Neye veya kime karşı koyamazsınız da diyebiliriz bu soruya. Bir nevi hayatımızdaki hassas iplik durumları...🌬

Neye veya kime karşı koyamazsınız da diyebiliriz bu soruya. Bir nevi hayatımızdaki hassas iplik durumları...🌬

Benim zaafım yok aslında ben bir şeyi seviyorsam yaparım bir şeyi sevmiyorsam yapmazdım. mesela sigara çok seviyorum aslında bırakmayı denedim ama olmuyor maalesef. birde sevilmeye karşı zaafım var bazen. yani mesela bir kadın bana iyi davranınca ona iyi davranıyorum ya da çok bağlanabiliyorum biraz yalnızlık çektiğim için bu yüzden de kimseye karşı çok fazla samimiyet kurmuyorum. çünkü içim de ki boşluk duygusu nedeni ile bu sorun olabiliyor benim için. başka her hangi bir zaafım da yok zaten.
Beni her zaman anlayıp dinleyen sarıp sarmalayan yanımda olan insanlara zaafım var. Onun dışında ekler, profiterol, elmalı tart, közlenmiş patlıcanla yapılan yemeklere ve çorbalara zaafım var. Ama en önemlisi de bu çocuğa zaafım var ben doğurdum🙄
Yaaa 😍
Sevdiğim bir insanın ufacık gülümsemesine, tatlı bir sözüne zaafım var. Düşünülmek, değer görmek de keza öyle.
Çok hoş şeyler bunlar 🥺🌸
Teşekkür ederim 🌸
Köpekler, yavru kediler ve çocuklar ☁️ Kısaca pamuk kalpliler
Bide çiğ köfte 🌯
Canım çiğ köfte çekti sjsjdd
Benimdee jxnsnsx olsa da yesek be 🥺
🥺🥺
EyvAllah
💘✌️
Cevap
9Cevap
Zaaflarımızı söylemeyelim şimdi 😅
Ama ama...🥺
Olmaz kimseye bu kozu veremem djdj
Birine karşı vardı ama bana yaptığı saygizlik sağolsun o zaafımi yenmemi sağladı.. artık sadece çikolataya zaafım var 😍 en azından hakkıni veriyor beni mutlu ediyor
Zaafı olmaktan kurtulmak da böyle bir şey olsa gerek... pamuk ipliği gibi kalp dediğimiz şu organ... Kıymet bilene denk gelesin. 🌸
Yandım amanın yandım ben bir esmerin nârınaa, getirin basayım tuz üstüne tuz kapanmayan yaramaa🥲❤️❤️
Güzel kadınlara. Özellikle güler yüzlü olanlara.
Asla hayır diyemediğim iki şey uyumak ve bira içmek
Limonlu cheesecake ve sokak hayvanlarına asla karşı koyamıyorum.. En büyük zaafım onlar..
Açık sözlü dobra ve cesur kadınlara aşırı Zaafım var
Patatese da zaafim var
Ahahah pattisss 😍😂
😍😍
Hatay usulü dönere karşı🤤
Yeşil eriğe zaafım var eriyorum onun için..
Zaafım yok şimdilik
Sevdiklerime...
Zaafım yok artık güçlüyüm ama mutsuzum...
Kimseye karşı zaafım yok
Sarışın mavi gözlü hatunlara zaafım var.😈😀
Köpeğime
Lahmacun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?