"Bendeki de dert mi? Bu dert bende olsa... " deriz ya kimi zaman bazı duyduklarımıza, gördüklerimize. 😄
En son ne için bu cümleyi kurmuştunuz? Hatırlıyor musunuz? 🧚♀️

"Bendeki de dert mi? Bu dert bende olsa... " deriz ya kimi zaman bazı duyduklarımıza, gördüklerimize. 😄
En son ne için bu cümleyi kurmuştunuz? Hatırlıyor musunuz? 🧚♀️

Zaman zaman oluyor.. Çoğu zaman çocukların duymadığını çok hareketli olduğunu söylüyorlar.. Bende halinize şükredin sanki benim ki gibi iki tane mi? 😄 Sendeki de dert mi derim.. Birini alıp getirirken bakıyorum ki diğeri gitmiş.. 🤣🤣
Ben en son dere bak dediğim çok an olmuştu :D mesela burada da görüyorum. işte sevgilim yazmıyor nasıl yazar ya da eski sevgilimi nasıl döndürürüm gibi dertler görüyorum sürekli o kadar saçma ki yani insanların ne dertleri var diyorsunuz. bazı insanların daha büyük dertleri oluyor. tabi ki de şimdi kişiyi üzen şeyler farklıdır yani bir kişinin derdi ne olursa olsun küçümsemem ama yani bazıları da dert bile değil maalesef
O tarz sorularda istemsiz hepimiz diyoruz bence, derde bak diye..😃
Evet haklısın birde rituel ile uğraşan falan var :D
Bana deniliyor hep..
Cay bitti dedigimde :/
Arkadaşım sevdiği çocuğu kendisine döndürmek için ritüel yapıyordu hatta hocalarımızdan birinden de yardım istemişti birlikte ritüel yapacaklar😂dedim derde bak.
Kanks ne dertler var 😂
Ah knks ne dertler duyuyorum bu tarz bir bilsen işgence gibi ksncndkxkx
Cidden derde bak demelik bu 😂😂
Cinnet seansı isterseniz arkadaşlarım ücretsiz seans uyguluyorlar😂
Şu azim başka şeylerde kullanılsa... Sağ olasın, almış kadar oldum bu seansı... 😂
Rica ederim.
Ay cidden cidden😂
Cevap
4Cevap
hatırlamıyorum, kimsenin derdi beni ırgalamadığı için
Ahahsjsjs bugün yargı modundayız
Haha :D dağıtalım biraz
😂💅
Bir kadının kocası akşam gelirken abur cubur getirmediği için küsmüş kavga etmişti facebook gruplarinda okumustum dedim millet evine ekmek götüremiyor bunun derdine bak.
Benim her hareketim genelde derde bak diyip gülünecek şeyler😂 dün akşam tatlı yaparken acaba yarın akşam ne yesem diye uzaklara dalıp gidiyordum bulamadım güzel bir fikir 😔
Ve en büyük acının kendininkinin olduğunu düşünüyorsun. Dünyadan haberdar olmayan bütün canım gibi." (Kinyas ve Kayra)
Siteden biri iphone 14 pro max’i büyük olduğu için klavyesini rahat kullanamıyomuşta ona
Çok lüzumsuz dertler için dediğim oldu da unuttum
Bugün spora gidemedim " buydu
Düzenli spor yapan biri için dert ama bu 😃
Ben de giremiyorum ya 😅
hatırlamıyorum pek dert küçümsemem ya
Derde bak demem de basima gelene bak derim
İçtiğim çayın karnımı şişirmesine dedim
1 kilo veremediği için ağlayana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?