En iyi ihtimalle ağır argo bir kelime konuşurum ve iyice kafasına yer edinsin diye defalarca kez tekrarlarım. Daha ilerisi de biraz sert olur :) Bu arada hasta olmasa bile her türlüsünü Allah göstermesin diyorum. Çok tiksinirim ve rahatsız olurum. Abartısız aktardan düzgün bir sabun alırım ve en temiz bir yerine lavabosunda yüzümü yıkarım. Yanımda sürekli havlu peçete taşıdığım için havluya da ihtiyacım olmaz :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi insanlık hali hapşırır bir anda ağzını kapayamaz falan sonra pardon der geçer sinirlensemde evallah ama öküz gibi yüzüme baka baka yapar geçerse farkını verelimde sıç istersen diyebilirim sinirliysem o anki psikolojik halime bağlı yani ağzınızı kapatsaydınız keşke diye tepkilerde verebilirm.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2.bp.blogspot.com/.../...glatan-filmler_180446.jpg
özür dileriiiiiimmmmmmm :D01 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu az oldu kussaydın derim.
260 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yıl21 Yorumla
+1 yılSuana kadar sadece onu minik yiğenim yaptı. Tek tepkim ilk onun ağzını sonra kendi suratımı silmek. Çokta edepsizdir kendisi :))
https://i.hizliresim.com/BRA2BD.jpg20 Yorumla
+1 yılDomuz gribinin hortladigi yillar.
Otobuste karsilikli bir hanimla oturuyoruz. Yaz gunu.
Kadin suratima bakiyor.
Öhö Öhö diye oksuruyor.
Suratima bakip oksurmesinden mutevellit capraza gectim. Bana bakmaya devam. Oksurmeye de tabi.
Onun yuzunden otobusten indim :))
Oksuruk ornegi vardi elimde hapsirik degil. ://01 YorumlaTepkim Aynen Bu Şekil Olurdu
https://www.youtube.com/watch?v=sAuQU5-DbC470 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHapsurmai ne cocuk gozumun onunde kustu.. bildigin kusmak... o duurumda seninde kusasin geliyor tabi... ama bastiriyorsun... Tamam hapsurdu.. ama hapsururken agzini kapadi mi kapamadi mi... onenmli olan o.. kapamadiysa
"Evladim kac kere dedim kapatman geregini.. bay mikrop bize arkadas mi olsun istiyorsun" bu cocuklar yuzunden hasta oluyorum surekli..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bizim kezbanlara bak, kezbanlıklarını sergilemek için yer arıyorlar yok yapıştırırım yok bilmem ne yaparım. boş boş konuşuyorlar allah'ın kezbanları
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılboş konuşuyorlar nereye dalıyorlar kümese mi, tipik türk kızı işte bulmuş boş alanı işkembeden sallıyor
- https://www.youtube.com/watch?v=Ui4m3WteVTQ
açıklayıcı oldu mu? :)))
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı. bu oluyor zaten.. tam böyle çorabını giydiriyorsun çocuğun misal, hapşırıyor.. tükürükleri yüzünüze geliyor. kızım hani kolumuza içeriye doğru hapşıracaktık diyorsunuz.. o da iş işten geçtikten sonra hapşırırmış gibi numaradan doğrusunu yapıyor:)
00 Yorumlaİlk önce bağırırdım oan sonra da hemen yüzümü yıkardm tabiki hapşırıyorumda şimdi hapşurmak var hapşurmak var bir koluna doğru yap ağzını kapa felan yani
06 Yorumla
+1 yılNolcak sanki ya hasta insan bilerek yapsa acilir agzinin ustune carparimda hasta olunca bisey diyemiyosun
225 Yorumla- +1 yıl
o soğuklarda bavul taşırken ellerimdede yük var. Hapşurursam tazminatımı aileme verinnnn
. @igrencapacheciko :( - +1 yıl
sana bişey olmaz @Herkestenfarklı6 :)
- +1 yıl
Noluyo yine burada ahahahah
@Herkestenfarklı6
@igrencapacheciko - +1 yıl
@Herkestenfarklı6 tazminat istiyo avukatı cağrıcamda kraken bişey yok :)
- +1 yıl
Abi bu kız zalım bu kız hayın. Bu kız tripli. Güzelliğine kanmamak lazım dikkat.!!
