Merhabaa 🌸
Herkes kendi hayatını yaşasın, salın artık şu insanları, kimsenin geçmişi sizi ilgilendirmez yargılamak özellikle dalga geçmek hiç size düşmez. Kimsenin ne yaşadığını kimse bilemez.

Merhabaa 🌸
Herkes kendi hayatını yaşasın, salın artık şu insanları, kimsenin geçmişi sizi ilgilendirmez yargılamak özellikle dalga geçmek hiç size düşmez. Kimsenin ne yaşadığını kimse bilemez.

Yok kızım bunlar insanlıktan çıkmış. Böylelerini allah’a havale ediyorum. Ne kimsenin duygularıyla, nede kusurlarıyla dalga geçerim. Bazıları gerçekten insan olamamış. Hiç kimse mükemmel değildir. Herkesin vardır bir kusuru. Dalga geçmek ne haddimize. O dalga geçenleri Allah çarpar umarım.
Çaresizliğin ne demek olduğunu bilmeyen dertleri sadece insanları yargılamak olan tipler bunlar
Şımarık bunlar. Sonradan görme modeller.
Kesinlikle öyleler
Sonuna kadar haklı bir isyan.
Ortaokul-lisede sürekli sataşan, laftan anlamayan, ne dediğini bilmeyen zıpçıktı veletlere en sonunda "eeeeh yeter lan ****!" diyip ağızlarının ortasına, koridordaki yangın dolabında bulunan istihkâm küreğiyle vurasımız gelirdi. Nihayetinde de kavga çıkar, meraklı gözlerin önünde; kızların "ayyyy" çığlıkları, erkeklerin "yürü be", "vur vur" tezahüratları eşliğinde düşük bütçeli, amatör lig, hafif sıklet kafes dövüşü yaşanırdı. Maceranın sonu da müdür muavininin odasında biterdi.
Şimdi aynısını "büyük veletlere" yapmak istesen, aynı maceranın sonu hakim karşısında biter. O yüzden de içine atıyor insan mecbur.
O yüzden, seni çok iyi anlıyorum.
Ahahahaha ya süpersin
İnsanların en kolay yaptığı yargı dağıtmak zaten. Eleştri yaparak bu hakkı sonuna kadar kullanıyorlar. Ama karşıdakinin de hassasiyetini düşünerek konuşmak önemli. Karşıdaki o konuda fikrinizi sormadan konuşulması çok yanlış bir tutum bence. Herkes geçmişinde doğrusuyla yanlışıyla yaşamayı bilmeli ve diğerleri tarafından bu şekilde kabul görebilmeli. Karakteri düzgün olduğu sürece o kişiye saygı duyulabilmeli...
Doğru söylediniz
Herkes herkesin bekçisi kesilmiş ne saçma şeyler of deliriyorum gerginim bugün çokça
Cevap
9Cevap
Vallahi ben isyan ediyorum sandım. O kadar haklısın ki gerçekten. Yani sorgulamak bile saçmalık ki hadi onu geçtim sorgulamadan dalga geçen insanlar var. Ama elbet burada değilse de cezasını çekerler.
İnsanlardan her şeyi beklerim o yüzden kolay kolay şaşırmam. İnsanlar bilip bilmeden konuşmayı çok sever önemsememek gerek.
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Yine seni kim üzdü söyle aduket atalım. İstersen o kişileri kaçırıp 35 yerinden pıçaklayıp etlerini kıyma yapıp lahmacun yaptırıp yiyelim miss
Ahahahshhxbx
Browniyi vişneli yapmadılar mı ya da az mı koydular vişnesini
Eğer kendisi o durumla daha sonradan dalga geçip gülebiliyorsa sorun yok ama bu ona rahatsızlık verdiği halde başkalarının dalga geçmesi eksi bilmem kaçıncı seviye olur
insanligin herhangi bir seviyesi degil o. kendimden biliyorum, bazi zor zamanlarimda sozde yanimda oldugunu soyleyenler zaman gectikce o konuyu dalga konusu haline getirip espri yapmaya basladilar. sonra tabi "alinmiyorsun degil mi, saka yapiyoruz." mevzusuna dondu is. hicbir aciklama yapmadan cikardim hayatimdan o insanlari. insanligin en alt seviyesinde dahi olmayan insanlarin benim hayatimda ne isi var?
Doğru olanı yapmak zorunda değilsin, mutluysan olay bitmiştir..
Ailemle akrabalarimla özellikle bunları yaşıyorum en çok akraba
bu yapılan insanlık değildir ki seviyesi olsun
onlar insanlığını kaybetmiş kişilerdir
Geçmişi yargılamak kimseye düşmez lakin geçmişin geleceğini inşaa ettiğine inanırım.
Kaçıncı seviye olduğunu bilmem fakat herkesin öncelikle kendi bahçesine bakması gerekiyor.
yine ne oldu herkes gergin anasını satim jkdsdfas
Sadece bazılarına gönderme yapmak istedim sjxnxnx
İşte o cacıklar da hep beni buluyor
Bacım sorma ben de aynı dertten muzdaribim, insanlar anlamıyorlar beni hep ön yargılı davranıyorlar :(
İnsan değiller ki insan diyorsun bir de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?