Birini etkilemek için zekanızı mı kullanırsınız yoksa tipinizi mi?

Birini etkilemek için zekanızı mı kullanırsınız yoksa tipinizi mi?
Etkilenmek isteyen senin tebessümüne bile etkilenir tamam tatli dil tip karakter önemli olabilir ama asıl mesele karşındaki insan seni istiyor mu istemiyor mu.
Kimseyi etkilemek gibi bir çabam olmadı bu zamana kadar bu saatten sonra da hiç olamaz ki ekstra bir çaba olmadan da Zaten bu konuda muzdaripim hatta 😬
Cevap
12Cevap
Ben zekamı kullanırım her zaman için tipimi kullanmam çünkü olmayan şey kullanılmaz sdfsdf bu yüzden de zeka en büyük silahım değerini bilirim
İkisini de yapmıyorum komple karşı cinsle muhattapta olmuyorum ama yine uykuları kaçanlar oluyor. Tuhaf
Kimseyi etkilemek gibi bir derdim yok.. Ama etkilemek isteseydim zeka ve kadınlığımı kullanırdım.. 😄
Hiç uğraşasım gelmiyor, uğraşmak da istemiyorum etkilemek için :D olursa olur kafasındayım :D
Kimseyi etkilemeye çalışmam ama öyle bir çabam olsaydı zekam ile etkilemeye çalışırdım.
Önce dış görünüşümden etkilenirler ama tanıdıkça zekamı da çekici bulurlar, birini etkilemek için her ikisini de kullanmam ne gerek var 💁🏻♀️
Birilerini etkilemek gibi bir çaba basitliktir bence, kişi senden olduğun gibi etkilenmemişse çok uzun sürmez o ilişki.
Kimseyi etkilemek için ekstra bir çabam yok.
Zekamın zekatını veririm. Uyum halinde ortak bir paydada buluşuruz zaten.
Kimseyi etkilemek için hiç uğraşmadım.
Oda bi yetenek 😀
teşekkür 😂
Bütün silahlarımla saldırırım.. 😄
Bu zamana kadar hiç kimseyi etkilemek için çaba sarf etmedim etmem de
Öyle bir çabam yok olmadıda
Tipim yok ki oldu da kullnmadık mı 😂
Auram yetiyor beee😄
Zekam yetersiz kaldı sanırım 😒
Zeka her zaman ön planda olmalı
Once tip sonra karakter sonra zeka
zeka iyidir