Hiçbir şeyden zevk almıyorum suratım hep asık komik şeyler artık beni güldürmüyor, mutlu değilim öfke nefret doluyum. Bundan nasıl kurtulurum hayatımı çok etkiliyor?

Hiçbir şeyden zevk almıyorum suratım hep asık komik şeyler artık beni güldürmüyor, mutlu değilim öfke nefret doluyum. Bundan nasıl kurtulurum hayatımı çok etkiliyor?

Ben de bir ara öyleydim ama bence çevremizdeki insanlardan da kaynaklanıyor. Onlardan kaynaklanmıyorsa da dönüp kendinize sormalisiniz ben niye böyleyim diye. Muhtemelen mükemmelliyetçi bir karakteriniz var🤷♀️ o yüzden böylesiniz. Ama şunu da unutmayın hiçbir şeyden zevk almama, üzgün olma sürekli devam eden şeyler değilse çok bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Her zaman mutlu olmak zorunda değiliz. Mutsuz zamanlarımız da olacak hayat bu.
+. Ve duygularınızı bastırmamanızı tavsiye edebilirim. şu an bu dugudurumdaysanız bunu yaşayın ama size hakim olmasına da tamamen izin vermeyin. Geçici olduğunun farkına varın. Geçici olmasını sağlayın.
@hepimizbirvedia aynen öyle
İnsanların sahteliklerini gördüğümden ben de genelde güler yüzlü olamıyorum, samimiyetsizlik çoğu zaman katlanılması imkansız oluyor benim için, konuşmalarım keskin oluyor, sorun büyük ihtimalle samimiyetsizliğe katlanamamandır.
Eğer bulunduğun yerde deniz kenarı varsa, kulaklığını tak, sevdiğin şarkıyı aç yürüyüş yap. Benim keyfimi yerine getiren şeylerden birisi. Ayrıca spor yapmanı öneririm, bir çok psikiyatri uzmanı stresli insanlara bunu öneriyor.
Bu yaşam şartları insanı kötü etkiliyor. Yanlış anlama maddi şartlar sadece. Nankorler hainler kibirliler saygisizlar her yerde. Minik bir tavsiye bir kedi sahiplen.
Cevap
9Cevap
Bence kimse için değişme. ama bu durum seni rahatsız ediyorsa bir az daha gülmeyi deneyebilirsin
Sizce bunun nedeni nedir? Kendinize sordunuz mu bunu? Sizi bu duruma iten veya
Bazı insanlara öyle davranmak gerekiyor ama herkese değil
Abla o değişken değil mi ya canın sıkkın olur asılır surat keyfin yerine gelir falan neşelenirsin
Doğal olarak davranırsan her şey çözülür. Doğana dön
bu sğreç motıve edıcı seyler oku gunluk rutınınden uzaklas. doğa yuruyusu yap
Ohaa resmen bir süre önceki halim
Gül hep
Yaradılışın böyle
Aşk ile
Mutlu olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?