Burcum balık
Yükselenim koç
Ay burcum aslan
Hepsinden ortaya karışık huylarım var
Düzensizliği sevmiyorum
Sevgi pıtırcığı diyor arkadaşlarım
Yalakalık yalan dolandan nefret ediyorum
Kimseden fayda beklemiyorum ancak zararı oluyor beni huzursuz ediyorsa hemen uzaklaşıyorum
Çok sakinim kolay sinirlenmem sinirlenirsem ben bile kendimden korkuyorum ama çok zor oluyor bu durum
Dinleyici yapıcı bir yapıdayım sorunlara çözüm bulmadan rahat edemiyorum
Şakacı alaycı yanım var.. abartmadan..
Hayatı pik yaşıyorum ya dip
Merakla bekliyorum 😃02 Yorumla- +1 yıl
Sadece basit bir şey istemiştim, kalanını ben yazacaktım. Ama söylenecek her şeyi yazmışsınız zaten
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBende en çok yalnız duygusu var.. yani kendimi oldum olası yalnız hissediyorum birde içim burkuluyor sürekli. yani bazen ağzınız düğümlenir de ne söyleyeceğini bilemezsiniz ya bu duyguları yaşıyorum sürekli
01 Yorumla- +1 yıl
Karışıksınız. Bazen çok mutluyken bazen çok efkarlısınız. Gri, ikilemde kalmış ve yorgun bir ruhunuz var
+1 yılBir çok duygu aslında ama şu aralar kırgınlık, tükenmişlik daha fazla hakim sanırım
14 Yorumla- +1 yıl
Umudunun kalan kırıntılarını kullanan, olayların iyi tarafına bakmaya çalışan birisin. Yorgun olsan da her şeyden vazgeçmiyorsun. Mor, vefalı ve duygusal bir ruhun var
- +1 yıl
Mor, vefalı ve duygusul bir ruh...💜
Güzel tespitin için teşekkürler ^^) - +1 yıl
Ne demek 🤍
- +1 yıl
Teşekkürler ^^)
+1 yılFazlasıyla tutkulu bir kadınım…
15 Yorumla- +1 yıl
Tuttuğunu koparan, inandığı ve sevdikleri uğruna pek çok şeyi feda eden birisin. Kırmızı, ortalığı yakıp kavuran, asil bir ruhun var
- +1 yıl
Vaoow hisset mi, yoksa profilimi mi gezdin.: )
- +1 yıl
Hissettim
- +1 yıl
Hislerin kuvvetli, Teşekkür ederim..: )
- +1 yıl
Teşekkür ederim : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hak bir gönül verdi bana,
https://youtu.be/VwXrvlBBBNk
Ha demeden hayran olur,
Bir dem gelir şadan olur,
Bir dem gelir giryan olur.
Bir dem sanarsın kış gibi,
Şol zemheri olmuş gibi,
Bir dem beşaretten doğar,
Hoş bağ ile bostan olur.
Bir dem gelir söyleyemez,
Bir sözü şerh eyleyemez,
Bir dem dilinden dür döker,
Dertlilere derman olur.
İla ahiri
Havf ve reca arasında, biraz haşyet, biraz hayret dolu.
Buyrun ruh kaşifi. Keşfe müsait🌺44 Yorumla- +1 yıl
Bilgili, tevazu sahibi ve empati yeteneği yüksek birisin. Beyaz, sabırlı ve samimi bir ruhun var.
- +1 yıl
Bir tık gözlemden de olabilir, öğrendiim söz sır demem kimselere 🤐
- 1 yıl
Ah şimdi bi gelsen, yeniden görebilsem seni sorularımda, böyle derinlere daldıran ruhu hatırlatan dizeler döksen.. Eskiler çok güzeldi sahiden 🥺
Içimde Koca bir sevgi ve özlemle gördüklerim, duyduklarım ve de yaşadıklarım bana öyle yetti ki duygularımın düğmesine basıp kapatmak zorunda kaldım. Hayal kırıklıkları dolu ömrümde ruhumun ışıltısı sönerken, aklım unuttu payına düşenleri de yüreğim unutmadı. Sıradan sevinçler içinde dahi coşkumun kaybolduğunu her farkettiğimde kendimi yargılasam da yeniden tosladığımda aslında yeryüzünün coşkuyla yaşamaya mahal vermeyecek bir mekan olduğu gerçeği yüzüme çarpıverdi. Şimdi sen söyle bana benim ruhum ne yaşıyor?
