Ben hiçbir şeyi sorun etmiyorken, onun bunları sorun etmesi yüzünden 1 sene arkadaş kaldık. Ama artık net olması gerektiğini söyledim. Tamamen dost kalmayı seçtik ama birbirimizin hayatına biri girerse üzülmeyiz dedik ama yazar mı bi daha bilmem. Çok kalbim kırık ben neden herşeyiyle kabul etmişken onun mantığına uymuyorum diye beni kabul etmiyor ama vazgeçmekte istemiyor. Çok yıprandım. Önüme bakmalıyım ama zaten hayatım her konuda bitik ve kötü. Bana bir akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanı yıpratır bu, beni de eskiden değiştirmek isteyen birisi vardı. Sadece seviyorum diye onun için değişmem gerektiğini düşünmedim. Ve yapmadım da zaten, iyi ki de yapmamışım.
Mutku olmaya bakın , köle olmaya değil.
Mutlu*
Biz arkadaş olalım önimüze biri çıkarsa oluruz diyordu. Ama bunun adı "yedek" tutmak dedim. Ve yedek olmak çok acı verici bir şey dedim. Sonra dost kalalım dedik kapattık ama canım yanıyor. Hiç bir ilişkisinde birkaç sene arkadaş kalalım diye yokuşa sürdüğünü sanmıyorum. Onun istediği gibi değilim diye mi hakettim bu muameleyi. Kaybetmek istememesine seviniyordum bana değer veriyor diyordum ama...
Ben şaşırırdım herhalde veya benim onun hakkında düşündüğüm gibi o benim hakkımda düşünmüyor demek ki derdim. 🤔 Anlamadığım vazgeçmek istemeyip hem de kabul etmemesi de ayrı bir durum değil mi?
Evet, hem beni kaybetmek istemiyor arkadaşımsın diyor ama 1 senedir arkadaşız. Birgün hayatımıza biri girerse üzülürüz. Ya tamamen dost olucaz çok nadir konuşcaz dedim öyle anlaştık. Ama ağrıma gidiyor ben onu herşeye rağmen isterken böyle yapması. Farklıyız diye yokuşa sürmesi
Eee sevmenin anlamı nerede kaldı o zaman. Eğer seni gerçekten seviyorsa seni bütün farklılıkların ile kabul etmesi gerekir.
O kadar haklısın ki... Yok tesettürlü istemiyormuş.. birsürü etmen...
Eğer seven sevdiğinin dini inançları yüzünden değişmesini isterse o yanlış... Tam sevememiş mi seni yoksa ne kadardır görüşüyordunuz?
Hiç yüzyüze görüşmedik.1 senedir tanışıyoruz aralıklarla konuştuk. Ama birbirimizin herşeyini biliyoruz..
Hmm anlaşıldı. Olsun herşeyinizi tam olarak bildiğinizi sansanız bile insan görmek, görüşmek ister. Belki seni görse baştan fikirleri değişecekti veya senin değişecekti nereden biliyorsun bunların olmayacağını?
Ne zaman görüşeceğimiz net değildi. Hem ya biz görüşene kadar hayatına biri alırsa ''nasıl olsa arkadaşız'' diyecek ve canı yanan ben olucam. Bazen çok samimi oluyor ama bazen muhabbet etmiyoruz. Bende dengesiz davrandın diyince arkadaşız sevgilimmiş gibi çıkmaza sokma diyor. O zaman arkadaşımsan herkes gibi arkadaşım ol. Gerçek dost ol ki birbirimizin hayatına biri girerse üzülmeyelim dedim öyle anlaştık. Çünkü bu gidişatla ben çok yıpranıyorum.. Uzun yazdım hakkını helal et
Estağfurullah helal olsun. Çok güzel anlatmışsın aslında hem kendini hem diğer arkadaşı düşünürcesine yazmışsın ne güzel işte. Sonuçta kimse kırılmasın kimse üzülmesin istemişsin. Yani kesin bi karar vermesi gerekiyor seni ne olarak görüyor ve ona uygun davransın o zaman. Bu ikiniz için de en iyisi olurdu. 🤔
Aynen öyle bende bunun restini çektim. Son karar birbirimize alıcı gözle bakmayarak dost kalmaya anlaştık. Görüşmedik sonuçta aramızda romantik bir şey yaşanmadı :) Hayırlısı olsun. Allah'ın bir planı vardır, ona güveniyorum.
Çok teşekkür ederim değerli görüşleriniz için, iyi geceler kardeşim
Tâbi ki hakkınız da hayırlısı olsun. Rica ederim. İnşaallah mutlu olursunuz. İyi geceler.
Amin, Allah razı olsun. Cümlemiz :)
farklılık dediğin nedir
Her konuda, dini, yaşam tarzı, mesafe hepsi.. Ama özellikle tesettürlü istemiyor. Bende tesettürlüyüm. Ama silmek ve beni kaybetmekte istemiyor.