensiz salmış halde olması..
Kesinlikle öyle ne kadar haklısınız bu konuda bir erkek öfkelendigi zamanda bile kendini tutabilen zarar vermeyen bir olgunluga sahip olmasi gerekiyor birde erkek dediğinin bir duruşu bir çizgisi olmalı her önüne gelene mavi boncuk dağıtmamalı... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏
rica ederim :)
Saplantılı duygulara sahip olması çünkü bu konuda çok çektim
Aynen öyle gülüm çok haklısın benimde en korktuğum erkek tipidir saplantılı takıntılı erkekler
OKB bozukluk mu diyorlar ne. Bir gün iyi bir gün kötü. Ne yapacağı belli olmayan. Çok güzel kandırıyorlar. Bir bakıyorsun ruh hastası çıkıyor. Hayatının içine ediyor sonra.
Türkçe açıklamasi " kişilik bozukluğu ) oluyor ne zaman ne yapacağı belli olmayan tutarsız davranışlar sergileyen insan karekteridir
Yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Rica ederim
🙋🙋🙋
Sonradan çıkan olumsuz şeyleri sevmem belki kabullenilir ama önceden duymak daha iyi olur hazır olmak için
Ne olacaksa başta her şeyi konuşup öyle karar vermek
Korktuğum değilde sevmediğim sürekli küfür edip sigarayı elinden düşürmeyen erkeklerde keko dediğimizin kadın versiyonu canım anam ve benzeri dövme yapıp bunlar bide takıntılı seks düşkünü oluyor aboov başa bela
burada korkmak dediğimiz tabir mecazi anlamda yazılmıştır
Kesinlikle öyle görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
Saldırgan tavırlar
Saygısız tavırlar
Edepsizlik
Aşırı kıskanç, paracı, özenti aşağılık kompleksi olanlar
Kötü alışkanlığın olması yani alkol, uyuşturucu, sigara, kumar gibi bunlar karşı tarafa psikolojik ve fiziksel şiddete sebep oluyor
Eksik libido, aşırı feministlik, mıy mıy kadına da gelemiyorum, kadının çok bilmişi ve triplisi de çekilmiyor ☺️
Egolu kibirli kendini bi pok sanan kizlardan korkarim yuzde 95i boyle
Çok agresif olması, bana ve çocuklarıma karşı kibar olmaması.
Birden patlaması boşu boşuna çıldırması olabilir.
Benden çok arkadaşları ile zaman geçirmesi vb
Israrcı Takipçi ve çok kıskanç kadınlar inanılmaz tehlikeli oluyor Bir de telefonumu falan karıştırılmasından nefret ediyorum sakın
Takintili kıskanç asiri darlayan hesap soran karışan mantıksız konuşan empati eksikliği yaşayan küme gruplarindan uzak duruyorum.
Takıntılı ve sapkın tipler diye özetliyor um
Kesinlikle bu iki cins içinde çok tehlike saçan tipler hem kendilerine hem karşındaki insana zarar verebiliyor... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Ben teşekkür ederim
🙋🙋🙋
Kıskanç ve haset olması
Kesinlikle öyle kiskançligin da bir sınırı vardır fazlası kişilik bozukluğuna girer bu hem kendine hem sana zarar verir bu bir piskolojik rahatsızlık olarak tanımlanıyor zaten , bir kadının haset olmasi , ozentili olması çok gösterisi şatafati sevmesi de tehlikelidir çünkü buda seni hem maddi hem manevi yıpranmana sebeb olur oyuzden hep deriz kadın kadının düşmandır diye karşı cinsin seni onaylanmasi ya da iltifat etmesi absürt bir olay değildir çünkü onu bütün erkekler yapar önemli olan kendi hemcinsinin seni onaylaması , destek vermesi, yanında durması hem güzel hem anlam ifade etmiş olur bir kadın bunu basarabiliyorsa o kadın gerçek olgunluğa erişmiş demektir ... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