32 Yorumla- +1 yıl
Sempatik, anlayışlı, sabırlı ve merhametli birisin. Bu yüzden duygularını kapatmak istedin. Ama insanız, duygularımızı kapatamayız. İstesek de, istemesek de.. Sarı, neşeli, samimi ve doğal bir ruhun var. Kendini iyileştirme ve başka ruhlara iyi gelme gibi bir özelliği de var.
Genel yapı itibari ile net olarak ben de sabit olan duygu her zaman merhamettir. Kişiler bana ne yaparsa yapsın ya da toplum ne hale gelirse gelsin içimdeki merhamet duygusunu hiçbir zaman kaybetmiyorum. Aslında kaybetmek istemiyorum. Çünkü merhamet duygumu kaybedersem insanlığımı da kaybedeceğimi biliyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddi, bağımsız ve şefkatli bir yapınız var. Mavi, ikilemde kalmış, kaygılı bir ruhunuz var
+1 yılKarmaşık duygular içerisindeyken kah yaz olup ısıtırken kah kış olup soğutuyorum etrafımı bakmıyor görmüyor bazen umursamıyorum da bazen de bir o kadar ilgili ve empati yapan bir insan evladıyım ben..
söyle nedir bendeki duygu yoğunluğu?16 Yorumla- +1 yıl
Duygu yoğunluğu sizden, ruh açılımı benden..
- +1 yıl
ruh açılımını yapın o zaman hanımefendi:)
- +1 yıl
Yoğun hissettiğiniz duyguyu yazarsanız neden olmasın?
- +1 yıl
aslında duygu durumumu üste yazmış oldum
öyle bir adamım işte diyerek - +1 yıl
İnatçı, kararlı ve yorgun birisiniz. Lacivert, değişken ve mesafeli bir ruhunuz var
- +1 yıl
eh isabetli yorum teşekkür ederim
+1 yılGenellikle duygularım pek kalmadı. Ben bunları izliyorum
https://www.youtube.com/embed/lpNsNPKkWPEhttps://www.youtube.com/embed/eg-B168Dvfw15 Yorumla- +1 yıl
Ama yoğun hissettiğiniz bir duygu paylaşmalısınız, video değil
- +1 yıl
Bazen çaresizlik sonra diyorum ki Allah var gam yok. Bazen yalnızlık, sonra diyorum ki yalnızlık güzel 🙂 Bazen umudum kalmıyor, sonra diyorum Müslüman umutsuz olmaz diye. Öyle işte bir garip haldeyim ne olduğum belli değil ❗️
- +1 yıl
Şu anda sahura kalktım yedim içtim niyet ettim yattım, huzurluyum çok şükür. Duamıda ettim, zaten kabul olur, şüphem yok 🤲
- +1 yıl
Allah kabul etsin. Endişeli, sabırlı ve kanaatkar birisiniz. Siyah, kararlı ve öz güvenli bir ruhunuz var
- +1 yıl
Teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüven, saygı, merhamet..
Bazen babamın anneme bile "Biz geliyoz, çay koy" demesine bile tahammülüm olmuyor..
O senin hanımın baba, niye biraz kibar olmuyorsun? diye çıkışıyorum..
Annem de garibim alışmış, onu anlamadı bile.. Ben söyleyince farkına vardı :))
12 Yorumla- +1 yıl
Adaletli, saygılı ve sevgi dolu birisiniz. Haksızlığa gelemiyorsunuz, saygısızlığa ve yalana da. Kahverengi, güvenilir ve dobra bir ruhunuz var.
