Kişilik & Karakter Mutlu hissetmek adına neler yapıyorsunuz? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hemen olumsuz yorum geldiği zaman birinden etkileniyor musunuz? Mutlu hissetmek adına neler yapıyorsunuz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Mutlu hissetmek için ekstra bir şey yapmıyorum bazen tek başıma çıkıp bir yürüyüş yapmak bile bana fazlasıyla iyi hissettiriyor 1 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Kendimle başbaşa kalıyorum ya da müzik dinlerim... 1 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Alışveriş yapıyorum kuaföre gidiyorum doktora gidiyorum 1 0 Yorumla
rain2112 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cikolata yerim en guzeli kedi köpek sevmek aşırı iyi geliyor yaaa 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alışveriş, yürüyüş, müzik, sevdiklerimle vakit gecirmek 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir bakıyorum profiline, çapına. Ondan sonra umursamıyorum.. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. bitter çikolata tüketiyorum 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saldim bu ara 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Uyuyorum 0 0 Yorumla
ufukparlak06 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Oyun oynuyorum 0 2 Yorumla rapunzely +1 yıl Hangisi Yorumla ufukparlak06 +1 yıl Pubg bazen de can sıkıntısına müzik ile beraber 101 okey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mutlu hissetmek için ekstra bir şey yapmıyorum bazen tek başıma çıkıp bir yürüyüş yapmak bile bana fazlasıyla iyi hissettiriyor
Kendimle başbaşa kalıyorum ya da müzik dinlerim...
Alışveriş yapıyorum kuaföre gidiyorum doktora gidiyorum
Cikolata yerim en guzeli kedi köpek sevmek aşırı iyi geliyor yaaa
Alışveriş, yürüyüş, müzik, sevdiklerimle vakit gecirmek
Bir bakıyorum profiline, çapına.
Ondan sonra umursamıyorum..
bitter çikolata tüketiyorum
Önce bir mutsuz oluyorum
Saldim bu ara
Uyuyorum
Oyun oynuyorum
Hangisi
Pubg bazen de can sıkıntısına müzik ile beraber 101 okey