Allaha bin şükür öyle bir özellik bahşetmişki, bu konuda çok geniş bir hafızaya sahibim. Bir yaşlarından başlayıp bu güne kadar olan her şeyi dün gibi hatırlarım. İlk okul öğretmenlerimizin adını soy adını, sınıf arkadaşlarının isimlerine okul numaralarına kadar. (öğretmenimizin numarasını bildiğim arkadaşları, ismiyle birlikte numarasınıda söyleyerek hitap etmesi lazım. Mesela 829 Muzaffer gel bakalım gibi) Okuduğum kitapları istemedende olsa adeta ezberliyorum. Bu nedenle Başta Kuran, İncil Tevrat Zebur ezberimdedir. Bu 4 kitaptan 10-15 bin yıl önce kutsal metin sayılan Hint kökenli kavimlerin kutsal metni Drava parva ve Ramayana, Mahabbarata, Amerikan yerlilerinin kutsal metni Popol Vuh. Afrika kökenli kavimlerin kutsal metni Mısırın Ölüler Kitabı. Vs. Dünyanın hem doğu hem batı yarım küresindeki tüm halk efsaneleri. Nükleer fizik, kuantum fiziği. Gelecekte ders kitaplarına girip okutulacak olan Nur termo dinamiği... Gelecekte kurulacak olan yeni kolonilerin kurulacak olduğu bölgeye göre isimleri. Bu günün paranormal olayları, geleceğin normal fizik yasaları. Sanki daha önce okumuş ya da biliyormuş gibi... En ilginci rahmetli annemin rüyalarını ondan önce anlatmamdı. Hayret eder, korkar, ürperirdi. Ona üç dört yaşlarındayken henüz doğmadan önce neredeydim, neler oluyordu, nasıl bir mekandaydım onu anlatmıştım. Şimdilerde çevremdekilere dünyanın geçmişini ve geleceğini anlatıyorum. Sağolsunlar ilgiyle dinleyip, içlerinde not alanlar var. 30-35 yıl önce söylediklerimi, bu gün gazetelerde okuyanlar, arayıp senin söylediklerin oluyor diyorlar. Elimde değil. Nedenini bilmiyorum. Gelince geliyor...
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ufak tefek ayrıntıları birkaç dakikada unutuyor musunuz yoksa yıllar boyunca tutanakta bekletmişcesine hatırlar mısınız?