- +1 yıl
Kahverengi çok enteresan bir tespit :)) severim çünkü o rengi..
+1 yılÇok değişkenlik gösteriyorlar. Şu sıralar endişeli, derin düşünceli, bezmiş bir durumdayım 😂 birkaç yıl önce bambaşkaydım. Birkaç yıl sonra yine bambaşka olacağım 😂
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanız, değişiriz. Kaygılı, mesafeli ve benliğine yönelmiş birisiniz. Kahverengi, duygularını saklayan bir ruhunuz var
- +1 yıl
Madem görüş istemiyorsun yorum yapayım o zaman 😂
Aslında en iyi sayı 61 olurdu 😔 Trabzonlu damarım tuttu 🥴🥴
+1 yılİçimde dolu dolu sevgi ve özlem yarışır halde. Anlatın bakalım kâşif hanım...
32 Yorumla- +1 yıl
Anaç bir yapın var. Pamuk şeker gibi pembe, empati gibi nadir bir ruhun var
- +1 yıl
Pembe miii, çok severiiim. Teşekkür ederiim. 😄🌸
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanoğlunun varoluş sebebine dair bilinmezliğin tarif edilemez acısını yaşıyorum yüce kaşif.
23 Yorumla- +1 yıl
Estağfirullah yücelik yaradana mahsus. Kararsız, yorgun ve bir o kadar da meraklısınız. Gri, sorgulayıcı ve şüpheci bir ruhunuz var.
- +1 yıl
Estağfirullah yahu
+1 yılDuygularım bilinen ve bilinmeyen kısmı var.. herkes eğlenceli beni bilir.. en basiti.. 🙃
12 Yorumla- +1 yıl
Kırılgan, olgun ve sessiz birisiniz. Mavi, eğlenceli ve bağımsız bir ruhunuz var
- +1 yıl
Guzel.. teşekkürler 😊
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. merhamet iyi niyet duygusalım, anlat bakalım 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Şefkatli, kırılgan ve sabırlı bir yapınız var. Beyaz, sempatik ve bilgili bir ruhunuz var
- +1 yıl
doğru 🌸
+1 yılÇok duygusalim. Son zamanlarda herkese karşı öfkeliyim.
12 Yorumla- +1 yıl
Dürüst, düşünceli ve kırılgan bir yapınız var. Mavi, kafa dengi ve çabuk sinirlenen bir ruhunuz var
- +1 yıl
Peki teşekkürler ❣️
+1 yılAğir basan duygular vefa , vicdan ve mizah 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Anlayışlı, eğlenceli ve merhametli bir yapınız var. Yeşil, komik ve ihtiyatlı bir ruhunuz var
- +1 yıl
Teşekkür ederimm
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her gördüğümde ona sıkı sıkı sarılıp öpmek hissi
12 Yorumla- +1 yıl
Temas bağımlısı, sempatik ve ciddi birisiniz. Sarı, kararlı ve gözlemci bir ruhunuz var
Ya ben aslında çok merhametliyim hiç belli etmiyorum. Çoğu şeye kırılıyorum üzülüyorum yine belli etmem. Karşı tarafa sevgi gösteririm ki beni hiç bırakmasın unutmasın isterim. Bide ben hiç sevilmedim galiba.😞
12 Yorumla- +1 yıl
Acaleci, samimi ve sıcakkanlı birisiniz. Pembe, saf ve kırılgan bir ruhunuz var
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılİçlerinde en ağır basan duygum sanırım mutluluk..
12 Yorumla- +1 yıl
Mutlu etmeyi de olmayı da seven birisiniz. Turuncu, etrafa neşe saçan bir ruhunuz var
- +1 yıl
Mersi..
