"İnsan en çok sevmekten, kıyamamaktan, üzememekten ve alttan almaktan kaybeder. Hayat ilk önce kendini yok sayanları harcar."

"İnsan en çok sevmekten, kıyamamaktan, üzememekten ve alttan almaktan kaybeder. Hayat ilk önce kendini yok sayanları harcar."

Ben açıkçası sevmediğim her şeye hayır diyorum zaten çünkü benim için bir şey hayırsa hayırdır zorlamak ya da ısrar gibi şeyler beni sadece daha çok kızdırır bu yüzden de genelde sevmediğim konulara hayır diyorum mesela biri benden kötü bir şey yapmamı isterse hayır diyorum. ya da beni üzecek beni mutsuz edecek olaylara da her zaman için hayır derim
En çok beni yalnızca işi düşünce arayan bana hiçbir karşılıksız iyiliği dokunmayan hayatımda eğreti olan arkadaşların beni aradığında onlardan gelen herhangi bir isteğe hayır derken mutlu oluyorum. İçimin yağları eriyor. İyi anlarında asla aramaz sormazlar çünkü ben hak edene hakkını vermeyi çok seviyorum ya.
Bir şeyleri istemediğim halde uzatan insanlara hayır demeyi çok seviyorum. Diretmeye çalıştıkça tam tersini yapasım geliyor.
Ah en sevdiğim 😂
🤣
Teşekkür ederim. 🌹
Rica ederim 🌾
Bazı duygularıma hayır diyorum, sonrasında üzülmemek için sanırım.. Keyifli akşamlar..
ahah :D hadi yaz yaz bakim valla kızmıycam ahsh
Tamam sarmıycam hadi bak 😂
😂😂 bu muydu ben de bişey sandım, bu konuyu bayramdan sonra içerken konuşalım yavrum 😂 dibine dibine vururuz o kafayla aahs
Sabırsızlıkla bekliyorum susadım 😂😂
ahsa susamak olmasın 😂😂
😂😂 merak etme alıştırıcam ben seni ahsha
Sonra İbrahim Tatlıses gibi "içki nedir bilmezdim, şimdi bir ayyaş oldum" diye söylemeye başlarım 😬😬😂
music.youtube.com/watch
😂😂 hapçı olmandan iyidir dimi ama şero shdhs
Tabikide iyidir 😬😂bak sen onu bırak şu şarkıyı bir dinlesene o gece bu şarkı gelsin aklına 🤦♀️ahh ne güzel yerinde bir şarkı 😬😂sözlere bak yaa🖤
music.youtube.com/watch
Teşekkürler canım benim 💋❣️🥂
Cevap
17Cevap
Neye hayır dememi istiyorsam ona
işime gelmeyen canımın istemediği her şeye hayır diyorum ben konunun ne olduğunun önemi yok
Nedense, ben pek hayır diyemiyorum. Ama yavaş yavaş öğrenmeye başladım.
Zoru olunca aklına geldiklerime hayır demeye bayılıyorum. Sürekli bencilce almayı bilenlere bir şey istediklerinde bile hayır bende de yok diyorum.
Mesela birinin dış görünüşü hoşuma gitse de tavırları hoşuma gitmedigi için duygularıma ket vurabilirim. Bu özelligimi de severim çünkü hicbir şey görünenden ibaret olmuyor.
İstemediğim şeylere hayır demekten çok zevk alıyorum
Gereksiz ısrar içeren her duruma hayır demeyi seviyorum, hoş bir yaklaşım değil.
Benle inatlaşılan het konuda hayır demekten büyük zevk alıyorum
Sevmediğim insanları mutsuz edecek konulara :D
Bunu sevmek sevmemek diye bişey yok. Gerektiği yerde hayır diyorum.
Her şeye. Canımın istemediği ne varsa her şeye hayır diyorum. Hepsi de beni özgürleştiriyor.
Gereksiz gördüğüm herhangi bir şeye.
Beni aşağı çeken her şeye
Sanırım mutlu olmak ister misin? Sorusuna Hayır diyorum
Rahatımın bozulmasına
sıgara ıcıyormusun lafına
Pek kullanmadığım bir kelime
Canımın istemediği herşeye hayır derim
Saygısızlığa ve cehalete
İşime gelmeyen her şeye
hayır demem gereken yerde hayır derim bilmem
Ben hayır diyemiyorum
Reddetmeye derim genellikle:)