Diyorlar ya hep “büyüyünce unutursun”
Acaba gerçekten büyüyünce unutuyor mu insan. Yoksa asıl büyüdüğünde hatırlıyor olabilir mi?
Acaba gerçekten büyüyünce unutuyor mu insan. Yoksa asıl büyüdüğünde hatırlıyor olabilir mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben hatırlarım bazı şeyleri tabi ki konuya göre değişiyor bu durum. yani her şeyi hatırlamıyorum ama genelde kötü şeyler daha çok akılda kalıyor iyi şeyleri hatırlamam genelde. bu yüzden de aslında geçmişi düşünmüyorum ben pek geleceğe bakıyorum sadece.
O kadar çok şey unutmuyorum ki, her gün geçmişte kalan, içimden çıkaramadığım, leke gibi yapışan anıları tekrar ediyorum. Zihnim dolu bu yüzden. Büyüyünce unutmuyorsun, daha detaylı hatırlıyorsun.
Büyüyünce daha iyi anlıyorsunn Seni üzeni vurarım haa
Dışın dışınn
Cevap
15Cevap
Büyüdükçe dertlerin de büyür hepsi bu. Hafıza kaybı yaşamadığın sürece hatırlarsın.. Keyifli geceler..
Selam gadası 🙃
Unutma diye bir şey söz konusu olmuyor ki. Yaşanılan herşeyi insan ölene kadar bir kez daha yaşıyor. Sadece alışmış rolü yapıyoruz.
hatırlaman gerekenleri hatırlar unutman gerekenleri unutursun bu böyledir insan hafızası her şeyi hatırlamaz maalesef
Ben hiç bir şeyi istesemde unutunam hafızam çok kuvvetlidir birde çok geçmişime ve anilarima bağlı yaşayan bir kişiliğe sahibim hiç bir şey zamanla geçmiyor sen sadece alışıyorsun...
Erkekler askere gidince unutur da, kızları bilemem. Bilirim de kim yazacak şimdi uzun uzun, sonra unutmuyorsunuz 😄
Cırtlak sesi kim unutur dımı
Bak unutmamış işte ahahha
Genelde bence insan hatırlar hatta ben unuttuğum şeyi hatırlamaya çalışırım yani güzel bi anıysa eğer...
Tanrı beni dünyaya gönderirken unutma özelliği eklemeyi unutmuş olmalı.
Büyüyünce anlamı derinleşen bir şey ise unutması zor oluyor.
unutamama gibi bi lanetim var iyi veya kötü olan herkesi herşeyi
Unutmam, unutulması zor. Sadece kapının arkasına saklarsın ama orada ne olduğunu bilirsin.
Hiç de öyle olmuyor bazı yaralar açık yara gibidir kapanmıyor, dikiş atılsa bile izi kalıyor.
Büyüğünce unutursun dedikleri hiç bir şeyi unutmadım daha dün gibi aklımda her şey..😏
Neyi? O önemli unuttuklarım da var 5dk öncesi gibi hatırladıklarım da var çünkü
Aksine hatırlarım ve kolay kolay da unutamam.
Büyüdükçe farkindalığın arttığı için daha çok hatırlıyorsun unuturum dediğin şeyleri. Keşke unutmak mümkün olsa ama mümkün değil tabi
Bazı şeyler unutulmuyor beee
Unutmak değil de alışıyor diyelim 🥲
Konuya bağlı bu bence
İyiliği de , kötülüğü de unutmam ben.
Unuttum gitti beee
Aksine, yaş aldıkça hafıza daha da oturuyor.
hiç bir şey unutulmaz..
büyüdüm ama unutmuyorum..
Bu kullancıı adı bana çok tanıdık geldi niyeyse
evet eski hesabımda buydu :)
Unutmam
Unutmuş gibi yaparım
Unuturum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?