Hımm güzel bir paylasım olmus, bende adalet duygusu yüksektir. Tahammülsüzlük o yüzden cok fazla. Detay takıntısı da vardır. Söyle bakalım ben kimim :D
01 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah. Sabırsız, heyecanlı ve mükemmelliyetçi bir yapınız var. Kahverengi, öğrenmeye ve eleştriye açık bir ruha sahipsiniz
+1 yılMantık. Genelde çevrem tarafından duygusuz olarak anılırım. Ama sanırım en çok mantık ve rekabet beni oluşturuyor. Sonucu merak ettiğim için yazmak istedim
00 YorumlaZaman zaman hayal kırıklığı, minnettar hissediyorum, özlem duyuyorum geçmişe birde sevdiğimi düşünüyorum bunlarla beraber herbirini yaşarken şen de hissediyorum kendimi
00 Yorumla
+1 yılBen sürekli melankolik hissediyorum ortada bir şey olmasa dahi. Her şeyi çabuk unuturum, affederim. Düşmanlarıma bile merhamet gösteriyorum..
01 Yorumla- +1 yıl
Asil, nahif, empatik ve bilgili birisin. Mor, saf, şefkatli ve harika bir ruhun var
+1 yılAsabiyet, kıskançlık, sahiplenmek..
12 Yorumla- +1 yıl
Sinirli, sabırlı ve efkarlı birisiniz. Gri, kıskanç ve otoriter bir ruhunuz var
- +1 yıl
Sabırlı kısmı hariç doğru..
+1 yılMerhamet, iyi niyet ve kin tutamama
42 Yorumla- +1 yıl
Anlayışlı, şefkatli ve saf birisiniz. Çocuksu, kafa dengi ve dürüst bir ruhunuz var
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💐✨
1 yılHüzün hakim bana. Kırgınım da sana. Merhametliyim diyene koşup çok güzelsin derken kendine çirkinliği yakıştırdın ya.. Ne diyeyim sana
00 Yorumla
+1 yılDuvar gibiyim şu sıralar
13 Yorumla- +1 yıl
Yorgun, karışık ve umutsuzsunuz. Lacivert, hayvansever ve insansavar bir ruhunuz var
- +1 yıl
Savılması gereken insanları savarım*
- +1 yıl
Sanırım söyledikleriniz doğru bu arada
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevecenlik merhamet fazlasıyla var.
12 Yorumla- +1 yıl
Enerjik, neşeli ve vicdan sahibi bir yapınız var. Pembe, öz güvenli ve inatçı bir ruhunuz var
- +1 yıl
🌷🌷🌷 teşekkür ederim. Evet doğru.
+1 yılTahammülsüzlük, yorgunluk
12 Yorumla- +1 yıl
Soğukkanlı, eğlenceli ve kararlı birisiniz. Kırmızı, fevri ve bitkin bir ruhunuz var
- +1 yıl
Tamamen doğru ✨
+1 yılAlınganlık, sevgi.
12 Yorumla- +1 yıl
Gözlemci, sempatik ve vefalı bir yapınız var. Yeşil, huzurlu ve duygusal bir ruhunuz var
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💐
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusallık, asabiyet ve şu sıra sakinlik.
15 Yorumla- +1 yıl
Bilge, mütevazi ve anlayışlı birisin abla. Mor, asil ve şefkatli bir ruhun var. Sadece hak edenlere gösteriyorsun ama bu yanını da
- +1 yıl
Canımsın. Söylediklerin doğru. Seni tebrik ediyorum 🥰
- +1 yıl
Sende cansın ablam, teşekkür ederim 😍
- +1 yıl
❤️❤️❤️
- +1 yıl
🤍🤍🤍
+1 yılHerkesi memnun etme duygusu
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgi isteyen, masumane ve bir o kadar da samimi birisiniz. Sarı, enerjik ve yorgun bir ruhunuz var. Ufak bir tavsiye; herkesi memnun edemezsiniz. Tek derdiniz, Allah'ı razı etmek olmalı
- +1 yıl
O kadar haklısın ki
Mutlu gibiyim şu sıralar anlat
13 Yorumla- +1 yıl
Eğlenceli, meraklı ve bir o kadar da komik birisin. Kırmızı, tutkulu ve umursamaz bir ruhun var
- +1 yıl
Bende 💜
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhamet, sulu göz, Duygusal, Titiz
13 Yorumla- +1 yıl
Empatik, anlayışlı ve insaflı birisiniz. Mor, asil ve şefkatli bir ruhunuz var
- +1 yıl
Amin ecmain
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyilik Saflık Hüzün Güven...
