Kişilik & Karakter Daha çok plan yapmaya mı, spontane kararlar almaya mı eğilimlisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Günaydın canlar, anın tadını çıkaranlar parmak kaldırsın 🤩 Daha çok plan yapmaya mı, spontane kararlar almaya mı eğilimlisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben plan yaparım 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Spontane kararlar benlik. Plan yaptı mı asla uyamıyorum 1 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Spontane geçirebilmek için planladığım boş vakitler olduğunu düşünürsek, plan yapmaya çok daha eğilimliyim. 0 0 Yorumla
ясмерть Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Plan yapar akışa bırakırım. Hesabı dün mü açtın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben plan yaparım
Spontane kararlar benlik. Plan yaptı mı asla uyamıyorum
Spontane geçirebilmek için planladığım boş vakitler olduğunu düşünürsek, plan yapmaya çok daha eğilimliyim.
Plan yapar akışa bırakırım. Hesabı dün mü açtın.
Anlık yaşamaya eğimliyim
spontane