Tehlike kapısını kadınlar aralar. Aptal aptal ağzının içine baktıkları erkeğin yaşamına, arkadaşlıklarına, değer yargılarına, bakış açısına, toplum içindeki yerine baksalar o kadar üzülmezler.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saf ve masum görünüp içten pazarlıklı olması. Başta hep senin yanındaymış gibi gözükür, en sadığı oymuş gibi davranır ama sen güvenip kendini açtığın anda arkandan iş çevirmeye başlar, dert diye anlattığını zayıf anında sana karşı kullanır, senin sevgini kendi çıkarları için kullanır. Böyle insanlardan kaçmak lazım.
En tehlikeli demeyim de en sevmediğim özelliği yanına gelir seninle ilgilenirmiş gibi yapar sonra kendine aşık ettiğinde ya da ilgisini çektiğinde geri adım atmaya baslar yanı ben üstüme düşeni yaptım gerisini sana bıraktım..
Sana katılıyorum. İşte biz buna “elde etmek, ettiğini sanmak” diyoruz. Önce aşırı ilgili, üstüne düşmeler vs sonra mesafeli. Yani tabiri caizse heves uğruna köprüyü geçene kadar muhabbeti. Aslında biliyorsundur seviyorum demesine rağmen sevmediğini, aslında yanlış hissettirdiğini ama bir zaman sonra deneyelim dersin ve sonrası fossss..
En tiksinç özellikleri.. elde edene kadar kovala iltifat et ilgiye boğ.. ulaşınca heves kaçar ve tam yalancı bencil duygusuz varlıkla karşı karşıya olduğun gerçeğiyle yüzleşirsin
Kadınların, istediklerine, amaçlarına ulaşabilmek için şeytanın bile aklına gelmeyecek planlar yapıp uygulayabilmeleri, başkalarına zarar vermek pahasına da olsa. Kadınlar bir şeyi istiyorsa gözleri bir şey görmez, gerekirse dünyayı yakarlar, başka hayatları mahvedebilirler.
@Manquer yoo biz hoşlanıyorsak söylüyoruz genelde direkt, söylemesekte belli ediyoruz ya da söylemeyiz belli de etmeyiz ama hoşlandığımıza seni arkadaş olarak görüyorum demeyiz
Elde edene kadar her türlü güzelliği yapması, elde ettikten sonra ise hevesini aldığı için soğuk davranmaya başlaması, bir çok kızı beğenip takip etmesi falan bunlar bana tehlikeli gelir hiç sevmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
seni kandırıp gardını düşürdükten sonra başkasına geçmesi
Bilmiyorum. Bana erkekler ya da kadınlar değil, direkt insanlar tehlikeli geliyor. Yalanda ustalaşmış ve oyunculuk yeteneği olan her insan tehlikelidir ¢
Cevap vermeyip, seni endişelendirmesi. Sorun şu ki iletişimi de kesemiyorsun başına bişey mi geldi diye. Yani seni çaresiz ikilemde bırakıyor. Genelde amaç cepte tutmak
Önce ilgi bombardımanına sokup, sonra da bir anda gerçi çekilmesi. Kişide Sudan çıkmış balık etkisi uyandırır. Bu taktiği uygulayabilecek her kişi çok tehlikelidir.
Kadınlara bağlanmak kadar tehlikeli bir şey yok umarım bir gün neden sadece vur geç mantığında takıldığımızı anlarsınız 1 günde ulaşmadık biz bu karara
Bu ne demek? Karşılıklı sohbet etmekten bi haber şahıs gelmiş burada koskoca bir cinsi yargılıyor. "Tamam sensin" Bu nedir arkadaş. Bak anana babana acıdım şimdi. Acınası bir ailen var. :D :D :D
Sence cahil olmak zorunda değilsin. Muhakeme yeteneğin olsun. Hayatta çok zorluk çekersin. Bir ortamda sohbet edilirken gözlerine ışık tutulmuş tavşan gibi kalır, mee meee diye cevap verirsin koyun gibi.