12 Yorumla- +1 yıl
Kalbi kırık, umudu olan ve insanlara karşı güvensiz birisiniz. Sarı, anlayışlı ve saf bir ruhunuz var
Otorite ve güvenilir bir kişilik.
16 Yorumla- +1 yıl
Vefalı, dürüst ve dilinin kemiği olmayan birisiniz. Siyah, mesafeli ve meraklı bir ruhunuz var
- +1 yıl
Evet?
- +1 yıl
Biraz gözlem, biraz hissiyat
+1 yılSevgi ve Olması gerektiği zaman sert tavır
12 Yorumla- +1 yıl
Sevince kalbine kapatıp, herkeslerden saklamak isteyen bir yapınız var. Sarı, enerjik ve mesafeli bir ruhunuz var
- +1 yıl
Yani evet yakın sayılır dediğine
Vicdan, mutsuzluk ve bitkinlik
12 Yorumla- +1 yıl
Depresif, yorgun ve bir o kadar da düşüncelisiniz. Gri, umutsuz ve merhametli bir ruhunuz var
+1 yılRuh halim bir şey olmadan bile çok çabuk değişiyor insanların duygularını fazla önemsiyorum ve çoğu zaman gülümseyerek kendimi saklıyorum hislerimi yansıtamıyorum çünkü bazen ben de ne olduğunu anlayamıyorum
00 Yorumla
+1 yılVicdanlı ve sinirli biriyim
12 Yorumla- +1 yıl
Merhametli, sağ duyulu ve yorgun birisiniz. Turuncu, karamsar ve agresif bir ruha sahipsiniz
- +1 yıl
Karamsar değil tedbirliyim
Agresif değilim hadsizliği sevmiyorum
+1 yılSinirlenmek, kıskançlık bazen enerjili bazen depresif, çekingen
01 Yorumla- +1 yıl
Asabi, eğlenceli ve yorgun bir yapınız var. Turuncu, sempatik ve yalnız bir ruhunuz var
Sabırlı, boğa burcu , fazla cefakar ve de vefakâr
23 Yorumla- +1 yıl
Anlayışlı, yorgun ve sabır taşı gibi birisiniz. Mavi, iyimser ve ihtiyatlı bir ruhunuz var
- +1 yıl
Kalbini ve bu huylarını insanlardan saklarsan o kadar darbe almazsın
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhamet 😒
22 Yorumla- +1 yıl
Şefkatli, samimi vefalı birisin. Doğal, eğlenceli, yeşil bir ruhun var
- +1 yıl
Yeşil ruh mu en sevdiğim renk teşekkürler :)
Pişmanlik
12 Yorumla- +1 yıl
Yorgun, dürüst ve saf bir yapınız var. Gri, keşkelerle dolu ve merhametli bir ruhunuz var
+1 yılMerhamet
12 Yorumla- +1 yıl
Dürüst, bir ağırlığı olan, duyarlı birisiniz. Kırmızı, tutkulu ve vicdanlı bir ruhunuz var
- +1 yıl
Fazlasıyla 🙏teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHüzün
12 Yorumla- +1 yıl
Melankolik, nostalji seven ve tutkulu birisiniz. Siyah, sabırsız ve mesafeli bir ruhunuz var
- +1 yıl
Doğruu
+1 yılÖfkem çok
13 Yorumla- +1 yıl
Umursamaz, eğlenceli ve fevri birisin. Gri, karamsar ve insan sarrafı bir ruhun var
- +1 yıl
Uuu doğru sen biliyon bu işi he
- +1 yıl
EyvAllah
+1 yılÖfke.
