En çok kime ve niye kızıyorsunuz?

Bu aralar en çok sinir olduğum şey ben mutsuzluktan beslenen biri asla olmadım insanların her zaman iyiliğini mutluluğunu isterim yani kimsenin mutsuz olması beni mutlu etmez. Fakat çevremde birkaç kişinin mutsuzluktan beslendiğini gördükten sonra aşırı şekilde sinir olmaya başladım. Benim o kişilere karşı nasıl tepki vereceğimi nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum
Onları kendi pisliğinde boğulmaya terk et, elbet kötünün yanına kalmaz
Görüş
19Görüş
Sevdiklerime daha çok kızarım..
Sevmemişsin kimseyi demek ki
Tam aksine.. Sevdiğim birinin en küçük bir ilgisizliği çileden çıkarırken, sıradan biri beni fark etmezse bile umrumda olmuyor..
Ay amaaannn çok da dertti milletin bana olan zoraki ilgisi.. Bunu mu takıyon.. İlgisizse samimiyetsizdir. Bunun nesine kızalım..
Seviyorsak takılmamız lazım..
Sevilmediğim, emin olmadığım limana takılmam ben😉 kendine kız ve düzelt
Emin olmanın imkamı yok zaten.. Hep bir "acaba" vardır..
Ben kendime kızdığım kadar düşmanlarıma kızmadım bu hayatta.
Arkadaşıma kızdım bir anda aramayı mesaj atmayı bıraktı
Kızdın diye mi
Hayır o beni aramıyor sormuyor diye kızdım
Ee şimdi hepten mi kesti yani
Evet konuşmuyoruz sebebini çözemedim
Kendime, hataların üstünü örteceğim diye kendimi paralıyorum
Laftan anlamayan insanlara çok kızıyorum. Bir şeyi 2-3 kere söylemeyi sevmiyorum
Kendime hala herkesi kendim gibi görüyorum nalet gelsin
En çok mu Bi çocuğu sevmiştim hala aklımda çok saçma ama ben onun aklında değilim olmadım ve olmicam hiç çünkü ben çirkinim kendimi de öyle görüyorum beni sevmedi ve sevmicek en çok buna kızıyorum
Kendime kızmayı da bıraktım. Yaşadıklarıma, herşeye eyvallah diyorum
Kendime kızıyorum psikolojik sorunlarım var düzensiz besleniyorum antidepresan kullanıyorum bu yüzden dış görünüşüm berbatlaştı
25 yaşıma giricem hiç sevgilim olmadı öz güvenim yok insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyorum ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen pasif aciz bir erkeğim gücüm kuvvetim yok zihinsel olarak
Sevgiliyi takma hak etmemişler ki seni olmamış.. Ne var yani benimde olmadı
Sevgilimin olmasını takmıyorumda öz güvenim yok dış görünüşüm berbat halde düzensiz besleniyorum son zamanlarda kilo aldım ilaç kullanıyorum antidepresan karşı cinsin ilgisini çekmiyorum bu yüzden üzülüyorum
Yaş doğru mu neden olmadı senin sevgilin ne gibi sorunlar dertler var sendede
Ne görüntüne ne sevgili mevgili işlerine üzülme, sağlığına bakımına dikkat et ve toparlan.. Bozulan şeyleri düzeltmeye çalışmalısın.. Depresanı bırak asla faydası yok
Fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin endişen olmasın kötü niyetli biri değilim ailem muhafazakar bir aile
Atamazsın kapalı mesajım. Zaten gerek de yok, kimseye begendirmek zorunda değilsin kendini.. Bakım yap spor yap, ve psikolojik olarak iyileşmeye bak o zaman bedeninde yüzünde güzelleşir 😇
Mesaj atarsan sevinirim 😊
Kendime ! Neden varım diye çok sorguladım. Halden hale girmek o kadar yoruyor ki beni. Belli duruma ve ortama göre hareket etmem gerektiğine inanıyorum fakat bu öyle olmuyor 🤦♀️
Söylemediklerime en çok kızıyorum 😒
Yorumlarınız daha önce hesap açmış birine pek benziyor
Yüzünün görünen kısmı onun Yüzüne benziyor
En çok haddini aşan yalaka insanlara kızıyorum
Mantıksız kişilerin tutarsız hallerine
Ben anneme merhameti öğretti diye
Bunun için kızılır mı😪 annene kızma hakkı ödenmez aslaaaa
İnsanlar haketmesede annen sevgini hakeder
hayata kızıyorum
O zaman en çok kendine zarar veriyosun demektir
Mesela 🤔
Kendine kızmak mental anlamda yorar ve zarar verir sana
Valla tebrik edipte destekleyecek değilim ama
Şu anda bunun farkına varamazsın belki ama zaman geçtikçe boşa kendimi yormuşum diyeceksin bence
😂 😂 😂 yaş 40 mezarda mı varcam sence farkına. Farkındayım ki kızıyorum kendime
😂😂😂Sen kızmaya devam et o zaman
Ediyorum, edeceğim.. Öz eleştiri iyidir 😉
Kendi kendine çalıp oynayanlara
Kendime ve kedime
Neden
Kendime
En İyi Görüş