vicdan sahibi olmaması olabilir
Kesinlikle öyle bir insan da vicdan merhamet yoksa her kötülüğü yapmaya müsaittir ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
bende böyle net adamım deyzelerin deyzesi :)
🤗🤗🤗
Deysesinin gülü 😂😂
güller açtı bak deyzenin bahçeasında:)
Senden ötürü 😂🤣
Bakseeen 😋😋😋
AA iki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 hoş geldin deyzesinin gülü 🌹😂 eğer uslu bir çocuk olursan sana dondurma alırım hemde yalamalı 😂
bak en sevdiğim dondurma hemde yalamalı kim hayır der ki buna :)) deyzecim karamaelli olsun lütfen :))
Valla ben hayır derdim 😂 ya sana bir şey diyim mi hayatta en nefret ettiğim şey bir kadının sokakta dondurma yalayarak gezmesi , vitrinlere bakması mağazaların içinde dondurma yalayarak dolaşmasını hiç sevmiyorum yakışık alan bir davranış değil bana göre bir kadına bunu yakıştıirmiyorum madem aldılar biryerde oturup yesinler ya da evlerinde yesinler
Ben sana yalamalı değil alsam Magnum alırdım ısırınca cıtırt ses cikarsin 😂 damağında tat bıraksın 😂
sen ne dersen o olur bende :)) çırıt sesi duymak istersen çıtırt olsun :) niye ya yalayanlar da bilerek mi alıyor sence:p
Nasıl yani
Bilerek mi derken
sevdikleirnden alıyorlardır diyorum
🤣 orası kesin
hahha :)
Ben geçen yaz Magnum almıştım çok pahalıydı çubuğunu asla atmadım kışın bademciklerime bakarım diye 🤣🤣
o kadar fakirsin yani evlerden ırak :))
Hem de fak fakir 🤣 ben fakirliğin kitabını yazsam roman olurdu oyuzden yazmıyorum 😂 gerek yok
yazma zaten ben okumam mesela hahah :))
Zaten okusanda anlayamazdın çünkü zekisin ama çalışmıyorsun 😂 ben sana bunu okutarak değil yaşatarak öğretmek istiyorum seni varya fakirlik edebiyatinin içinden geçiririm😊🤣
koş gel sarılalım değilse olmaz böyle :))
Kes sesini 😂 nabersiniz pis fakirler 🤣 Ferhatın dağları deldiği gibi seni delicem 😂
allahın fakiri bir de demiş ki magnuum kemirdim sapını da sakladım heheh :)
😂😂😂 düşün yani ne kadar fakir oldugumu 🤣 ama öyle deme bizim kalbimiz temiz mübarek 😂
Düşün ki bir ortamda paran kadar konuş deseker ağzımi bile açamam 🤣🤣
Bir gün noldu biliyormusun kucuk erkek kardeşim 25 kuruş yutmuş annem içerden bana kos koş kardeşin paradan boğuluyor diye bağırınca bende sandım zengin olduk meğer kardeşim 25 kuruş yutmuş onun için çağırıyormuş 🤣🤣
ağzını aç bence o tahta varya sakladığının anınla açarsın ağzını:)))
hahah olaya bak demek ki kumbara sanmış kardeşin :))
Düşün işte nasıl fakiriz 😂 madem para yutucaktin niye 25 kuruş yutuyorsun dimi hit 200 TL ye 🤣 en azından biraz havamız olur konu komşu sorunca ya bixim oğlan da bugün 200 TL yutmuş 😂 acile gittik filsn diye biraz hava atalım ama işte çocuk napsin olmayınca 🤣 olsa yemezmiydi 😂😂
dolar yutsana be sende çocuk bir şey yapmış bak :))
Hiç unutmam bir gün paralı bir günümüzdü gittik bakkala kola ile cips aldık 🤣🤣 aman dedik alalım gitsin birdahami gelicez dünyaya diyip 😂 parayı harcadiydik ah ah ne günlerdi bee 😂
bu kadar mı .))
Evet 🤣🤣 parayı bulunca yaptık bir cilginlik işte 😂😂
uykularınız kaçmadı mı :))
Sevinçten kaçmaz olur mu 😂 en son gece yarısı uyku tutmayınca kalktım bir baktım kardeşim cips kağıdını yalıyor 🤣 hemen elinden kaptım hepsini bitirme lann banada bırak bende yaliycam dedim 😂 kola bitmesin diye yarısına gelince sulandırıp kolayı cogalttik bitmesin diye 😂😂
cipsin poşeti ne oldu ben onu merak ettim :))
İyice yaladiktan sonra ben jelatinini atmadım bir güzel katlayıp defterimin arasına sakladım 🤣 arada bir cukartip bakıyordum Hışır hışır ses yapınca hoşuma gidiyordu 😂😂
Biz karnımızı doyurmak için ekmeğin içine makarna koyup yerdik 🤣🤣 tok tutsun diye 😂😂
hey allahım ya fakire bak neler duyuyorum pşet yemiş resmen:):)
Küçükken benim en büyük hayalim neydi biliyormusun?
poşet kemrmek deme :)
Yok yok değil küçükjen en büyük hayalim zengin pi.. çi olmaktı 😂😂
hayallerde mi olmadı :)) yanıyorum deyzeeee
Yanıyorsun Fuat abiiii 😂
valla yanıyorum napcam :)
Hiç bir şey yaoanazsin yanıp küllenmeyi bekliyceksin
yangınlardayım nasıl küllencizez
Yana yana küle dönersin
dönmücem
Kimseden korkmam
burada korkmak tabirini mecazi anlamda kullandım aslında biz ona sevmefigimiz ya da begenmedigimiz bir kişilik olarakta kullanabiliriz
Herkesin kişiliği kendine başkasının kişiliğinden neden korkuyum
Tm peki sustummm
Korkanın çocuğu olmaz
Sen korkuyormusun karşı cinsiyetten
Korkarım ben sen kadar cesur değilim hatta son iki üç yıldır akşam saati arkamda ya da yanımda bir erkek yürüse hı bir şey yapmasa bile çok tedirgin ve huzursuz oluyorum
Kadınların daha huzlu ve güvende hissettiği günlerini görmek dileğiyle
Amin gülüm insallah 🙏
Yalancı , peynirimsi bir yapı ismini soylemiyecegim kaldırılıyor, sahtekar vs vs
Saplantılı ve öfkesine kontrol olamayan
Takıntılı kişiler olabilir
eli sopalı amann merdaneli tipler 😬
Kültürsüzlük ve kabalık
merhametlı duygusal olması gerek agır baslı
Karşı cinsten korktuğum herhangi bir kişilik karakter durum yok 😎
10 dakıka dısını sıkın yeterlı
10 dk mi neden peki genç adam yoksa bana bir şey mi yapacaksin 😂😂😂
Yalan, kapris, bencillik.
kıskançlık
Kesinlikle öyle herşeyin fazlası zarar dır kiskançligin da fazlası piskolojik bir rahatsızlıktir bu hem kendinie zarar verir hem sana karsi cinsin seni onaylaması , iltifat etmesi absürt bir olay değildir çünkü onu bütün erkekler yaoar onemli olan hemcinsinin seni onaylaması iltifat etmesi, yanında olması ve destek vermesidir çünkü kadın kadının düşmanıdır derler sen hemcinsinin güzelliğini , başarısını , yaşantısını onaylayıp taktir edip destekleyebiliyorsa bir kadın işte ozaman olgun bir kişiliğe erişmiş demektir... Görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
saplantılı sapıklar
Kesinlikle benimde en çok korktuğum erkek tipidir çünkü öyle bir şey oluyor ki gözleri hiç bir şey görmüyor eş çocuk farketmeksizin zarar verebilliyirlar
Korkmak değilde sevmem egoist bencil narsist tipleri
Yalannn saygısızlık
Beleşci kızı sevmem gururlu güçlü kadın severim
Hepsinden korkuyorum ben 🥺
Kibirli, hain, Şerefsiz
susan insanı sevmiyorum..
sinsi geliyor bana..
Yalancı
Çok konuşan
küfürbaz olması
Gizli narsistler.
Korkmuyorum , basit geliyorlar sadece