İçine giremediğim, ya da dar gelen kıyafetlerimin şu an bana bol gelmesj😅
Wuuu🥳🥳
İçine giremediğim, ya da dar gelen kıyafetlerimin şu an bana bol gelmesj😅
Wuuu🥳🥳
Net olayım, bazı insanlara ne kadar gereksiz ve ötesi sabırlı ve ikramperver davranmışım, hainlikleri, vefasızlıkları, neden dahi belirtmeden kaçar gibi giden dostları, dost maskeli düşmanları gördükçe ben, bizzat, şahsen, kendime şaşırıyordum son birkaç haftadır, dersimi aldım, geçti çok şükür. Artık şaşırmıyorum, mimliyorum.
Oruç ve cinselliği bağdıştıran absürt soruların sorulması beni şaşırtıyor. Öyle yapsam orucum bozulur mu şöyle yapsam orucum bozulur mu tarzında bir çok soru soruluyor cinsel yaşam kategorisinde. Hani normalde alışkınız bu tarz sorulara ama cinsellikle harmanlanmış bu sorular farklı bir boyut.
Tebrik ederim :) :D kilo verdiğim zaman bende mutlu olurdum biraz. benim şu sıralar şaşırdığım bir şey pek yok yani düşünüyorum da özellikle buna şaşırdım diyecek bir şey yok. sadece işte gizem filmleri izlerken o zaman şaşırıyorum
Cevap
15Cevap
Şaşırdığım bir durum yaşamadım uzun zamandır. Zaten olduğunu düşündüğüm şeyler gelir hep gözümüzün önüne
Valla şaşırma eylemini çoktan bıraktım ben.. Herkes her şeyi yapabilir her an her şey olabilir hayat mottom 😄 Keyifli günler..
Bir tekerlek kaşar 130 lira olmuş😂
İnsanlara ve sahteliklerine
Hiç bir şeye çünkü olgunluk budur ;herkesten her şeyi bekleyip şaşırmamak.
Kilo vermişsin 🙃şaşırdığım tek bi şey var o da siyasi olur 🙃 onun da yeri değil 🤷🏻♂️
Üst üste gelen sıkıntılar buyur burdan yak 😕
Tebrikler, deprem olmuyo son zamanlarda ona şaşıyorum
Bende senin gibiyim 😄 XL Giyen ben geçen gün XS giydim diyetin gücü 😄
Tebrik ederim🥳
Bende seni tebrik ederim ve başarılarımız daim olsun inşallah ☺️☺️🥳🥳
Ooo kilo verdim fıstık gibi kız oldum diyorsun yani 🙂
Allah’ın emirlerine uymayan insanları gördükçe hayret ediyorum
Ben de tersine dar gelenlere seviniyorum. =)
O da bir başarı 😅
Demek ki işe yaramış. :D
Türkiyede yaşıyorsan bir şeye şaşırmamak gerek :)
Ooo süper 🥰☺️ darısı başımıza 😂
Azmine yardımcı olan Ramazanlık mı oldu 😃😂
Hiçbir şeye şaşıramıyorum artık
hala sabrediyor oluşuma çoktan patlamam lazımdı
Hiç bir şeye
havaya bi soğuk bi sıcak falan bunalttı
Hiçbir şeyr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?