Selâmlar!!
Hayatınızda ne olmazsa kendinizi eksik hissedersiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Hayatınızda ne olmazsa kendinizi eksik hissedersiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Elbette bu hatta kendimi eksik hissetmeme sebep olacak en önemli şey sağlık.. Sağlık olmadığı zaman insanın hep bir yanı eksik. Bir diğer konu ise sevdiğim insanlardan ayrı düşmek bu da beni fazlaca eksik ve mutsuz hissettirir
Hayatımda aşk olmazsa kendimi eksik hissederdim maalesef ki hayatımda da aşk yok zaten. yani sevgisizlik oldukça büyük bir eksiktir insan hayatında. insan her zaman diğer yarısını bulmak için harcar yani ömür boyu mutlu olacağı kişiyi arayarak geçirmek ister bu yüzden de ben de şu an bunu eksik hissediyorum kendimde. birde para konusu var yani daha çok param olsun isterdim
Bunların en başında bana göre huzur geliyor. Eğer huzurum yoksa ne kadar varlıklı bir insan olursan olayım mutlaka kendimi eksik hissederim. Bunun dışında sevdiğim insanlar geliyor onlar hayatında her zaman olmaları gereken varlıklar.
Belli bir şey yok aslında.. Belki de de her şey.. O an ne eksikse o zorluyor..
Başımızın ağrıdığında en kötü ağrı diyoruz, dişimiz ağrığında da diş.. Onun gibi bir şey..
Cevap
19Cevap
Ailem benim her şeyim onlarsız yaşamım eksik olur.
Geçmişten kalan üç beş anı sarıp sarmaladığım.
Unutmamak adına canlı tutmaya çalıştığım,
Aşk, Sevgi olmayınca hayatın pek bir anlamı olmuyor. Paranda olsa bir anlamı olmuyor paylaşacak biri olmayınca
Bilmiyorum, düşünmedim. Ama şu anda arabam yok, bayağı bir eksiklik ve zorluk hissediyorum. İnşallah bakalım 10 güne teslimat yapılacak
Saglik ailem ve çocuklarım bunlar olmazsa olmaz
Ailem ve sağlığım. Geri kalan her şey yerine konulabilir.
Sevgi olmazsa eksik hissederim ben sevgiye aşık bir insanım.. birde sağlık en önemlisi
Telefonum olmazsa malum ikimiz birbirimize asigiz sjks
Ailem, annem..
Huzur yoksa her şey eksiktir bana göre 😄
Telim kafayı yemiş bende anlamadım siliver gı.😄
Mesela oje sürmeyince kendimi çıplak gibi hissediyorum bunun gibi bir şey mi djdjd
Ekmek, su ve hava🙄🙂
Hayatımda sadece kendim olamazsam eksik hissederim. Ben yoksam her şey eksik
Rabbim olmazsa çok boş kalırım ki
Aile, huzur, sağlık
Neşe, enerji, kahkaha, sevdiklerim...
sevgi
kitap
muzik
Selamlar, sevgi olmazsa eksik hissederim
Ailem. Özgür Ruhum ve Fenerbahçe
çocuklarım bir yana hayat bir yana
Sağlık olmazsa