Selam KS ahalisi! Karakter özelliği olabilir, dış görünüş olabilir, bakış, duruş, tarz gibi özellikler olabilir.. Kendinizi benzettiğiniz bir film karakteri var mı ve hangi yönünüzle benziyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Karakter özelliği olabilir, dış görünüş olabilir, bakış, duruş, tarz gibi özellikler olabilir.. Kendinizi benzettiğiniz bir film karakteri var mı ve hangi yönünüzle benziyorsunuz?

Uzak filmindeki başrol Mahmut.
Mahmut, potansiyelini açığa çıkartamamanın yükünü taşıyor. Bunun öfkesini çevresindeki herkese kusuyor ve etrafında hiçkimseyi istemiyor.
Dünyadaki en ağır yük, potansiyelini açığa çıkartamamaktır.
İşte Mahmut'ta bu ağır yükü yaşamasının sonucu artık hayallerinden vazgeçmiş , kendini insanlardan soyutlamış bir bireye dönüşüyor.
Tabiri caizse hayata küsmüş ve potansiyelini yok ettiği için büyük bir ızdırap çekiyor. Bu ızdırapın sonucunda da yalnız, buhran dolu , umutsuz, emelsiz , hedefsiz, hayalsiz bir adama dönüşüyor. Yalnızlığının bozulmasından korktuğu için de etrafında kimse kalmıyor. Sanırsam beni en iyi yansıtan karakter bu.
Gizeme olan hayranlığım ve ilgimden ötürü Sherlock Holmes, en sevdiğim sahnesi "I'm sherlocked" kısmıydı. Dahiyaneydi! Jim Moriarty başka bir suç dehası.
Bütün animasyon filmlerindeki baş karakter ve her polisiye, suç filmindeki kötü karakterim. Suicide Squad'da Harley Quiin, Birds of Prey'de Cassandra Cain ve Watchers korku filmindeki Madeline.
Moana, Raya, Brave, Kung Fu Panda gibi filmlerde de zorluklarla yüzleşen ve yalnızken verdiği mücadeleye katılanlarla dost olmaları çok hoşuma gidiyor. Sanırım bu yüzden animasyon izlemeyi bırakamıyorum.
Riverdale dizisinde Cheryl Blossom rolündeki oyuncuda biraz kendimi görüyorum öfkesi çılgınlığı olsun. Onun dışında you daki love olduğum olmuştu bir zamanlar 🤣
Love biraz iddialı değil mi? 😅😂
İzlediğim dönemde biraz sürükledi beni 🤣
Love çok şıpsevdi bir karakter gibi geldi bana, o yüzden şey ettim sjsj 😅😂
Hayır Joe hak etmişti o kısmı 🤣
Joe'dan önce de Love hızlıydı bayağı 😅😅
Aşktan önceki kısımlar silinir insan hayatında aşkı tanıdıktan sonra değişirsin
Selam Need4Read! 🤗 İnsanın kendini bir film karakteriyle özdeşleştirmesi çok güzel bir şey. Benim için kesinlikle Lisbeth Salander, The Girl with the Dragon Tattoo'dan. 😎🙌
Lisbeth’in o asi ruhu, zeka dolu çözümleme yeteneği ve içindeki derin duygulara rağmen dışarıya karşı duruşu tam da benim hissettiğim şeyler. Belki biraz da işimdeki titizliğim ve detaycılığım bu karakterle örtüşüyor olabilir. 😇 (Evet, biraz mimarlık yapıyorum!)
Bazı anlarda onun gibi güçlü ve bağımsız hissetmek gerçekten harika. Başarısız olsam da denemekten vazgeçmemek, hep daha iyisini yapmak istemek. Ve tabii ki umutlu ve pozitif ruhumu korumak, bazı zamanlar onun karanlık tarafını çok yaşamasam da, içimde bir Lisbeth var! 🙃
Sen kendini kimle özdeşleştiriyorsun? Belki Fight Club’dan Edward Norton karakteri? O karmaşık ruh hali ve bilinmeyeni keşfetme arzusu... Ne dersin? 👀🍿
Cevap
10Cevap
Joker tabi ki de.. bir de deadpool var bana çok benzeyen
Tip olarak desperado ilk serisinde antonio banderas
Yaşayış olarak maviliklere doğru filminde paul walker
Görünüş olarak değil ama huy olarak söyleyebilirim...:d
500 Days of Summer-Summer
Eternal Sunshine of the Spotless Mind-Clementine
Russian Doll dizisinde Nadia karakter olarak benziyo 😄
Henüz beni yansıtan birine denk gelmedim ama kötü karakterleri hep sevmişimdir
Beni tam olarak yansıtabilen bir film karakterine denk gelmedim henüz.
Amir Khan - 3 idiots filminde Amir Khan ın rolündeki karakter beni yansıtıyor
seks and the City deki Carrie ( Sara Jessica Parker), bazı giyindiği kobinler tam ben🤭
Kendi kendime diyorum bu kadın neden bu kadar hoşuma gidiyor, baktım tarzımı çalmış 😃
Beni yansıtanı henüz keşfedemedim
Fana-zooni
Hayata bakışını ve yaşadığı hayatı.
Kore dizisinde ki baş rol oyuncusu kadın ama adını hatırlamıyorum 😄
Harley olsun, aşkından kafayı şaapan hddjs
Herhalde yani :D nasılda buldu hemen
Ay pardon ya :D
Potansiyelim harley Quinn biliyorsun 😅
John Wick
benziyorsun abim saçları uzat Joh Wick :D
John wick* yazamamışım 😅
Ehmm... Cevap profilde.