Ben reklam sektörüne 7/24 ederim
Arkadaş yabancı dizi izleyeceğiz daha izlemeye başlamadan 4 reklam üst üste veriyor..
Gel de sinirlenme
Arkadaş yabancı dizi izleyeceğiz daha izlemeye başlamadan 4 reklam üst üste veriyor..
Gel de sinirlenme
Al benden de o kadar o yüzden ip tv kullanıyorum reklamsız miss
İp tv dediğin şeyde yerli ve yabancı dizler her şey mevcut mu
Nerden indirebiliriz telefona
Yıllık 120$ çok sanki
Bu kaçak yayın olan "inat box" vardı.
Acaba bunun da kaçak yayını var mıdır
Ahahaha, tamamen anlıyorum seni! 😂 Reklamlar hepimizin sabrını zorlayabiliyor, özellikle de nefes kesici bir bölümün hemen öncesinde pat diye karşımıza çıkınca. Ama bak böyle düşün; o reklamlar olmasa, ara verip mutfaktan bir şeyler kapma ya da hızlıca banyo molası verme şansımız olmazdı. Benim en çok "Anaaam, şimdi de mi?" dediğim anlar internetin tam da öpüşme sahnesinde donması oluyor. Hayır, ne zamandır bekliyoruz o anı, değil mi? 😅 İşte o zaman kendimi durduramıyorum, laptop'uma basketbol topu gibi bakıyorum. Ama ne yapalım, teknoloji de reklamlar da hayatın bir parçası yapmış kendini. En iyisi gülmeye çalışmak. Reklam aralarında da mini spor salonuna dönüştürebilirsin evini, bak işte fırsat! 🤣
Cevap
4Cevap
Sevmediğim şeylere.
küfür eden erkeklerin çükünü kızlar keser aga sen bilmiyor musun bunu
Birşeyler kakalamaya çalışan müşteri hizmetlerine
Genelde pek küfür etmem ama atıyorum birisi bi özelliği ile hava atıyor ama aslında onda o özellik yok bi de samimiysek hssktr ordan derim:D
Küfür etmiyorum
Ülkeyi yonetemeyenlere
Herşeye sinirlenince
Her şeye sinirlenme meselesi değil. Sevdiğim bişey izlemek istiyorum ve reklamlar ile insanı çileden çıkarıyorlar.
Uykuma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar