Kişilik & Karakter Daha önce birinin arkasından i̇ş çevirdin mi, arkadaşlarına karşı elinde koz tutar mısın? CerenKaaya Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayatta ne kadar başarılısın seni de görelim bakalım :)Yoda'nın Delirmesine neden olan Anakin gibi sjsjsj. d Güncellemeler+1 yıl Güncel Daha önce birinin arkasından i̇ş çevirdin mi, arkadaşlarına karşı elinde koz tutar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır çeivrmedim 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl çevirdim sonuna kadar hak etti çünkü. onun oyununu ona çevirdim karşımdaki insan beni a. ptal sanıp iş çeviriyorsa ben elbette oturup beklemem 0 1 Yorumla CerenKaaya +1 yıl waow yalnız en iyisini yapmışsın he
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çok fazla kişinin kozu var ama haketmelerine rağmen kullanmadım. Delikanlı adam yapmaz çünkü. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaptığım olmuştur ama kizdiysam yaparım yoksa normal de yapmam. Bana kazık atması lazım 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yok be cimcime öyle şeyler yapmam ama bazen intikam almaya çalışırım 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Denemedim ama buna mecbur kalmak istemezdim, ayarım yoktur da😀 0 0 Yorumla
_SevimsizSapiens_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tutmam, bir insandan kazık yediysem o insanı siler ve bir daha da hayatıma almam. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hatunun arkasından birkaç iş çeviriyorum evet maalesef 😂 0 0 Yorumla
AgustusOctavianus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Anakin arkadan iş çevirmedi ki... Hayır çevirmem 0 0 Yorumla
Melek5754 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Yapmış olabilirim 0 18 Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Kesin Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii evet Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Pişman mısın iyi ki mi Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii değillim tabi Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Ozaman tadını cıkar bende yaptım bi defa ama bilmiyorum Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii yaptıysan salla Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Olmayacak biridi Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii ne yaptın laa Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Demiim burdan, 😂 Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii tamam da ne yaptin Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Olmayacak biriydi diyim Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii hiç anlıyorum seni Yorumla Qanizmirlii +1 yıl Hiç anlıyorsan burdan şahane Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii sen nerelisin cidden Suriye falan mj Yorumla Qanizmirlii +1 yıl İzmir, 😂 Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii afganmisin laa yoksa Yorumla Qanizmirlii +1 yıl İzmir İzmir anlaman mı sorunlu ave Yorumla Melek5754 +1 yıl @Qanizmirlii neresi Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır çeivrmedim
çevirdim sonuna kadar hak etti çünkü. onun oyununu ona çevirdim
karşımdaki insan beni a. ptal sanıp iş çeviriyorsa ben elbette oturup beklemem
waow yalnız en iyisini yapmışsın he
Çok fazla kişinin kozu var ama haketmelerine rağmen kullanmadım. Delikanlı adam yapmaz çünkü.
Yaptığım olmuştur ama kizdiysam yaparım yoksa normal de yapmam. Bana kazık atması lazım
Yok be cimcime öyle şeyler yapmam ama bazen intikam almaya çalışırım
Denemedim ama buna mecbur kalmak istemezdim, ayarım yoktur da😀
Tutmam, bir insandan kazık yediysem o insanı siler ve bir daha da hayatıma almam.
Hatunun arkasından birkaç iş çeviriyorum evet maalesef 😂
Oldu ama cok eskiden arkadasimin sevgilisi cocugu ayartmistim
Tarzim degil oyle seyler
Anakin arkadan iş çevirmedi ki... Hayır çevirmem
Order 66 yaptım 😅
Yapmış olabilirim
Kesin
@Qanizmirlii evet
Pişman mısın iyi ki mi
@Qanizmirlii değillim tabi
Ozaman tadını cıkar bende yaptım bi defa ama bilmiyorum
@Qanizmirlii yaptıysan salla
Olmayacak biridi
@Qanizmirlii ne yaptın laa
Demiim burdan, 😂
@Qanizmirlii tamam da ne yaptin
Olmayacak biriydi diyim
@Qanizmirlii hiç anlıyorum seni
Hiç anlıyorsan burdan şahane
@Qanizmirlii sen nerelisin cidden Suriye falan mj
İzmir, 😂
@Qanizmirlii afganmisin laa yoksa
İzmir İzmir anlaman mı sorunlu ave
@Qanizmirlii neresi
İşim olmaz. Ne yapıyorsam direkt yaparım.
Hatır tatlışım cevirmedim
Arkadaşlarıma karşı sadece şişe çevirdim
şu an çeviriyorum
Evet
Hayır
Sadece 1 kere