Ebeveyn şikayetleri?

Ya arkadaşlar ben bi durumdan acayip muzdaribim. Annem 67 yaşlarında Rabbim hepimizin ebeveynlerine sağlıklı hayırlı ömür versin. Ve kaybetmiş olduğum babam gibi vefat etmişlerse de mekanları cennet olsun..

Yahu benim bi sorunum var ben annemle iletişim kurmakta zorlaniyorum. Ister istemez soğuyorum sesim yükseliyor. Günah ama gıybet etmeye kadar gidiyor. Valla utanıyorum şahsen kendimden

Annem çilekeş bi kadın haliyle evlilik te yaşadığı stresler olsun , eski mazi acıları olsun , rahatsızlık ları hastalıkları olsun her yemek te her oturma odasında dizi bakıyorsam hatta her fırsatta , ben mutfakta lavaboda olsam bile anlatır durur yahu :))))

Yav ben de nihayetinde insanım etkileniyorum. Kaygıları bitmiyor. Örnek alıyor insanların dedikleriyle karar veriyor. Ya hem açıyorum hem de acayip sinirlerim geriliyor.

Örnek hastaysa neden boyum kısa neden bu kadar hastayım neden her şey beni buluyor efendim neden şöyle neden böyle.

Ya bazen masustan mı yapıyor anlamıyorum. O kadar uyarılarıma rağmen sen evlenmedin hayati nerden bilcen ah ben hastayım abartıyorum zannediyorsun ama inşallah ben görürüm sen yaşlanırsan vs diyor.

Valla bunalıyorum Allah affetsin. Ev ecza deposu olmuş. Herşeye karsu savunmasız ama benim de özgüvenim gitti yeminlen

Iki kişi yaşıyoruz ben part harici çalışamıyorum o tek başına halledemez ya bunlar çok önemli değil ama

Yav benim ruh halim ister istemez etkileniyor

Yemeği bile ayrı yiyesim geliyor çok mu günah işliyorum acaba ya !

Bi de onu bunu anlatması falan valla o başkaları

Ben onu başkalarına anlatır oldum benzemeye başladım

Acayip yoruldum

( bu arada biz 5 kardeşiz 4 ü evli )

Ne yapayım ben nasıl bi yol haritası izlemeyeyim. Valla ne dese batiyo Allah affetsin

Genelde odamda takılırım bu yüzden de

Ebeveyn şikayetleri?