Dedikodu dinlemekten baygınlık geçirecek olan kedicik aynı ben🤭
Can sıkıcı muhabbetten içi bayılan kişi olurum
Konuşulan her şeye sonuna kadar tahammül edebilen kişi olurum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim genel olarak bir pozisyonum olmuyor benim zaten hiç arkadaşım yok yani arkadaş grubum olmaıdığı için bilmiyorum. ama olsaydı sanırım daha çok şaka yapan ya da arkadaş ile eğlenen kişi olurdum yani aslında özel bir yerim olmazdı diğer herkes gibi sıradan olurdum çok konuşmadığım için de sanırım sürekli konuşmak yerine daha çok ben onları dinlerdim. araya çok girmezdim ama eğlenceli aktiviteler olduğu zaman da her zaman ben önce çıkardım sanırım yarışmalar gibi.
Karşımdaki konuşuyorsa kesinlikle dahil olur muhabbeti koyulaştırırız ama karşıda konuşmayan boş boş duran insanlar fazlasıyla ruh emici lütfen sosyalleşmeyin bile siz ya da biraz genel kültür edinin tarih okuyun
Tahammül edebilmek de saçma geldi. Huyunu biliyorsam buluşmam ki zaten. Buluşuyorsam vakti sonuna kadar tadını çıkararak değerlendirmeye çalışırım yani.
Ben sohbeti taşıyan kişiyim. Gidişat kötüyse düzeltir koptuğu yerde de toparlarım. Yani kendi yolunu çizmek, kabullenmek veya ayak uydurmaktan daha iyi.
Cevap
37Cevap
Muhabbetten sıkılan kişi olurum 😄 her konu kolay kolay da ilgimi çekmiyor
Arkadaşlarımın az çok huyunu bildiğim için sıkılacağim ortama gitmem zaten çünkü gittiğim yerden keyif almalıyım gülüp eğlenmeliyim yoksaki dışarı çıkmamin ne anlamı var
Erkeklerin dedikodusu kadınlarınkinden çok daha kötüüü.. Uzak durmaya çalışıyorum ama kaçınılmazsa bu tip ortamlara giderken bir tanıdığıma beni şu saatte ara kaçmaya bahanem olsun operasyonu yapıyorum..
Hangi konu açılırsa açılsın muhabbet ederim sessiz kalmayı sevmiyorum genelde espiri yapıp güldüren tarafım.
Herkesle biraz biraz konuşurum genelde birini secer öyle derin konuşuruz sonra sikilinca diğeri falan)
Mahalle garısı gibi dır dır konuşan susmak bilmeyen ben
Sabrın sonu selamettir. İş saygısızlık boyutuna gelmezse dinlemekten sıkılmam.
Çok konuşan kişi oluyorum ama kimse rahatsız değil çünkü boş muhabbet yapmayan birisiyim.
Dedikodunun hiçbir şekline tahammül edemem, dedikodu yapan bir insanla da işim olmaz
Özellikle çağırılıyorum onları güldüreyim diye 😂😂
şakacıııı
boş yapanlara katlanamayıp telefondan KS'ye bakan olurum kfnejxhekdbend
Dedikodulu yerde bulunmuyoree... o nedende tek takılırım..
Konuşkan eğlenebilen her şeyden bir hüzün şikayet konusu bulmayan arkadaşlarla iyi anlaşırız dinlerimde konuşurum da ortama uyarım ortam negatif olursa içim sıkılır uzun kalamam orada
Bülbül gibi konuşan hepsini gülmekten kendinden geçiren kişi oluyorum 😂
Genelde herkes etrafıma toplanır biraz ben anlatırım sonra da onlar anlatır ben dinlerim.
Aramızda hiç bir pozisyon yok. Herkes samimiyetle ya güler ya ağlar anısını, an’ını anlatır. Bizde böyle 🌸
Seninle aynı durumda olurum ama genelde ortamı elimde tutarım
Bilmiyorum bu ne olabilir, fakat sadece kendimden konuşmayı çok seviyorum çünkü şimdiye kadar hiçbir arkadaş dediğim insan beni asla dinlemedi)
Benim arkadaş buluşmalarım genelde tek kişi olduğu için birbirimizi tatmin etme üzerine geçer.
Euzu besmele ceken ben
Söhbet sarmıyorsa lafı sıklıkla keserim huyum bu genelde dinleyememde
Konuşulan her şeye sonuna kadar tahammül edebilen kişi olurum
Dedikodu tarafında olurum
:) :)
Konuşan ben olurum ve memnuniyetle dinlerler
Masadakileri yiyip keyfine bakan 😃
boydan gelir
mi
Can sıkıcı muhabbetten içi bayılan kisi
İçki ortamını hazırlayan😅😂
Sürekli gülen taraf 😂