Başınızı yastığa koyduğunuzda günün muhasebesini yapıyor musunuz?
41 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Bi’Bot Seçimi
En İyi Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Yabancı veya başkaları konusunda vicdanım oldukça rahat ama bazen kendime fazla yüklendiğim için bu durum biraz dokunuyor. Hayatın tadını çıkarip anın tadını yaşamak varken bazen kendimi ne kadar da kısıtladığımi anlıyorum. Ve sadece yapabildiğim basımı yastığa koyduğum da kendimce yaptığım muhasebe oluyor😕
Açıklamadaki söz.. Alabilir miyim yine çok sevdim de. Her gün uyumadan önce düşüncelere dalarım. Bu yüzden yattığım saatle uyuduğum saat arasında çok fark olur. Bazen yaşadıklarımı, bazen yaşattıklarımı ve çoğu zaman da günü nasıl geçirdiğimi düşünürüm. Yani günlük rutinim aslında vicdan muhasebesi yapmak ☁️
Özeleştiri yapmak gerekirse bu konuda biraz eksiğim. Öncesinde hem günün muhasebesini yapardım hem de binbir türlü düşünceyle boğuşurdum. Fakat düşünceler zamanla beynimin içini kemirdikleri için, gece yatağa girer girmez uyumak istiyorum. Bunun için de bayılma derecesine gelinceye kadar bekliyorum. Öyle yatağa girip uyuyorum. Sanırım şimdi kendimi muhasebe edecek kadar bir zaman dilimi bırakmam lazım.
Kişilik & Karakter konusunda 56,2b cevap paylaştı.
Evet her zaman yapıyorum bunu çünkü bugün yaşadıklarımı düşünmem gerekiyor. birde kendi kendime düşünmek kendi kendime konuşmak da bana iyi geliyor yani stresi atmama yardımcı oluyor bu yüzden de geceleri özellikle düşünmek için kendime zaman ayırıyorum aynı şekilde uyuduğum zamanda düşünerek ve hayal kurarak uyuyorum her zaman bu şekilde en azından ne için yaşadığımı hatırlıyorum ya da sorunlarım ile yüzleşiyorum
Günün muhasebesini değil de daha çok gün içinde düşündüklerim, aklıma gelenler, söylediklerim, geçmişe veya geleceğe dair düşüncelerim, hislerim... En çok da hissettiklerim... Bir bir geliyorlar aklıma minnaklar.
En İyi Cevap