Senin kişiliğindeki hangi özellikler seni en çok etkiler? Bu özellikler seni nasıl bir insan yapar?

Senin kişiliğindeki hangi özellikler seni en çok etkiler? Bu özellikler seni nasıl bir insan yapar?

İsteklerine, sorumluluklarından çok önem veren biriyim. Bu da hayatımı olumsuz etkiliyor. Ciddiyetten ve disiplinden kaçtığım için de pek ciddi ve mesafeli kalamıyorum. En büyük eksikliğim de bu
Genel olarak inatçılık duygusu etkiliyor sadece çünkü verdiğim çoğu karar da inatçı olup olmamak beni etkiliyor. bir karar verdiğim zaman inatçı olduğum bir konu ise peşini bırakmıyorum o konunun. ama bazı konuları da salla geç diyorum kendimi yani umursamıyorum hiç. bu da bazen sorun olabiliyor yani kendim seçiyorum ama bazen de boş veremiyorum. aslında boş vermek lazım bazı şeyleri işte. birde genel olarak kalbim ile karar vermek ama en son kararı beynim ile vermek beni insan yapan özelliktir tamamen mantık oladklı olunca kişi yanlış karar verebiliyor. tamamen duygusal olunduğu zaman da kendine zarar verebiliyor o yüzden de denge önemlidir bence
Cevap
2Cevap
Duygusal ve vefalı oluşum, beni kötü etkiliyor.. sulu göz biri yapıyor beni
Sürekli büyük konuşmam beni etkiliyor. Büyük konuştuğum şeyler de en kısa sürede başıma gelir...
Ben bağlı bir ruh değilim bu beni özgür kılıyor sınır çizmiyor, hayatımı daha cesur yaşamamı sağlıyor.
Kıskanç olup kimseye zarar vermedim hayatında kişilik karakter olarak hani çok bozuk ezik insanlar olabiliyor karşındakini ezmeye çalışan
Düşünmek...
Tam anlamıyla daha sakın ve rasyonel yapıyor
inadım en çok o etkiliyo beni
Kişiliğim beni etkilemiyor pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?