Gün aydın..☕
Kimi zaman halimizi/hatrımızı sormayı unutan insanlar canımızı sıkar.
Kimi zamanda nasıl bu kadar çok çabuk unutulan biri olabildik deriz.
Güzel günlerin bir çırpıda hafızadan silinmesi insanı üzmez mi?
Peki, hatırlanmamak seni üzer mi?

Artık hiç bir şey için üzülmek istemiyorum. Eğer halen nefes alıyorsam kendim için alıyorum demektir. Başkaları için bu dünyaya gelmedim.
Başkalarını düşünmekten kendimize zaman ayıramadık,
Başkalarını düşünmekten insanlar nankörleşti,
Başkalarını düşünmekten eridik,
Başkalarını düşünmekten haksız olduk...
Şimdi sen söyle Hatırlamasalar ne olur. Oturup üzülmenin bir anamı var mı? O yüzden kişiye göre kıymet vermek gerekiyor.
Telefon rehberine bir bak, kaç kişi var. Ne anlam ifade ediyor. Az olsun, öz olsun. Az da hayır vardır.
üzmez.. şu anda da üzmüyor.. arada çek ediyorlar, napiyorum diye kontrol ediyorlar, bazilari ozluyor geri donuyor... ama çok pişman olabilirler benimle evlenmediklerine, allahtan ben de evlenmedim kimseyle. cunku ilerde tapabilirler bana.. ilerde, eger birisi ile evlenirsem, bu buyuk ihtimal turk olmaz.
Kimsenin hayatında yer edinmemişim demek ki diye son zamanlarda biraz canım sıkılmıyor değil. Ama hatır soranlardan da çabuk sıkılıyorum, görüşmek isteyene bahaneler uyduruyorum falan. Bir garip hallerim var yani.
Hatırlanmamak üzer. Nedeni önemli aslında nedeni senin de onları hatırlamaman ise hakkın yok üzülmeye. Sen onları hatırlarken onlar unutmuşsa acı veren de bu zaten.
Cevap
7Cevap
Üzmez kimsenin hatırlamazsın gerek yok ben kendimi unutmayayım yeterli
Hatırlamasına
Eskiden evet ama şimdi değil. İnsanları tanıdıkça daha iyi anlıyorsun.
Kim olduğuna bağlı. Gerçi başak burçlarını unutmak imkansızdır. :D
Ben geride bıraktıklarımı af eder serbes bırakırım kimse enerjisiyle bağlı olmadığından kimseyi hatirmamam
değer verdiğim biriyse elbette üzerdi :/
Takıldığım bir konu değil.
Kimi üzmez ki
Salla..
Bir miktar üzebilir.
1 saniye bile takmam
ders çıkarmak lazım
Üzer beni
Üzer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?