Kişilik & Karakter Mezar taşınıza ne yazdırmak isterdiniz 😃? edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Edit: Başkaları için yüzlerce kez öldü ilk kez kendi için öldü. Yazdıracam. Mezar taşınıza ne yazdırmak isterdiniz 😃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yaşarken değerimi bilmeyenler ölünce mezarıma gelmesin. 1 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ana rahminden geldik pazara Bir kefen aldık döndük mezara... 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl O ne aga atasözü gibi Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlayana çok şey anlatır 😊 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hiçbir şeye gerek yok Bir Mehmet geçti bu dünyadan yazarlar 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Mehmetler üzer aga bütün Mehmetler geçsin gitsin Yorumla denizlide1adamm +1 yıl Biz de üzüldük biz de ağladık ama yine de sen bilirsin Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok sıkıldıysan hayattan bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir; Yaşamak güzeldir. 1 1 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Güzell👍 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + "UnnamedDead" 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl O ne yaa😃 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl İsimsizÖlü Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eheh 1 1 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Hahahh iyimiş Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sen de bir gün öleceksin, bu neyin karaktersizliği.. 1 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Kondum göçtüm tutamadım bir meme, Tek duyduğum laf "Elleme sakın elleme" 1 0 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Bomboş kalsın benimki gelenler niye boş bu desin 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayrıma bir dua yolla yazdırcam gelen geçen okusun shsh 1 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Toprağım da açacak olan çiçeklere iyi bak. Hayattayken bir su bile vermemiştin. 1 0 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mümkünse sadece tahtadan mezar numarası yazsın yeter isim soyisim falan hiç gerek yok 1 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl biz de gezerdik sizin gibi siz de geleceksiniz bizler gibi ksjsjs 2 1 Yorumla Anonim__2727 +1 yıl Bu çok iyi Yorumla
NxTcS Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Not alın insanlık boyunca herkesin dilinde olacak bir söz yazicam... "Bizde gezerdik siz gibi , sizde gelirsiniz biz gibi" 😂 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimse gelmesin mezarimaTimsah gozyasi bosuna dokmesinDunyada insan yerine koymadinizNe isiniz var mezar basimda 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir fatihanızı alırım 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl " Dünyadan mezun olmanıza az kaldı sizde geleceksiniz ve şu an bekleniyorsunuz" 😂😎 0 0 Yorumla
isim_soyisim26 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yalnızken kimse bakmazdi şimdi sıra sizde kadınlar olum gelecek derdim 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu tarafta hakkınızda hiç iyi şeyler söylemiyorlar ayağını denk al 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Öldükten sonra en çok duaya, Kuran okunmasına ihtiyacım olacak. 0 0 Yorumla
vedatt__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Hep başkası için ölmüştü ilk defa kendisi için öldü 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bu sonn ölüsüm degildi derken yalan soylemedikk djdjd 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Dün yoğun bakım bugün yoğum bakın 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl 😂😂 Süper Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl bkz:Yiğit Özgür Yorumla
johnpilgrim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl "Hayatın bitişi, hatıraların sonsuzluğu başlar." 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Waw iyimiş Yorumla johnpilgrim +1 yıl "Bir gün tekrar buluşmak üzere hoşçakal." Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben bi mezarım olsun istemiyorum ürkütücğ geliyo 1 3 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Hintliler gibi küllerini dereye akıtırlar o zaman seni😃 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Dedim de daha o kadar gelişemedik Yorumla edeplii_kizz +1 yıl O daha ürkütücü ama sen bilirsin 😳 Yorumla
ẞabyiş Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Boyu devrilmeden mezara tosladı beni:))😂Haha şaka 🙃 bilmiyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ''22 yılımı malum iktidarla geçirmeme sebep olan herkese bacağım giriversiiinnn.'' yazdıracağım. 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Biz de yaşadık siz gibi siz de öleceksiniz biz gibi... 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Benim iki tane mezarım olsun biri yazlık biri kışlık 😂 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Ölmek için doğdum, ölüm ile yaşadım ve sonunda Allah'a kavuştum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alttan almaktan öldü 😄 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Haha😂 Yorumla srtcbrk +1 yıl cok iyi 😂😂 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Cahildim dünyanın rengine kandım! 1 0 Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Ölürsem kabrime gelme istemem 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı. Bu ilk ölüşüm değildi... 1 0 Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Bi mezar taşı istemiyorum. 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir can sevdi ve öyle de gitti... 1 0 Yorumla
yel__da Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. gülen surat koyar yaşarken gül edi yazdırırdım 1 0 Yorumla
bariscorum19 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl hayırdır kamyonun arkasına söz mü yazdırıyorsunuz :D 0 2 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Bu iyiydi😅😅 Yorumla bariscorum19 +1 yıl @pirpirella000 daha iyisini yapıyım mı Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl edebiyat desen yok 1 2 Yorumla edeplii_kizz +1 yıl Mesaj yerine ulaşsın yeterli Yorumla Liim10 +1 yıl çok kişiye ulaşacak o zaman Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl hiçbir şey, belki sevdiğim bir şiir. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. beni burdada rahatsız etmeyin gelmeyin 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. öldü gitti dönmeyecek 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. "Olmak istediğim yerdeyim" 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yaşarken değerimi bilmeyenler ölünce mezarıma gelmesin.
