Senin espri anlayışın bu mu peynir herif sen şaka mahiyetinde olsa bile onu ya da abisini dövemezsin yoksa ben de şaka mahiyetinde tüm sülalemi toplarım hodri meydan
@ihtiyarruh sen ne ima ediyosun yaa çok gereksiz birisin bunu aklına koy bi kere sorduğun sorular da mallığının altına imzanı atar nitelikte ben en azından senin gibi fantezi aleminde yaşamıyorum ikinci olarak hala küfretmiyosam üstteki kişiye olan saygımdandır ona dua et yoksa hesabımın kapatılması uğruna diyeceğim şeyleri biliyodum ben
@ihtiyarruh küfür etmen hoş olmamış. Herkes seninle aynı espri anlayışında olmak zorunda değil. Kaldı ki sen komiklik olsun diye sorsan da sorun şiddeti normalleştiriyor gibi sorulmuş. Umarım aklın hem yaşındadır, hem başındadır. Yaşının doğru, yaşından dolayı olgun bir zihniyete sahip olduğunu düşünerek yazıyorum, hoşuna gitmeyen cevapları "Bunu görmek istemiyorum." butonuna basarak sorundan silebilirdin. Karşındaki de senden yaşça küçük bir insan. Ona örnek olmak yerine bu tarz bir sohbette olmayı tercih etmek akıl işi olamaz. Saygıyı bozmadan derdimizi izah edebilmeyi öğrenmeliyiz. Okuduysan, teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ellerine sağlık başkan bir ara yine yapalım derim
Sghhd
Yok ben. Arka falam toplamam sevmem öyle muhabbetleri, bileğinin hakkıyla ya döversşn ya dayak yersin erkek adamada bu yakışır
Helall
Eyvallah reis
İntikam duygusuna sahip değilim. Ama ailem mutlaka öğrenir. Muhtemelen abim ve babam seni bulur. Bazılarının kırmızı çizgisindeyiz. 😂
🤣🤣 abini doversem😁
Senin espri anlayışın bu mu peynir herif sen şaka mahiyetinde olsa bile onu ya da abisini dövemezsin yoksa ben de şaka mahiyetinde tüm sülalemi toplarım hodri meydan
@ahusiderinn00 abini doverim deyince uctun bakiyom
Sulalen kac kisi bu arada? Sen ve abin + kiz kankalar falan mi🤣🤣
@ihtiyarruh sen ne ima ediyosun yaa çok gereksiz birisin bunu aklına koy bi kere sorduğun sorular da mallığının altına imzanı atar nitelikte ben en azından senin gibi fantezi aleminde yaşamıyorum ikinci olarak hala küfretmiyosam üstteki kişiye olan saygımdandır ona dua et yoksa hesabımın kapatılması uğruna diyeceğim şeyleri biliyodum ben
Ayrıca sülalem de çok kişi
Şimdi işim gücüm var bi daha da beni ya da onu rahatsız etme
@ihtiyarruh küfür etmen hoş olmamış. Herkes seninle aynı espri anlayışında olmak zorunda değil. Kaldı ki sen komiklik olsun diye sorsan da sorun şiddeti normalleştiriyor gibi sorulmuş. Umarım aklın hem yaşındadır, hem başındadır. Yaşının doğru, yaşından dolayı olgun bir zihniyete sahip olduğunu düşünerek yazıyorum, hoşuna gitmeyen cevapları "Bunu görmek istemiyorum." butonuna basarak sorundan silebilirdin. Karşındaki de senden yaşça küçük bir insan. Ona örnek olmak yerine bu tarz bir sohbette olmayı tercih etmek akıl işi olamaz. Saygıyı bozmadan derdimizi izah edebilmeyi öğrenmeliyiz. Okuduysan, teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Okudum. Gule gule
Özel güçlerimle seni sarımsağa çevirir öyle döverim
🤣🤣🤣neden sarimsak
Yok ya şöyle bi komaya gireyim bi hiçbir şey düşünemicek hale geleyim temiz mük
🤣🤣🤣
Yok öyle bir huyum yoktur birebir dayak yersem senden adam falan toplamam olan olmuştur
Aga pek sanmıyorum dövebileceğini ama yine de sen bilirsin.
Kafan guzel
Mübarek ramazan ayında ne kafası olum
Güzel rüyaymış
Zerre espiriden anlamayan canım gidebilir mi sorumdan
Canın gidebilir sorudan
Gerzkali demistim canim diye cevirmis. Skte gt kodmn mali
Sus
Polise şikayet ederim
Bravo