Şimdiii🙂 tövbe yarabbim 🤭neysee hiç kimse vaz geçilmez değildir kimse bulunmaz hint kumaşı da değildir bu bir gerçek amaaaa🤭 konuyu nasıl kendi sevme şeklime getire bilirim diye düşünüyorum. Şimdi bulamaz dersem kendimi kandırmış olurmuyum diye de düşünüyorum bulur belki benden daha çok seven birinii🙄 belki de bulamaz benim gibi derinden seveni, benim gibi sevgisine umut bağlayıp tüm benliğiyle sahiplenmeyi, kalbinin en derinliklerinde kooocamaannn bir sevgi ile büyütüp beslediği aşkını, benim gibi güzel seveni bulamaz belki öyle içtennn öyle yalansız öyle masumca seveni bulur mu ki? bilemem 🤷 Aslında nasıl insanı sevmeli biliyor musun? Bizi, içimize doğru baktıran insanı sevelim. Görünmez olduğumuzda bizi gören, saklandığımızda bizi bulan, onunla konuşurken kendimizle de konuşabilir hale geldiğimiz insanı sevelim. Göğün güzelliğini, dağın ululuğunu, insanın duruluğunu sevelim..🌼
"Bazı insanlar hem içimizde, hem de sarılamıyacak kadar uzaklar da..."
Buda gece yarısının sözü olsun mu? Olsun olsun..✌🏻
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet bulabilir kendimi vaz geçilmez olarak görmüyorum...
Ama gerçekten sevdiğim için benden daha iyisini bulmasını zor olduğunu düşünüyorum ben. yani başkalarında sevgi bulur elbet ama benim sevgim gibi olmazdı bu. ben gerçekten sevdiğim sahip çıktığım onu kırmaktan çekindiğim için artık kimi bulursa o kişi onu benim gibi sevemezdi muhtemelen. yine de kendi kararı benim sevgimi beğenmeyen birisi beni istemeyen birisi bende istemezdim zaten
Ben şahsen bu dünyada hiç kimsenin bulunmaz Hint kumaşı olduğunu düşünmüyorum. Her zaman herkesin yeri bir şekilde doluyor. Baktığımız zaman dünyada milyarlarca insan var.
Bazı insanlar gerçekten de çok güzel sevebiliyor. Yokluğunda uzun süre onun o sevgisini arayabiliyorsun. Fakat gidinin yerine gelen çoğu zaman onu aratmıyor. Bu yüzden kimsenin kendisine garantide görmesine gerek yok.
Sevgimi herkese dağıtmadığım ve şu güne kadar kalbimi sadece tek bir insana açtığım için, dün birisini yarın birisini seven insanlar tabii ki benim sevdiğim gibi sevemez sevdiğim insanı. Benden çok seven olur mu bunu bilemem ama sevdiysem tam bir Juliet olurum. Aynı hissi bulacağını sanmam.
E tabii ki. 😄 İlla ki sevgi hissini de tadabilir yeniden sevdiğimiz insan, ancak herkesin sevme stili ve hissettirdiği başkadır. Yoksa bulunmaz hint kumaşı olmadigimin farkındayım. 😄
Ben onun seveceği tipleri de biliyorum, iyi insanlar olabilirler dediğim gibi fakat ben gayet objektifim bu konuda asla ego falan kasmıyorum. Kimse onu benim sevdiğim kadar sevemeyecek.
Sanmıyorum çünkü ben çok sevsemde dozunda değer veren birisiyim öyle mıç mıç değerler veren tiplerden değilim. Bazı insanlar var ki değerini sonuna kadar veriyorlar e onlarla karşılaşan birisi olursa tabi ki benden daha iyi seveni bulur.