Ana rahminden geldik pazara
Bir kefen aldık döndük mezara...
O ne aga atasözü gibi
Anlayana çok şey anlatır 😊
Hiçbir şeye gerek yok Bir Mehmet geçti bu dünyadan yazarlar
Mehmetler üzer aga bütün Mehmetler geçsin gitsin
Biz de üzüldük biz de ağladık ama yine de sen bilirsin
Çok sıkıldıysan hayattan bir mezarlığa git. Ölüler iyi bilir; Yaşamak güzeldir.
Güzell👍
O ne yaa😃
İsimsizÖlü
Eheh
Hahahh iyimiş
Sen de bir gün öleceksin, bu neyin karaktersizliği..
Kondum göçtüm tutamadım bir meme, Tek duyduğum laf "Elleme sakın elleme"
Bomboş kalsın benimki gelenler niye boş bu desin
Hayrıma bir dua yolla yazdırcam gelen geçen okusun shsh
Toprağım da açacak olan çiçeklere iyi bak. Hayattayken bir su bile vermemiştin.
Mümkünse sadece tahtadan mezar numarası yazsın yeter isim soyisim falan hiç gerek yok
biz de gezerdik sizin gibi siz de geleceksiniz bizler gibi ksjsjs
Bu çok iyi
Not alın insanlık boyunca herkesin dilinde olacak bir söz yazicam... "Bizde gezerdik siz gibi , sizde gelirsiniz biz gibi" 😂
Kimse gelmesin mezarima
Timsah gozyasi bosuna dokmesin
Dunyada insan yerine koymadiniz
Ne isiniz var mezar basimda
Bir fatihanızı alırım
Gömülmedim, ekildim :dd
" Dünyadan mezun olmanıza az kaldı sizde geleceksiniz ve şu an bekleniyorsunuz" 😂😎
Yalnızken kimse bakmazdi şimdi sıra sizde kadınlar olum gelecek derdim
Bu tarafta hakkınızda hiç iyi şeyler söylemiyorlar ayağını denk al
Öldükten sonra en çok duaya, Kuran okunmasına ihtiyacım olacak.
Hep başkası için ölmüştü ilk defa kendisi için öldü
Bu sonn ölüsüm degildi derken yalan soylemedikk djdjd
Dün yoğun bakım bugün yoğum bakın
😂😂 Süper
bkz:Yiğit Özgür
"Hayatın bitişi, hatıraların sonsuzluğu başlar."
Waw iyimiş
"Bir gün tekrar buluşmak üzere hoşçakal."
Ben bi mezarım olsun istemiyorum ürkütücğ geliyo
Hintliler gibi küllerini dereye akıtırlar o zaman seni😃
Dedim de daha o kadar gelişemedik
O daha ürkütücü ama sen bilirsin 😳
Boyu devrilmeden mezara tosladı beni:))😂
Haha şaka 🙃 bilmiyorum
''22 yılımı malum iktidarla geçirmeme sebep olan herkese bacağım giriversiiinnn.'' yazdıracağım.
Biz de yaşadık siz gibi siz de öleceksiniz biz gibi...
Benim iki tane mezarım olsun biri yazlık biri kışlık 😂
Ölmek için doğdum, ölüm ile yaşadım ve sonunda Allah'a kavuştum
Alttan almaktan öldü 😄
Haha😂
cok iyi 😂😂
Yaşandı bitti saygısızca
Cahildim dünyanın rengine kandım!
Ölürsem kabrime gelme istemem
Bu ilk ölüşüm değildi...
Bi mezar taşı istemiyorum.
Bir can sevdi ve öyle de gitti...
gülen surat koyar yaşarken gül edi yazdırırdım