12 Yorumla- +1 yıl
Karamsar, asabi ve kibar birisiniz. Haki, vefalı ve soğukkanlı bir ruhunuz var
- +1 yıl
Teşekkür ederim, onore ettiniz.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeşeli biriyim.
13 Yorumla- +1 yıl
Enerjik, samimi ve yorgun birisiniz. Neşenizi kaybettiğiniz ya da hüznünüzü sakladığınız zamanlar oluyor. Yeşil, mesafeli ve iyimser bir ruhunuz var
- +1 yıl
Falaaddin'deki bacı sen misin? 😃
- +1 yıl
Hayır xgfcxdgf
- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal manyak
12 Yorumla- +1 yıl
Kolayca hüzünlenen, duygularını saklamaktan korkmayan adil birisiniz. Sarı, deli dolu bir ruhunuz var
- +1 yıl
Gayet başarılı 🤞
+1 yılOlur
14 Yorumla- +1 yıl
Açıklamayı okuyun.
- +1 yıl
Merhamet
- +1 yıl
Adaletli, mesafeli ve dikkatli birisiniz. Yeşil, doğayı ve insanı seven bir ruhunuz var
- +1 yıl
👍
Öfke, çoğunluk üzüntü ve mutluluk.
01 Yorumla- +1 yıl
Samimi, merhametli ve duygusal bir yapın var. Kahverengi, iyimser ve fevri bir ruhun var
+1 yılBuyur bacım)))
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu okuduğunuza emin misiniz?
+1 yılKötülük, üç kağıtçılık, sahtekarlık
01 Yorumla- +1 yıl
Soğukkanlı, ciddi ve kindar birisiniz. Siyah, mesafeli ve dobra bir ruhunuz var
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kin ve nefret
16 Yorumla- +1 yıl
Yapılanı, kıranı ve olanı asla unutmayan birisiniz. Gri, kafa dengi ve eğlenceli birisiniz
- +1 yıl
Renk?
- +1 yıl
Her ruha bir renk söylüyorum. Gri bir ruhunuz var gibi geldi. O yüzden gri dedim. Kişiliği değil, ruhu söylüyorum keza doğru mu Allah bilir
+1 yılVicdan
12 Yorumla- +1 yıl
İhtiyatlı, merhametli bir yapınız var. Mavi, ferahlık veren ve insanı rahatlatan bir ruha sahipsiniz
- +1 yıl
Onur verici bir yorum. Teşekkürler.
+1 yılSinir duygusalık
22 Yorumla- +1 yıl
Asabi, heyecanlı ve sempatik birisiniz. Turkuaz, meraklı ve kırılgan bir ruhunuz var
- +1 yıl
Kesinlikle dogru
Hüzün
22 Yorumla- +1 yıl
Endişeli, cömert ve dürüst birisiniz. Beyaz, üzgün ve merhametli bir ruhunuz var
+1 yılKararsızlık
11 Yorumla- +1 yıl
Evhamlı, endişeli ama bir o kadar da değişken birisin. Mor, kararsız ve sabırsız bir ruhun var. Eğlenceli ve sempatiksin de
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorgunluk
11 Yorumla- +1 yıl
Hüzünlü, bitkin ve bir o kadar da melankoliksin. Kırmızı, tutkulu ve kararlı bir ruhun var
+1 yılEmpati, Neşe ve merhamet
01 Yorumla- +1 yıl
Şefkatli, iyimser ve anlayışlı birisiniz. Pembe, duygusal ve kararsız bir ruha sahipsiniz
+1 yılÖzlem ve nefret.
01 Yorumla- +1 yıl
Empatik, merhametli ve saf birisin. Sarı, mesafeli ve eğlenceli bir ruhun var. Severse tam sever, silerse tam siler tarzında birisin
+1 yılKıskançlık
01 Yorumla- +1 yıl
Anlayışlı, merhametli ve eğlenceli birisiniz. Yeşil, sahiplenici ve kararlı bir ruhunuz var
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat