Selamlar.. Herkesin tutkunu olduğu bir karakter vardır.. Senin kahramanın kim? (iyi olmak zorunda değil) 😏 Keyifli geceler..🤘

#smell

Selamlar.. Herkesin tutkunu olduğu bir karakter vardır.. Senin kahramanın kim? (iyi olmak zorunda değil) 😏 Keyifli geceler..🤘

#smell
Aslında sevdiğim başka film karakterleri var ama neden bilmiyorum ama içimdeki ses "Mehmet Günsur" diyo🖤🖤😬içimdeki ses niçin bunu dediği için kafa yorma sen smellim 😳
Dua et sen bak ramazan ayındayız 😂 az sabret yakında yorucam ben kafayı 😈😄
Sence 😂😂😈
Ahsh ben de seni seviyorum yavrum 😂😂
Ben Joker karakterini çok seviyorum çünkü karakteri bana çok benziyor yani yalnız kalmış ya da toplum tarafından dışlandığı için değişen aynı zamanda çok zeki bir karakter birde bence insanların söylediğinin aksine kötü bir karakter olduğunu da düşünmüyorum ben bence daha çok her insanın için de kötülük olduğunu savunan bir karakter gibi geliyor bana
Benim kahramanım diye adlandıracağım bir karakter yok aslında zira izliyorum filmi orada bitiyor olay kimseye süregelen bir hayranlık gütmedim beğendiğim oyuncular oldu Lucifer gibi ama kahramanım değil yani 😅
Aleyküm selam. Newt Scamander, bu karakter benim kahramanım çünkü aşırı kendimi buldum onda.

Jerome Valeska, çünkü delicesine zeki ve eğlenceli

Bu ikili şimdilik aklıma gelenler
5 sezon kendi kendini binkere tekraralayan gotham i izleyen tam bir sigma dir jerome i oynayan oyuncu baya iyi ozellikle bu dizide bruce u oynayan oyuncu cok kötü
Cevap
56Cevap
Şener Şen Kabadayı filminde Ali Osman karakteri
Selam gadası 🙃
Nedense jokeri severim.
yürümek öyle çok matah bi' şey değil ozan, bak ilkkan abin yürüyor. ne yaptı, yürüye yürüye gitti köle oldu gasokkgsoasokgasgaokasgokasgokasg
hmmm
Hangi film karakteri kahramınım.. Net bir kahramanım yok o zaman benim ya
Behzat Ç diyeyim :)
Aa beklediğim soru buymuş demek ki Tabi ki de Clark Kent :D kendisi Film değil de dizin evreninden orası ayrı. :D
Optimus u küçükken çok severdim . En sevdiğim sahnelerinden biride bu sahnedir.
Normalde gandalfta buraya özel farklılık olsun diye optimusu yazıyım bu sefer dedim
Travis Bicke
'Ben tanrının yalnız adamıyım'
Tam anlamıyla ben. Hayata bakışı, hayatta ki insanların anlamsızlığı, varoluş sancısı ve hiçlik. İnsanların popüler kültüre uyum sağladığı ve fabrikasyon şark, dizi, film, ve tatlara olan ilgilerini aynı bu adamın izlediği gibi uzakta izliyorum. Böyle olunca insanlara uyum sağlayamamış, ve hatta içe dönük gibi gözüküyorum, hayır sadece senin gibi fabrika urünü insanı almıyorum hayatıma. Bu olaya bir sifon çekilmeli.
Jokeri pudugim diye seven Harley Quinn
Hannibal Lecter bir seri katil olabilir ancak adamın zevki zarafeti karizması incelikleri hiç kimsede olamayacak kadar kaliteli
Kahramanım olamaz ama severim.
Filmlerde inglorious bastardstaki nazi subayı vardi Christopher waltz oynuyordu dizilerde de peaky blindersta alfie
Hani soyle sessiz sedasiz kimseye elismeyen ama ona elisildiginde deliye donup psiko olan karekterler gibiyim
Erkeklerden; Venom :)
Kadınlardan; Wonder Women :)
Batman elbette :P Biraz dövüş eğitimim olsaydı Batman'dan daha iyi Batman olurdum. :D :D
darkone’ların içinde açık ara en iyi oyunculuğu sergileyen rumpilstilskin
sanırım johny wick olurdu zira sevdiklerim için herşeyi göze alabilirdim

Spartacus..
Sorunu anladıkta görsel nealaka amacın ne gençleri žehirlemekmi kendin gibi ahlaksız yapmamık tamam seni anladık ahlaksižin ama gençlere bu kötülüğü yapma Allah senin belanı bu dünyada da verebilir versin öteki dünyada da verebilir. Allahtan korkmuyon kuldan utanmıyon nesin sen ya düşünde ne olduğunu bana yaž merak ettim nesin yani

Optimus Prime’ın yeri bende çok farklıdır ❤️💙
Sauron şimdilik olur da efendisi Morgoth u konu alan film çekilirse morgoth
Aragorn
Halit Ustayı severim ama Aragorn dediysem Aragorndur
Yorumuma yorum yapan bir zat vardı. Soruyu tekrar okuduğumda soruyla alakası olmayan bir cevap verdiğini yeni fark ettim dikkat etmemiştim sanırım sen sildin o hadsizin yorumunu teşekkürler.
Winnie the Pooh- Winnie
Öyle bir geçer zaman ki Osman
Caesar - Maymunlar Cehennemi
Kahramanım değil ama Joker'i seviyorum 🙃
Cukurdu oda bitti yamaç kocavali
Kahramanım hiç olmadı benim bilemedim
Chirtian Grey 😂
Polar Alemdar jdjdj
Polat Alemdar 😄🙊
Süleyman Şah oğlu Ertuğrul Gazi
Logan Wolverine ✌️
Benden âlâ kahraman yok