- +1 yıl
Avukat mi dedi biri buyrun benim
Emre sovdun mu sevdin mi anlayamadim la
@igrencapacheciko
@Herkestenfarklı6 - +1 yıl
@Herkestenfarklı6 dök içini çiko ile yıtık dondan fırlar gibiye hoşgeldiniz realıty program yapıcam evet sanal bro ne etti sana bu kraken anlat bakalım :)
- +1 yıl
Şakasına dedim be: ) seni hiç üzermiyim? :()
- +1 yıl
Ahahahaha bu program patlar gider soyliyim aoyle emre ne ettim sana benn
@igrencapacheciko
- +1 yıl
Sadece olacak şeyleri hesaba katıyoz. :)) Krakenin eli sert biliyon. :) @celibuunumben
- +1 yıl
tazminat falan yok demi içinm bir kötü oldu para gidicek zannetttim @Herkestenfarklı6 :)
- +1 yıl
Ayyyy canim benimmm uzmezsin tabisi amaaaaaa elim agir yani bunu unutma dimi ciko:))
@igrencapacheciko
elin mi ağır kız senin toplam kılonla kol calısan adam bılıyorum ben :)
- +1 yıl
4 saatlik uykuyla ayaktayım. Biraz saçmalıyorum. :))
- +1 yıl
Ciko bu yaptigin cok ayip niye kucumsuyoaun beniiii ahaaa niye uyumadin sen ya @Herkestenfarklı6
aaa cok ayıp kalbimi kırdın dunden bugune benim kalp toz şeker gibi oldu :)
- +1 yıl
Niye kirdim ya naptim yine @igrencapacheciko
- +1 yıl
orda ben seni maddesel dunyadan kurtarım manevi boyutlara taşıdı sen bana ne diyosun :) (not 3 siyah kahve içtim ordaki siyah yabancıların dark tabiri seker süt yok )
- +1 yıl
Hangi dili telaffuz ediyosun şu an ya hic bisey anlamadim ahahahaha
anlatılmaz yaşanır kraken bu kafa :)
- +1 yıl
bir adet alim mi o kafadan sinavdan once iyi olur:))) @igrencapacheciko
- +1 yıl
formulu yazayım sana hemen :)
- +1 yıl
soran lokumda iatiyorum yaninda:)))
+1 yılBilerek yapmıyor elbette. Ama yine de yüzüme değil de diğer tarafa dönüp hapşırsa daha iyi. Yüzüme hapşırıp utanırsa da kızmam. Sonuçta utanmayı bilen insan önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılErkekler; Lann g*vat dikkat etsene kafa göz dalmalı.. :D
Kızlar: Yavaş ol bee hayvan. :)11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Kasti ya da dikkatsizlik sonucu bunu yaparsa kızar tepki veririm.. herkes kendisine mukayyet etmek zorundadır.
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=vBKL190J2aAgayet açık sanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHasta olsun olmasin suratimdan baska hapsiracak yer mi yok? O anki ruh halime bagli agzima geleni sayabilirim, elini kolunu bir yerini kapatsin bir zahmet.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhahha ama hakliyiz, yani ayy ne olacak canim diyenin suratina hic hapsirilmis mi merak ettim. Yuzunun muhtelif yerdelerinde baskasina ait salya sumukle ne kadar sakin kalabilir ki insan 😂😂 gercekciyim, oyle bir sey olsa sinirlenirim ben 😁
+1 yılHasta biri ile aynı ortamda solumak bile hastalığı hava yoluyla kapmak için yeterli olduğundan çok büyük tepki vermezdim. Şunu derdim; "Hay mk senin veremli p. ç" aoşsdgsajdssd :DD Gayet kibarca uyarmış oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılParmağımı burnuna sokar ve bütün sümüklerini emerim.
01 YorumlaGülmeye başlardım hiç hastalardan bulaşır diye çekinmem :)
01 Yorumla
+1 yılRefleks olarak napıyosun ya diye bağırırım ama sonra güler geçerim yüzümü yıkarım. Dövecek halim yok ya :)
00 YorumlaElhamdulillah Yarabbi Şükür der bir bakış atarım sonrada gülerdim sorun yok diye yani bilerek yapilan bisey değil bu sonucta
00 YorumlaEger baya baya yakinimsa sakaya vurarim yarabbim cok sukur derim ama yakinim degilse bozuntuya vermem insanlik hali dogaldir hapsurmamiscasina devam ederim hayatima :D
10 Yorumla
+1 yıl2 ay önceki soru niye burdaki hala bunu nasıl başardın :D
08 Yorumla- +1 yıl
bu siteyi ben anlamıyorum yahu :D 2 ay olmuş günün sorusu diyosun aman neyse :D
- +1 yıl
aman iyi ben zoru seviyorum demek ki hayırlı olsun :D
- +1 yıl
ahahhah :D ben biraz öyleyim naparsın
- +1 yıl
ben de diyorum çevremdekilere :D
+1 yılTiksinmem ki ben:) tiksinince hasta olursun. O kadar midesizim ki hiç hasta olmuyorum:D
01 Yorumla
+1 yılTabancayı eline verir " artık nufuzuna geçtim vur beni" derim herhal.
10 Yorumla
+1 yılTiksinirim biraz ama napalim, cıkarırım bir ıslak mendil silerim isteyerek yapmadi sonucta :D
02 Yorumla- +1 yıl
Düşene bir tekmede biz atmayalim dimi ama, ayrica tesekkur ederim :D
Özellikle yaptığını hissedersem kız erkek farketmez, basarım tokadı :D
01 YorumlaBenim hapşırığım esneme gibi minicik oluyor o yüzden birini etkilemesi imkansız. Başka adam da at gibi hapşırıyorsa ve bana gelirse çok sinirlenirim yüzüme ıyy tükürük ıyy mikrop falan 😨😨😨😫😫😫😡😡
00 Yorumla
+1 yılhasta olsun veya olmasın, yüzüme hapşurulmasından, öksürülmesinden nefret ederim, ya bir ağzını kapatsan diye bağırırırım.
