hepsinin de sohbetinin daha samimi olduğuna rastladım ben. Ben kendilerini hasta olarak görmüyorum. Farklılar. Siz rastladınız mı peki?
Ve ne düşünüyorsunuz?
Ve ne düşünüyorsunuz?
Major depresyon depresyon bunalım bipolar bozukluk şizofrenim sinir hastasıyım ağır derecede antidepresanlar kullanıyorum günde 800mg antidepresan kullanıyorum sinirleri bozuk bı insanım asparges sendromum var majör depresyon var şizofrenim ve bipolar bozuklukta var 3 kere akıl hastanesinde yatıp çıktım
Seni biliyorum ben zaten, daha önceden de gördüm bu yorumunu.
Ama hiç sohbet etmedim :)
Cevap
1Cevap
Bende yok ama olanı görmüştüm knk
OKB var ve dediğin gibi herkes çok samimi bulur. Sanalda konuştuğum insanlar çok zeki ve komik olduğumu söylerler. Bu yuzden konuşmayı bitirmek istemiyor nedense
Evet kesinlikle, akıllı buluyorum ve bundan etkileniyorum ben de zaten.
Hatta şizofreni olanı da eklemem lazımdı zamanında öyle birisiyle de tanıştım hala unutamıyorum bile kendisini.
Borderlıne tanımadım
Var sitede bir kaç kişi denk geldim.
Henuz tanısmadım hıperaktıvıte bozuklugunu dıgerlerıyle aynı tutmuyorum benım gorusum bu en azından dıgerlerını derecesıne baglı olarak ıyı kotu dıye adlandırabılırım, var olan nesesı de durumundan kaynaklı cogunun
Elbette hiperaktivite diğerleriyle aynı değil onu ben de savunurum.
Hatta ben de hiperaktif birisiyim.
Belki de bundan çok cekiyorlar beni.
Ve evet diğerlerinin derecesi önemli olan nokta. Yani kendinde olmayan birisiyle zaten sohbeti bile devam ettirmezsin.
Kullanmamız gereken ılacları alınca sorun yok ama bu da yan etkı yapıyo o yuzden sıkıntılı seyler, kendınden olanlarla ıletısımlerı nasıl bılmıyorum benım tanıdıgım okb olan kısılerle uc gunden fazla konusulmuyodu maalesef
Ben ilaç kullanmıyorum, aslında resmi olarak hiç doktora da gitmedim geçmişimde gözükmesin diye.
Ama sağdan soldan duyumlar ve arastirmalarimla ve kendimi tanıyarak biliyorum.
Derecesı hafıf dıyebılırız ozaman bununda kademelerı oluyo gunluk hayatı zorlastırmıyo ılaca gerek duymuyosanız herald ryoksa cok zor ılacsız
Yok ya o derece değil tabi ki. Gayette hafif benimki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?