Kişilik & Karakter Hayır derken zorlanmamak bizi güçlü insan mı yapar? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Kişilik #Karakter Herkese hayır demek mi, gerekene gerektiği anda doğru bir şekilde hayır diyebilmek mi gücümüzü yansıtır en sağlam şekilde?🍎#tubasueda 🍀🍀 Hayır derken zorlanmamak bizi güçlü insan mı yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
bLaestus Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Hayır demekle güçlü insan olmak cok başka şeyler. Alakasi olduğunu düşünmüyorum. Benim de hayır demek konusunda çok sıkıntı yaşadığım doğrudur ama bu benim gücüme etki etmez. 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Her kesim tarafından farklı yorumlanır. Güçlü görende olur, gıcık görende. 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkürler Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl kendisine saygısını kaybetmemiştir, ne hoş 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet günlük aktivitemdir. Hayır diyemeyeceğim bazı kişiler de yok değil. Ancak oldukça az sayıdalar zaten. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kesinlikle, ama karşıdaki kişiye bağlı. İnsanları kırmamak gerek 1 0 Yorumla
Tavsannfriyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Eskiden tanıdığım kişiler kırılmasın diye hayır demezdim de şimdi hayır diyorum, sınırlarım var. 1 0 Yorumla
ᴅᴇʀʙᴇᴅeʀ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mükemmel insanların her zaman bir hayır cevabı vardır.,😀 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl güçlü değil kendine değer veren insan yapar 1 0 Yorumla
brkydn0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Normal insan yapar. Hayır demeye çekinmek ama güçsüzlüğü ifade edebilir 1 0 Yorumla
Believe23 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bence korkuların üstüne gitmek bizi güçlü bir insan yapar 1 0 Yorumla
aynadakiguzellik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben hayır diyemiyorum. İstemediğim bir konu olsa da hep evet diyorum ve başım belaya giriyor 1 0 Yorumla