En çok kendine mi kırgınsın yoksa bu kırgınlığına sebep olan başka birine mi?
En çok kime kırgınsın?
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendime kızgınım, kırgınım içimde bir savaş var kazanini asla belli olmayacak bir savaş bir türlü bitmiyor ne istiyor benden anlamadım ruhum sevmiyor kendi bedenimi düşüncelerimi kalbimi sevmiyor sanki başka birinin ruhunu taşıyor gibiyim hergün daha çok izdırap çekiyorum bitmiyor engel olamadığım bir ateş beni öldürüyor her geçen gün daha çok acı çekiyorum ruhumun sahibi kim ben değilsem kim, kime ait içimdeki bu ses neden susmuyor neden sevmiyor beni neden bu şekilde kabul etmiyor beni içimdeki ateş neden sönmüyor bitmiyor bu savaş kendimle olan savaşım bitmiyor
En yakınım dediğim insanlara. Kırgınlığımın sınırı, dur durağı yok. İnsandan insana yayılıyor. Bir tek kendimi suçlamıyorum, bir tek kendime kırgın değilim. En kıymetli varlığım; kendim. Ötesi yok. Kırılır, küserim ama eninde sonunda yine kendimi affederim. Bir başkasını affetmek bu kadar kolay olmuyor maalesef.
Kimseye şu dünyada küsmek darılmak hepsi ufak şeyler bazen beni üzdün belanı bulursun diyoruz ama öyle dediklerimizin başına kötü bir şey gelmesinin bize bi faydası yok zaman zaman diyorum ne biçim insanlar diye ama bu dünya böyle dert keder acı çile hepsi var ben takmıyorum sonuçta bizde gül bahçesi değiliz belki birileri de bize kırılmıştır bilemiyoruz bu arada herşeyin başı sağlık lafını bugünlerde iyi anlıyorum insanlara kırılmayı bırak yaptıkları davranışları analiz etmeye bile çalışmıyorum farkında bile olmuyor insan hayırlı günler
Bir insan her zaman bir seçim yapmak zorundadır kırmak ve kırılmak da bir seçimdir bana göre Ben kırılmamayı seçiyorum çünkü bana hiç bir faydası yok 😊 kırmamayı seçiyorum, en azından bilinçli kırmam çünkü bunun da bana hiç bir faydası yok
Bazı büyüklerime kırgınım, duygularımı perişan ettiler, erkek adam ağlamaz dediler, üzülmeme izin vermediler, Sevdiklerime kırgınım, ben değer verdikçe yok sayılan ben oldum. İnsanlara kırgınım, kimseyi istediği gibi yaşamasına, yargısız yaşamasına izin vermiyorlar. 😔
Kendimee bı baltaya sap olamadım kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum çalıştım çabaladım ama yok sonra evlendim sanırım benim kaderim koca parası yemek ☹️
şu an kimseye kirgin degilim. Gecmise baktigimda tek bir kişi aklima geliyor onun kirginliginin çaresi ve ilaci da ne yazik ki bugünde degil. Çünkü kirilan o kişi bugün hicbir sey hissetmiyor..
Kimseye Kirginlaklarima sebep olanlarin suçu yok ki Ben sebep olanlara izin verdiysem bu benim karakterinin suçudur Kendime de kizamam kimse kusura bakmasın