Siz hayattaki fırsatlarınızı görebiliyor musunuz onlara sıkıca sarılabiliyor musunuz?

Siz hayattaki fırsatlarınızı görebiliyor musunuz onlara sıkıca sarılabiliyor musunuz?
karar vermek zorundaydım, ya buraya gelecektim, herşeyden vazgeçip, ya da olduğum yerde kalacaktım, burayı gözden çıakrtıp bir anda Hz Mevlana'nın bir sözü aklıma geldi.
her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir demiş
Bir işi yapmaya karar verdimmi mutlaka başarırım. Daha çok çalışır hedefe ulaşırım. Bir işe yapacağım diye başlarsan o işin yarısını yapmış sayılırsın diğer yarısıda azimle çalışıp hedefe ulaşmak olmalıdır. Böyle başlayınca mutlaka başarı saglanir
Fırsatlar her zaman çıkmıyor karşımıza. Çoğu zaman da fırsat olduğunu bilmiyoruz..
Tam imkanım varken pek çok şeyi reddetmiş biri olarak, tamamı cesarete bağlı olmayan bu işleri elimin tersi ile ittim.
Fırsat değerlemeyi gerektirir cesaret her durumda kenarda hazır olmalı
Cevap
8Cevap
çıktı
gerekeni yapmıştım o dönem
olmadı ama pişman değilim de
Fikir dırsat çok ama imkan yok. Zaten imkan yokken zor olunca ceaur oluyo diyebilirsin. Yaşım 35 o risk en azından yaşadığım yerde değmez
Fırsata ihtiyacım yok. Ben her zaman cesurdum hepde cesur olacağım
Şu an tam olarak böyle bir dönemden geçiyorum..
evet çıktı o yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgi var ya ya cesur olup mücadele edeceksin ya da tarih olacaksın muhabbeti onu yaşadim
Cesurum her konuda
Evet, gayet iyi değerlendirdim.
Her zaman cesurum. Cesur kadınlarda özeldir.
Hayrı hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?