Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Bence duygular olabilir ama duygularım bittiği zaman genelde hissiz oluyorum ya da aşk olabilir aşk bittiği zaman ya da yalnız kaldığı zaman insan çok üzülüyor maalesef. bu yüzden de sevdiği kişi gitmesi insaın aşk acısı çekmesine neden oluyor veya sevdiklerimizi kaybetmek de olabilir kaybettiğimiz zaman değerini daha iyi anlar insan birde zaman olur zaman da gidince üzülürüz
Hayatta biten bir şey yok ki? Sonuçta her şeyin yeri doluyor sadece ölen sevdiklerimizin yeri dolmuyor o yüzden ne kadar üzülsem de biten bir şey için yeri dolduğu sürece hayat devam ediyor.
Çok sevdiğim bir film, dizi veya kitap bitince ağlayabilirim. Ya da sevdiğim bir müzik... Bir de çikolatalı dondurmamın bitmesi için adeta savaş veriyorum ve bir sürü taktik deniyorum...
Çok severek okuduğum bir kitap, severek izlediğim bir dizi, eskiden oynarken oynadığım offline bilgisayar oyunları, parayı da söylemeye gerek yok sanırım o herkesi üzer 🙂
Uzun yola giderken gün doğumunu izlemek yolun sesiyle karışan uzun zamandır dinlemedigin müzigin sesi ve o eşsiz manzara hiç bitmesin istiyor insan o anı