00 Yorumla
+1 yılKalkıp önce onun azına sıçarım sonra onu bir güzel doverim:D
09 Yorumla- +1 yıl
Nefret ederim ole şeylerden iğrenirim:D
- +1 yıl
Selpak diye bişey var dimi
- +1 yıl
Tbi haklı olcam aynısı ben ona yaparm ama ben onun suratına tukururm :D
- +1 yıl
Yabancı kişiyse yapmam arkamı döner yuzumu silerm ama tanıdıksa yaparm hç acımam:D bnde bole:)
- +1 yıl
Oldu :D
+1 yılNefesimi tutar kararı. En çok hapşırma dan mikrop geçiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Kaçarım
Kendini kotu hissettirecek bir tepki vermezdim. Ama cok samimi bir arkadasm olsa agzimi bozabilirdm birazcik :p
00 YorumlaNormaldir ne deyim. Bazen insanın ayarı kaçar ama tepki verip rencide etmeye gerek yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Geçmiş olsun derim hastalığını sorarım:)
Tebessümle karşılıyorsa dalarım. Burukluk varsa ağlarım.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük kardesim hapsurdu ve hayatımın korkunç bir anını yasadım allah yasatmasın kimseye ağzımdan burnumdan girdi tükürükleri neyse iste geçende sevgilimin üzerine kustum ama hiç iğrenmedi beraber temziledik ama çok utandım utancımdan ağladım
01 Yorumla
+1 yılyanlışlıkla olmuşsa sorun olmaz biraz iğrenirim sadece ama bilerek yapıyorsa sinirlenirim
10 YorumlaEminim ki Özür diler sonunda. Önemi yok der hemen lavaboya gider sıcak su sabunla yıkarım yüzümü (:
00 Yorumladeliye ne diycem , akli basindaysa hapşamazdi zaten :P
00 Yorumla
+1 yılBilerek yapıcak hali yok zaten cok utanmıştır hic olmamış gibi davranırım eve gidip duş alırim :)
00 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/J7lW1n
Muhtemel tablo :)00 Yorumla
+1 yıldirek lafı çakarım ben. . dikkat et biraz öldürceksin derim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle bir şey olmamış gibi devam eder görmeyeceği bir yerde siler mümkünse yıkarım.
00 YorumlaYuzumu yikamayi unutmusdum saol sen hemen yikadin derim.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılyabancı biriyse kızar laf söylerim de arkadasımsa güler gçerim sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO değil de bugün sevgilimle tam yakinlasiyorduk öpusecezdik suratima hapşırdi grip di. Yüzüne baktim eyv sevgilim sifatimi yikadn dedm. Güldü. Gurban olurum sevgilime be 😁😁
00 Yorumlaokul öncesi öğretmeni olunca hemen hemen her gün yaşadığın durum. sürekli uyarıyorum.
00 YorumlaIstemeyek yaptiysa hasta sonuçta bise demem bir kac defa tekrarlarsa elini azina kapat artik derim
02 Yorumla
+1 yılHiç sorun değil canım ya diyip içimden kappppeeeee sicaydin derim :D
00 Yorumla
+1 yılçok sinirlenirim ya gider yüzümü yıkarım bin kere ey allahım ya
00 Yorumla
+1 yılKim olduğuna bağlı. Eğer kıl olduğum biriyse bahane arıyorumdur olay çıkarmak için ve çıkarırım :D elime fırsat geçmiştir.
00 Yorumla
+1 yılSenin azina tukuruyum hayvan der içimden suratına cins cins bakarım
00 Yorumla
+1 yılevt. s. s birden yumruk atmıştım asdfgh tbiki hasta olrsun
02 Yorumla- +1 yıl
e napiim :D refleks
+1 yılHasta olmayan biri yüzüme hapşırsa sert tepki veririm bide bu hasta en tiksindiğim şeylerden bitanesi yandı o yandı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı. Isteyerek yapmamıştır sonuçta, sert bir tepki vermem.
10 Yorumla
+1 yılBu duruma uyuz oluyorum o kesin. Ama aniden gelebilen bir durum karsidakini de suclamam. bir ozur beklerim abi bir de ondan dolayi hasta oldugumda gecmis olsun demesini :D
00 Yorumla
+1 yılYa benim kuzneim kucagimdayken suratima kusduydu.:s
00 Yorumlayapıcak bir şey yok nefes bile almadan en yakın lavabo da elimi yüzümü yıkarım
00 YorumlaKarsimdakini rencide etmem o an bozmam ama kosarak gider elimi yuzumu sabunla yikarim :)
00 YorumlaYüzümü yıkamaya koşardım 😫
O tiksintiyle hiçbir şey yapamazdım.00 YorumlaHastalığı umrumda bile değil tükürükten nefret ederim tepkim ise tamamen ruh halime bağlı. He bide kişiye :D
00 Yorumla
+1 yılSen boğaz kültürü alırken hastanın yüzüne hapşurması ne demektir bilir misin?
01 Yorumla- Devamını Gör (196)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar