Dekolte edepsizlik midir?
Bence edep dürüstlüktür vicdandır...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dekolte edepsizlik midir?
Bence edep dürüstlüktür vicdandır...
Değildir, olmamalı. Edep kavramını bir kadının giyimine yüklemek geriden gelen toplumun ayak sesleridir. Edep erkeğin gözlerinde de olmalı, bugün sadece açık giyinenlere değil, kapalı giyinenlere bile söz edebilen bir topluluk var. Kadını bir birey olarak görmeyi kabullenemiyorlar, gözleri objeliğe o denli alışmış ki kendi zihinlerini bile kandıramıyorlar.
Ayyy o kadar iyi hissettirdin ki beni demin face de bir röportajda kızın giyimine öyle ağır laflar ediyorlar ki kime ne zararı var tamamen sapık zihniyet
Maalesef! Bir kadını giyimiyle yargılamak zihinleri boş olan bireylerin işidir, fazla kulak asmamak lazım, dinlememek lazım. Bu durumun fazla kökü var, baskıcı toplum, dini inançlar, kadınların ikinci sınıf insan olarak görülmesi, dedikodusal aile yapıları vb. bu faktörler altında yetişen çocuklarda maalesef ilerki yaşlarında erkek ve kadın ayrımcılığına giriyorlar. Medeniyetin sadece açılmak ve soyunmak olduğunu savunan bir topluluğa ne anlatsan boştur.
Mükemmelsin çok teşekkür ederim 🙏💗💗
Cevap
8Cevap
Sadece giyim değildir. Kapalı olup neler neler yapan var. Edep; hâl, hareket, akıl ve düşüncedir
Tabii ki de edep sadece giyim şekliyle ölçülecek bir şey değildir, ama kişinin edebi giyimine de az çok yansır.
Edep başka olay giyim başka olay her mini etek giyine ya da şort ile dolaşa kaşar dersek yakışmaz bize hele bana hiç yakışmaz
Kaşar nedir ya orman ayısı gibi.
Kaşar sözünden nefret ediyorum
Yok ya sorun değil
Anlamadım
10 yıldır Rusya da yaşıyorum ! Her tanıdığım türk ya eşini çocuğunu evini satıp gelip oraya yerleşiyor ve orada evleniyor kim erdepli? ya da yaz günü kış günü Ruslar mini etek ya da ne ise işte dolaşıyor bizim o mal Türkler neler diyor kim erdepli o yüzden beni boşuna yargılama
Neden herkes namusu kıyafete bağlıyor kapalı olupta her haltı yapan da var
Edep dürüstlük namusluktur dekolteyle falan edeplik olunmaz
Dekolte niye edepsizlik olsun edep giyimle kuşamla olmaz
Bazen edepsizce şeyler yapmak geliyor içimden. Hata mı ediyorum
Alakasi yok söylenenlere çok takılma
çılgınsın desene
katılıyorum
Kadın için evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?