Selamlar... Bu şarkıyı dinliyordum ve sormak istedim. Korkularınızdan kaçıyor musunuz yoksa onlarla yüzleşebiliyor musunuz?

Selamlar... Bu şarkıyı dinliyordum ve sormak istedim. Korkularınızdan kaçıyor musunuz yoksa onlarla yüzleşebiliyor musunuz?
Evet korkularım ile yüzleşiyorum zaten korkum da kalmadı aslında. bu yüzden de şu an endişe duyduğum bana kaygı veren sürekli düşündüğüm bir konu yok. korkular ile yüzleşmek için onların üzerine gitmek gerekir bu şekilde insan gerçekten korkularını yenebilir sadece. yani onlardan kaçarak sadece korkuların büyümesine neden olursunuz. fobilerim var ama fobiler korku gibi olmadığı için bunları saymıyorum çünkü aslında bu her insanda vardır
Yüzleştiğim korkularda var yüzleşemediklerimde. Ama bütün korkularımın üzerine gitmeye çalışıyorum ki yenebileyim de nerde yenebileyim, yenemiyorum bir türlü. d
Cevap
10Cevap
Hayatta tek korkum sevdiklerime bir şey olması. Ondan da kaçış yok gibi, günü gelince yüzleşeceğiz, tabii ben onlardan önce gitmezsem
Korkularimin hepsinin üstesinden geldim
Yüzleşemiyorum hep kaçıyorum bakalım nerde yakalayacak beni
Hepsiyle yüzleştim
sevdiklerimi kaybettim
dostlarımdan kazık yedim vs vs... korkum yok
Hayat mottomdur.
"Korkuyu birilerinin üzerinde kullanmanın en iyi yolu, kendi korkularının efendisi olmaktır."
Yüzleşiyorum çünkü kaçsak da eninde sonunda tekrar karşımıza çıkıyor. Üstüne de gidince kendimi daha güçlü ve iyi hissettiğimi gördüm.
Son zamanlarda kaçıyorum 😞
Biliyorum ama elimde değil belki bir gün daha cesur olarak sahalara dönüş yaparım o zamana kadar yorganımın altında saklanacağım...
Yüzleşmedikçe büyüdüğünü fark ettiğim günden beri çözmeye çalışıyorum
Hiç birşeyden korkum yok
Ben genelde üstüne giderum 🤫〽️😂
Ne korkusu af buyur
kaçmak çözüm değildir
İşte ara sıra yüzleşebiliyorum.
Korkularım benim tetikleyicilerimdir.
Yüzleşesim gelmiyor kalsın öyle
Bazen yüzleşmek zorunda kalıyorum 🙃
Korkunun kendisi oluyorum
Yani genelde
Kesinlikle evet